Jeg & elgen – Mys i byen – Sko bonanza – Dagens definitive bilde – Fantastiske Gressholmen.!

I dag har jeg hatt med meg mor og far litt rundt omkring i Oslo og tittet litt. Og da også på helt andre og nye steder enn inne i sentrum sv byen som de har sett det meste av likevel…. Jeg tok dem blant annet med meg ut på en ny øy ute i Oslofjorden på oppdagelsesferd på Gressholmen. Og det var en suksess. Dette likte min mor ig far utrolig godt. Og vi gikk rundt på hele øya og tittet før vi spiste lunsj og hadde noe godt i glasset ved Gressholmen til slutt. I fjor hadde jeg  de med meg til Hovedøya, og der er det en del historie min far likte veldig godt å se på. Da vi dro fra Gressholmen i dag, så sa min far at neste gang måtte vi ta turen til Langøyene. Og det skal vi. Langøyene er den øyen jeg foretrekker å dra til når jeg skal bade på en av øyene ute i fjorden her. 

Jeg, mor og far var på mys i byen i dag. Og da svippet vi innom den norske souvenir butikken som ligger i Lille Grensen. Og da måtte jeg bare ha et bilde av meg og denne flotte elgen som virkelig hadde fått hedersplassen i vinduet i denne souvenir butikken. Min far skulle ha en caps som han trengte for å beskytte hodet sitt mot solen som vi hadde en liten stund i dag.

Jeg måtte ha en selfie av meg, mor og far ved Gressholmen Kro.:))

Og så tok mor et bilde av meg og far også. Kjempekoselig.:))

Disse 3 bildene ovenfor er med meg og mor og far på Gressholmen i dag. Her hadde vi en god lunsj etter at vi hadde gått rundt og sett på alt som var på øya. Dette er et naturreservat pga blant annet all den voldsomme variasjonen av flora/ planter og trær  som vokser her. Gressholmen er et utrolig vakkert sted, både for lunsj på Gressholmen Kro og for badeliv og avslapping. Mor og far likte seg også virkelig godt her.

Denne flotte vakre gamle tørkerulleren for klær, står og tar i mot deg like før du ankommer selve Gressholmen Kro. Et flott og positivt inntrykk  denne gjør syns jeg når man ankommer kroen. Og så liker jeg litt godt slike gamle gammeldagse gjenstander fra gamle dager. Syns slikt er kjempekoselig. 

Mor og far syns det var utrolig fint på Gressholmen og veldig koselig på Gressholmen Kro. Jeg elsker dette vakre paradiset av en øy i Oslofjorden. Og er superglad for at vi har slike perler midt i byen nærmest. Mor er her i full sving med å ta litt bilder ved Gressholmen Kro. 

Mim mor sitter her og kjører t-bane. Dette her er noe  de svæææet sjelden og aldri gjør. Kun når de er på besøk hos meg i Oslo farter vi rundt med dette fremkomstmiddelet blant annet. Tror nok både mor og far syns det er litt nydelig å slippe å kjøre i bilen også. Iallefall her i Oslo gryta hvor de ikke kjenner byen eller veiene eller noe som helst. 

Dette bildet er definitivt dagens bilde for meg i dag. Mor og far på Gressholmen som omfavner hverandre mens vi venter på båten på vei inn til byen. Den 20 desember i år, så har de vært gifte i 47 år. Og det er noe som er alt annet enn daglidags å høre om i dag….

På vei hjem fra Gressholmen og rundturen i sentrum i dag. Så dro vi til Grønland for å  se på litt sko. Jeg fortalte min mor og far at de solgte billige sko på Sir Price på Grønland. Så dersom det trengte joggesko så kunne vi dra innom der for å se. Skoene var til 50 % avslag og enda mer også. Både jeg, mor og far kjøpte oss to par hver. Disse 6 parene med sko kostet 798 kr. To par til hver av oss. 

PS.: Dersom du vil lese mer om Gressholmen og Gressholmen Kro, gå da gjerne inn på bloggen min under kategori «mat/restaurant.» så kan du lese mye om Gressholmen der. 

En fantastisk dag med mine kjære foreldre. Herlig.

Garman.❤️❤️❤️

4 kommentarer
  1. Skogens Sønn: Veldig koselig var det.:-)) ja lurer til og med på om jeg skulle kjøpt enda flere etter hvert og.:)) de kommer jo ikke bort så, Hehe.:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg