Hvorfor er det ALLTID bare EN som ryker.? – Kjenner jeg blir mektig irritert.!

Det har skjedd deg også. HELT sikkert skjedd deg også. Iallefall så skjer det alltid hos meg. Og jeg kjenner jeg blir mektig irritert hver gang dette skjer. Og i går, ja i går da skjedde det igjen. Vi har de i huset vårt alle sammen. Både du, jeg og alle andre. Og det jeg prater om er disse tørkestativene/klessststivene man henger klær opp til tørk på. Det som skjedde i går da jeg skulle henge opp klær, var at den ene «spilen/stanga» (eller hva man kaller det) som man henger klærne på, den gikk i stykker i går. Selvfølgelig tenkte jeg da med en gang. Samtidig som jeg kjente at sinne/irritasjonen bygget seg kraftig opp inni meg. For man er faktisk ganske så avhengig av den der ene «spilen/stanga» som ryker. Før eller siden så skjer dette alltid. Det er alltid en sånn «spile/stang» som ryker. Og alltid så er det bare en. Den ene ENE som ryker. Hvorfor ryker ikke flere da.? 

Jeg har et stativ nede i boden som er mer eller mindre likt det som er på bildene her. Også der er kun den ene «spilen/stanga» gått i stykker. Men her røyk den i midten/midt i stativet. Hvorfor det da.? Jeg ble så irritert forrige gang en slik «spile/stang» gikk i stykker, at jeg bestemte meg for å kjøpe et som kostet littegrann mer, enn de vanlige som jeg alltid har pleid å kjøpe på Nille. Så jeg gikk på Clas Ohlson. Men som man kan se på bildene så hjalp ikke det. Det er akkurat samme dritten de selger der som på Nille. Og sikkert Jysk og Jula også. Det er vel samme produsenten og leverandør kanskje til alle disse butikkene. Det kan virke sånn iallefall. Ikke vet jeg…

Det er nesten så jeg får lyst til å drasse med meg dette klesstativet til Clas Ohlson å vise de og spørre de hvorfor dette alltid skjer. Og begge stativene hadde jeg i circa et halvt års tid før dritten gikk i stykker. Men kjenner jeg de rett både på Nille og Clas Ohlson så kan de sikkert ikke svare på disse spørsmålene. Og så gidder jeg heller ikke drasse med meg et ødelagt stativ, hverken til de eller Nille. Men så tenker jeg også. At det er vel slik man må regne med når man kjøper slikt billig søppel…..-eller hva.? 

Har du et tørkestativ/klesstativ som fungerer, og som IKKE går i stykker etter noen gangers bruk, så må du være så snill og hyle ut og fortelle meg hva og hvor du har fått tak i det. Det hadde vært fint. Gjerne en lenke eller nettside så skal jeg få bestilt i en fart. Det er helt uaktuelt å kjøpe disse som de har på Nille og Clas Ohlson igjen. Det er det eneste jeg vet og er bombesikker på at jeg ikke skal gjøre. Hvor mange ødelagte tørkestativ skal jeg ha stående i boden da liksom…?

Garman.🤗🤗🤗

26 kommentarer
  1. poesimylife: ja, vet du, jeg blir så forbanna hver gang det skjer. Og det har skjedd med hvert og et eneste ett av allerde stativene jeg har hatt gjennom alle år. Alltid en sånn greie som ryker.

  2. hehehehe Jeg har alltid 3 tørkestativ. Nå for ikke så lenge siden så røyk den ene viren, men jeg bruker det fortsatt. Og det andre klappa helt sammen da det knakk hahaha. Kjøpte nytt med en gang og har fortsatt tre tørkestativ. De tørkestativene har slett ikke evig “liv” nei!

  3. Klarer du deg uten hehehe
   Jeg kan ikke leve uten disse jeg. Da får jeg heller bruke dem uten den ene viren og kjøpe nytt når de klapper sammen hahaha
   Er tørkestativet det eneste du synes er irriterende, så har du lite å irritere deg over hehe

  4. poesimylife: Hehe nei masse annet og selvsagt som kan være og er irriterende. Men disse kommer ikke inn hos meg. På vei til byen for å se hva jeg evt kan finne nå…)

  5. Kos deg masse i byen. Heldig du som ikke tar ting innover deg, ja annet enn slike dumme tørkestativ som du aldri mer skal skaffe. Da slipper du i alle fall at flere slike vaiere ryker hehehe
   Gleder meg til å følge deg videre <3

  6. poesimylife: Hahaha. Jeg har bare fått nok av at utallige slike tørkestativ opp gjennom årene der EN slik vaier ryker hele tiden. Nok er nok, så syns jeg i årevis har vært tålmodig nok med denne varianten her…:)
   Men om jeg ikke finner noe annet så må jeg jo ha et av disse….- noe jeg håper jeg slipper.:)

   Og talk det samme. Det blir spennende.<3

  7. Hvorfor ?
   Jeg er storfornøyd med min,den er litt oppe i prisklasse,men virkelig verdt det – og det er en kondenstørketrommel som er mer praktisk da man kan sette den der det er mest praktisk å ha den uten å være avhengig av ventiler,damp osv.
   Jeg hadde ikke klart meg uten,men jeg skjønner dem som sverger til at de aldri skal skaffe seg en selv.Min erfaring er at de som er motstandere har vært uheldig med den typen de har valgt å kjøpe.
   Tørkestativ er jo ikke bare positivt det heller,om man ikke tørker riktig og på riktige steder (som våtrom) kan man være uheldig å få svindyre senskader som sopp,råte,dårlig inneluft osv.Kondenstørketrommel avgir endel støv,men det er ikke noe problem og helt ufarlig om man er nøye med renhold,støvsuging en gang i blandt holder rikelig.
   Hilsen synskepeggy.

  8. synskepeggy: har aldri likt tørketromler generelt. Hadde en til 14.000 som jeg solgte og kastet rett ut på dør etter noen måneder. Og som var av skikkelig kvalitet. Liker ikke måten den tørker på. Og som du selv sier så er det viktig og ha en slik maskin på riktig sted osv. Og på et ørlite bad i en liten leil er ikke tørketrommel noen god løsning. Det er heller langt i fra alt som kan eller skal tørkes i en tørketrommel.
   Enten så liker man tørketromler eller så liker man de ikke. Og jeg skal aldri mer ha det. Men dersom jeg hadde hatt familie barn osv hadde saken KANSKJE vært anderledes…..

  9. Artig innlegg, kjenner jo igjenn noe her… jeg elsker tørkestativet mitt, har faktisk to, de begynner å bli litt ustø på beina og skakke, men ingen vaiere som henger å slenger :))men de er kjøpt på Europris for snart, ja, vet ikke om jeg tørr å si det…. 17 år siden. Kanskje det gamle er eldst…
   Lykke til:)

  10. Orkidedatter: Oooiii da har du jaggu meg vært heldig. Da er det kanskje der jeg burde kjøpe et slikt. På Europris.?? Er vel det eneste stedet jeg ikke har kjøpt et slikt stativ. Men jeg vet ikke on jeg våger lenger…. <3 <3

  11. Haha.
   Klesstativet mitt er minst 30 år gammelt. Alle spiler i god behold. Misunnelig nå? :p Det har overlevd klær og håndklær, med mer, til utallige mennesker disse årene. Nå er det bare meg. Fått litt rust på “fota” nederst, ellers helt fint.
   Jeg fant ikke noe navn eller merke, men vet det ble kjøpt på Jernia i sin tid.

  12. En liten PS her: Spilene er festet oppå kantene, altså sveiset fast. Ikke stukket inni hull eller noe slikt. Når de er oppå kantene, tåler de nok mer belastning. Så da vet du hva du skal se etter, kanskje?

  13. Agder igjen: Ahaa, hos meg er de stukket inn i noe hull greier og deretter fester på en eller anen måte slik. Om jeg ikke finner et helt annet stativ så skal jeg se etter et slik neste gang.:-)))

  14. Agder: Herremin gemini. Da må jeg innom en jernia butikk ser jeg å se hva de har av stativ der og hvordan disse spillene er festet. Så får jeg se om jeg kjøper et av de. Men er skeptisk blitt om du skjønner.:-))

  15. Personlig Utvikling: Hmmh da har du vært veldig heldig.:) da kan det også se ut til at de på Europris kanskje er av bedre kvalitet enn de på Clas ohlson og Nille….. flere som har kommentert og sagt at de har kjøpt sine på Europris og at de har holdt lenge. Så får kanskje prøve ett derifra jeg og….:))

  16. 100 kr på europris, og en loddenolt fikser den som er løs
   Vi har vask og tørk i et maskin og den virker gull på tørkingen når vi bruker den funksjonen (Har 4 håpefulle så maskinen går mye og ofte)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg