ENDELIG prosjekt «hage» på balkong FERDIG – Flamingo er i vinden – IKEA puter.!

 

 

De 4 bildene øverst i innlegget her, viser det endelige resultatet av hvordan det hele ble med puter, blomster, duk osv. (Se tidligere innlegg i kategori «Hage, dersom du vil se hvordan det hele har vært, med både beising av balkonggulv , markise og planter. )Det er forresten myye puter her, men jeg elsker puter, så da blir det mye puter. Både inne og ute. 

Prosjekt «hage» på balkongen nærmer seg slutten. Og i dag tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om putene jeg har valgt. Jeg hadde før jeg kjøpte de nye noen lyse stripete fæle puter som jeg ikke en gang vil legge ut noe bilde av her. Denne gangen ville jeg ha litt mørkere puter. Å og noen med lutt «freshe» farger på. Så da ble redningen IKEA og Nille. Slett ikke noen dyre puter. Og det trenger det jo heller slett ikke å være. De hadde veldig mye flotte puter på IKEA. Og det son også er så fiint med putene til IKEA er at du ikke trenger å bytte ut hele puten når du eventuelt vil bytte til noe nytt. Da er det bare å «røske» av det gamle putetrekket og sette på et nytt som da er kjøpt på IKEA. Det gjorde jeg på mine IKEA puter. Og syns det ble riktig så fint.

Og så da. Flamingo er i vinden som aldri før. Og det syns jeg er kjempekult. Og det er også noe som Nille har fått med seg. Her fant jeg noen råstilige flamingoputer med flamingomønster på. Ikke bare det, men disse putene fikk jeg 3 for prisen av 2 puter. Og betalte 328 kroner for disse 3 putene. Og det er ingen dårlig pris. Jeg har sett i flere interiør butikker at flamingo mønster er veldig inn. KID og varehusene Møbelringen og Bohus har også en del flamingo mønster. Jeg ser rett som det er når jeg daglig blar gjennom Instagram profilen min at det rett som det er dukker opp flamingo. Men på Instagram reklamen er det da gjerne på klær flamingo dukker opp. Ganske stilig er det jo med flamingo syns jeg. 

 

 

Og slik ser da altså flamingoputene ut. Det endelige resultatet. Syns disse putene er kjempefine. Litt spreke og fargerike med flotte flamingoer på.

 

Putene og putetrekkene er fra IKEA. Jeg hadde fra før selve putene men putetrekkene kjøpte jeg utenom. Trekkene koster 59 kr per stykk. Og en pute uten trekk rett over 100 lappen. 

 

 

 

Disse avlange stripete putetrekkene fås i forskjellige farger på IKEA. Jeg har en annen farge også som jeg hadde til putene i fjor. Og som var i mye lysere farger. Ville ha litt mørkere variant dette året her. 

Syns du det ble bra på balkongen/Hagen min.? Jeg er iallefall storfornøyd med dette. Og med den flotte sommeren vi har hatt så langt så har jeg fått bruke balkongen skikkelig hele sommeren og hver dag så langt. Deilig.

Garman 🤗🤗🤗

XXX

9 kommentarer

Siste innlegg