Endelig så fant jeg det jeg LEENGE har lett etter.! Men aldri funnet før nå…..!

Lenge har jeg gått rundt og tittet etter dette. Men aldri har jeg funnet det i butikkene. Hverken hos G-Sport, XXL og andre store sportsbutikker som selger alt av bager, sekker osv. Men så endelig  fant jeg, det jeg hadde lett etter i en all evighet. Eller det er vel kanskje mer riktig å si at det fant meg.   På nettet som vi stort sett finner det aller meste i dag var det jeg fant det. Og da nærmere bestemt på Instagram profilen min som jeg har. Mens jeg bladde nedover for å se hva slags bilder følgerne mine hadde lagt ut på sine profiler den siste tiden. Så dukker en annonse plutselig opp mens jeg holder på å bla. En annonse som dreide seg om kjempestilige gymbager til en overkommelig prisklasse. Og bagene jeg prater om finner du ved å følge denne lenken her.: https://larrysgoods.com/collections/gym-bags/products/vintage-gym-bag?variant=3674672922653 De er også på tilbud/salg nå så her er det bare å velge å vrake…..

Jeg har leenge sett etter bager som ikke er så store. Alt er jo så stort skal være. Og det samme gjelder bager…. Så det kunne ikke passet bedre at denne annonsen kom opp på instagrammen min nå. Slik at jeg kunne ta en titt. Dette er  Vintage gym bager. De ser kanskje veldig små ut. De er små men det er utrolig hva bagene faktisk klarer å ta med seg. Og det er akkurat denne størrelsen bag jeg har vært på utkikk etter utrooolig lenge nå. Ikke for stor og heller ikke for liten. Jeg har hatt store problemer med å finne små/mindre bager oppi alt det store som selges rundt omkring. Selges det små bager lenger i butikkene da.? Jeg klarte aldri å finne det iallefall. Men disse var perfekte, i tillegg til at de er dødskule. Hva syns du.?

Så det ble til at jeg da, når jeg endelig fant bager i rette størrelsen, så smalt jeg til med å bestille to stykker med en gang. Så har jeg en ekstra i tilfelle eventuelt den ene skulle ryke av en eller annen grunn. Kvaliteten på disse bagene ser også veldig lovende ut. Så så langt har jeg bare positivt å si om disse bagene. Og de er så kule disse bagene syns jeg, at de fint kan brukes til andre ting enn bare som en gym bag som de egentlig er beregnet til. Jeg kunne fint brukt disse bagene som tilbehør til et kult antrekk for eksempel. Kunne du.? 

Har du selv vært på utkikk etter kule litt mindre/små bager, men enda ikke klart å finne noe.? Da syns jeg du skal ta en titt på lenken ovenfor i innlegget her, og sjekke disse bagene ut. Kulere bager tror jeg ikke man finner….. Det er circa 3-4 ukers leveringstid på disse bagene. Og de leveres fra US of A. USA da altså. Jeg er iallefall storfornøyd med mine to vintage gym bager.

Under ser dere noen bilder av de to variantene som jeg bestilte meg. Liker du de.? Hva syns du.? 

 

 

 

Denne morellfargede/burgunderfargede bagen er den jeg likte best når det kom til fargene det var å velge mellom. Men mange kule og kunne godt tenkt meg flere av disse bagene. 

 

 

Og så kjøpte jeg en i sort og hvitt også. Den passer liksom til alt dersom jeg vil ha den til noe annet. 

Garman. 🤗🤗🤗

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg