Elvebåtfestivalen i Drammen – Fantastisk dag med familie i Drammen.!

I dag har jeg, mor og far vært en tur i Drammen på Elvebåtfestivalen. Og ikke bare for å se på den, som også var første gangen mor og far var på Elvebåtfestivalen. Men også for å besøke barnebarn og mine nevøer som bor der. En dag i Drammen som var utrolig koselig. Elvebåtfestivalen syns vi ikke helt var det store. Hverken jeg, mor eller far syntes det. Men det var nå barnebarn og nevøene mine vi var her mest for å treffe på. Vi var her i 4 timer, da hadde vi fått nok, ettersom min far sliter litt med vond rygg og bein. Så fant vi ut at det var best å dra hjem å ta det litt med ro. Da vi fortsatt har noen dager til med besøk, både her og der. Dagens bilder viser kosen og hyggen med familie vi hadde i dag. KJEMPEKOSELIG. 

Her er jeg og min far, på vei ned til t-banen som går fra Hasle. Og det i nydelig høstvær. Og det tar bare noen minutter fra Løren å gå ned til t-banen fra hvor jeg bor. 

Det er jo alt annet enn noe hverdagskost at mor og far kjører tog. Men i dsg skjedde det igjen i 12 tiden. Da vi skulle til Drammen på Elvebåtfestivalen, pluss besøke 2 av sine flotte barnebarn.

Jeg, mor og far måtte ha litt lunsj før vi skulle treffe alle barnebarn og nevøer. Og i folkemylderet i Drammen. Heg spiste hamburger. Mor hadde en reke bruschetta og far hadde en kylling Cæsar salat. Og det så godt ut alt sammen. 

Min far og hans minste barnebarn Mats. Som er barnebarn nummer 9 i rekken. Herlig med en stor familie syns jeg.:))

Jeg og Vemund på Elvebåtfestivalen i dag. Vemund er den nest eldste av alle de 9 jeg er onkel til. Flotte mann er han blitt. 

Jeg i gult på bilder, onklongen min Vemund og ved siden av ham igjrn en onkel til av Vemund. Kjempekoselig. 

Jeg og min nevø i grønt som er Mats. Minstemann av de jeg er onkel til. Og Mats sitt søskenbarn, vakre Sofia. 

En utrolig herlig og flott dag med familie. 

*Garman.*🤗🤗🤗

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg