Tenk å «sløse» slik med livets edle dråper da…..!

Så sånn gikk det med denne flasken hvitvin jeg glemte i fryseren i går. I tusen knas i fryseren i dag. 

I går kom mine foreldre til meg på besøk. Og det er alltid koselig når de kommer. Og nå er det en stund siden de begge to var her hos meg. Men i går kom de, endelig. Og i den anledning så ville jeg kjøpe inn litt vin til de kom. Så det gjorde jeg. 2 hvitvinsflasker og en god flaske med rødvin. Og disse flaskene kjøpte jeg bare noen timer før mor og far kom. Og da måtte jeg jo få disse 2 hvitvinsflaskene kalde i en fart på ett eller annet vis. Så da kom jeg på at jeg skulle avkjøle hvitvinsflaskene i fryseren er par timer. Så jeg la dem like godt der. 

Jeg kunne ikke annet enn å legge hele flasken/det som er i denne flasken i vasken. Slik at innholdet får tint og smeltet i vasken. Vil ikke rote for mye med en slik knust flaske. Fort gjort å skade seg. .:)) 

Da mor og far kom, og vi hadde slått oss til ro, så skulle jeg høre med de om de hadde lyst på litt hvitvin. Men det hadde de ikke lyst på. Men ville heller ha det i morgen. Og da glemte jeg helt å ta ut disse vinflaskene fra fryseren. Så de ble liggende i fryseren natten over. Og det skulle de jo selvfølgelig ikke ha gjort. For hva skjer da, jo flaskene fryser og kan i verste tilfelle sprikke. Og i dette tilfelle så sprakk den ene flasken da. Og ja, alkohol fryser også for de som ikke trodde at alkohol gjorde det. Er det kaldt nok så fryser egentlig det meste så sånn er det…… Heldigvis ser det ut til at der går bra med den siste flasken. Så den blir god å kose seg med litt senere i dag. 

Jeg reddet iallefall denne hvitvinsglasset da. Men som fortsatt er full av is. Men den tiner fort heldigvis. Jeg kunne heller ikke se noen sprekker i denne flasken heldigvis. 

Ha en fin dag dere.!

*Garman*

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg