En rørt onkel – Å elske er en menneskerett.! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

Amanda viser stolt frem regnbuebåndet hun nettopp har fått til støtte for hennes gamle onkel. En rørt onkel som jeg ble da jeg så dette bildet på snap i dag. 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

I dag midt i lunsjen så tikket det inn en flott bildemelding fra en av mine 9 som jeg er onkel til. Og det var fra min niese Amanda. Hun kunne stolt fortelle at hun nå hadde vært i kontakt med Amnesty, da nærmere bestemt sendt en mail til Amnesty og spurt om det var mulig å få kjøpt slike Pride bånd som de solgte dette året i forbindelse med årets Pride og ikke minst at kjærlighet/å elske noen er en menneskerett uansett kjønn og legning. Dette ville min niese Amanda svært gjerne støtte, pluss noen venninner av henne. 

 

Litt morsom denne mailen til Amanda som hun sendte til Amnesty. Ganske så direkte og rett på. Men hvorfor ikke liksom. 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

Mitt gamle onkel hjerte må jeg si ble litt rørt da jeg plutselig fikk snapen i formiddag av Amanda. Da viste hun stolt frem og med et smil over hele ansiktet dette regnbue Pride båndet som støtter oss som er homofile. Jeg er jo homofil og fikk jo her bekreftet på ordentlig at nieser og nevøer gir meg, og alle andre som er homofile den støtten vi trenger og fortjener. Det er ikke det at jeg ikke tror eller har trodd  at noen av dem ikke støtter meg i dette. Men jeg har heller aldri pratet med noen av dem om meg som homofil og legningen mon generelt. Men når flere av dem mange ganger har spurt om jeg ikke snart skal finne meg en kjæreste osv. så er jo det en bekreftelse nok for meg. Og ikke minst er de jo også nysgjerrige på dette med homofili. Slik tolker iallefall jeg det som. Jeg har heller aldri hørt søsknene mine si noe heller om at ingen av de 9 jeg er onkel til ikke respekterer eller aksepterer meg og min legning som homofil, eller andre med samme legning. Og jeg får alltid en good klem av hele gjengen hver gang jeg kommer hjem til vestlandet.

«Love is a human  Right» står det også på dette vakre regnbuebåndet som Amanda bærer på hånden sin. 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

Skulle du ønske selv og ha et slikt Pride bånd kan du eventuelt gjøre slik som min niese Amanda gjorde, å sende en e-post tol Amnesty og spørre om å få kjøpt slike Pride bånd. Send da til e-post.: [email protected] og de vil svare deg så fort det lar seg gjøre. Eller gå inn på      Nettsiden www.amnesty.no  og spør Amnesty der. Jeg selv har nettopp sendt mail og bestilt 4 av disse armbåndene. Så da håper jeg på at de har. 

« Å elske er en menneskerett» står det på regnbuebåndet. 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

At å elske er en menneskerett, enten du er hetro, homofil eller bifil. Man elsker den man elsker. Om det da er to menn, to damen eller mann og dame så elsker man den man elsker. Det er iallefall slik de fleste av oss ønsker at det skal være. Men dessverre så er det laangt fra slik i flere land i dag. Da særlig i mange muslimske og emiratiske/arabiske land. Men også andre land, (Iran og Irak) der det er forbudt å elske noen av samme kjønn. Ja, forbudt å elske den man vil. Hvorfor er det slik.? Jeg tror at nok en gang er det religionene disse landene er knyttet til som er skyld i dette at man ikke kan elske hvem man vil uansett legning. Men også det politiske i delete av disse landene, dessverre. Heldigvis er vi i Norge og mange andre europeiske land kommet mye mye mye lenger enn hva flere av disse muslimske landene. Vil det noen gang bli slik som det er blitt  i Norge nå tro med tiden.? Slik som det er i dag så tror ikke jeg det. Det blir iallefall ikke i min levetid…..

Gaman.🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

 

2 kommentarer
  1. Når det gjelder muslimske land, så er homofil praksis mye mer utbredt enn de vil innrømme,- også blant heterofile. Skyldes at jenter må ha jomfruhinnen intakt til bryllupsnatten, så da ordner gutta seg på andre måter. De kan jabbe og moralisere alt de vil, men teori og praksis er ganske så forskjellig der 🙂

  2. Agder: ja homofil praksis er ganske så utbredt i de muslimske landene. Men å vise sin homofile kjæreste/kjærlighet åpenlyst i de landene bør man så definitivt ikke gjøre. Det kan straffe seg ganske kraftig visst til dessverre. .:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg