Verdens KULESTE solbriller, NÅ på salg.! – Solbriller LITT utenom det vanlige.!

Leeenge har jeg gått å sett etter nye solbriller denne sommeren. Da de gamle Dolce & Gabbana brillene som jeg hadde, og som har vært kanongode, nå har sett sone bedre dager. Og de gamle Dolce & Gabbana brillene har jeg hatt iallefall i 7 år. En upåklagelig kvalitet har det vært. Og et brillepar som virkelig har gjort jobben sin også. Og jeg må faktisk gå så langt å si, at disse Dolce & Gabbana solbrillene er de beste solbriller jeg har hatt, EVER. Men nå sa de stopp og jeg måtte på jakt etter nye. Og det var på tide også, ettersom de gamle Dolce & Gabbana brillene løsnet både her og der, og selve brilleglassene ramlet ut av innfatningen også. Og i tillegg blitt veldig skjeive også…

Og her er jeg da, med disse slitte og etter hvert så ødelagte Dolce & Gabbana solbrillene mine. :-))

Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle klare å finne noen solbriller. Fordi denne gangen hadde jeg lyst på noen solbriller som var litt utenom det vanlige, og som ikke alle andre hadde ønsket jeg meg også. Og det var først i slutten av juli måned at jeg fant solbrillene som jeg virkelig ville ha. Og de fant jeg på denne nettsiden her.: https://starboard-apparel.com/ Og bildene av disse kule solbrillene dukket som vanlig opp som en annonse på  Instagram. Det meste jeg kjøper på internet kommer faktisk nemlig fra Instagram reklamen på profilen min som jeg har der. Disse solbrillene fås i mange farger. Ta bare en titt selv og se. Under kan dere se de 3 parene med solbriller jeg kjøpte meg. 

 

 

 

Denne solbrillevarianten jeg har her heter «The surfer Arctic blue». Og det er fordi brilleglassene har arktisk blåfarge. Kjempekule syns jeg at de er. Liker du de.? Av disse 3 parene som jeg kjøpte så er denne varianten favoritten min. Rett og slett på grunn av de «arktiske» brilleglassene.

 

 

 

Og denne varianten av disse solbrillene heter «The surfer Midnight -Black.» og det fordi brilleglassene her er svarte/sorte i innfatningen. Kule.? 

 

 

 

Og den siste varianten av de 3 som jeg kjøpte heter «The surfer Dooky-brown». Hot or not.?  

NB.:  Disse solbrillene som dere ser av bildene her kommer i brilleetui av bambus/tre. Selve solbrillene er også av tre, og skulle du finne på å bade med solbrillene, eller av en eller annen grunn skulle miste brillene i vannet/sjøen, så flyter disse solbrillene, da de er veldig lette, og supergode å ha på seg. De går ikke til bunns for og si det sånn. Det er første gangen jeg har kjøpt solbriller i tre. Og det er ikke siste gang. I disse plastikktider der fokuset er å få ned plastikkforbruket, har denne leverandøren av solbriller  forstått det og bruker i stedet tre… La oss håpe flere brilleprodusenter følger etter dette glimrende eksempelet…. Brilleetuiet flyter også. 

Følg linken her, om dere selv trenger eller vare har lyst på noen kule men litt utenom vanlige solbriller. Myyye fint å velge i… 

Ha en fantastisk helg folkens..!

Garman. 🤓🤓🤓

4 kommentarer
  1. Jeg forstår godt at du trengte nye briller hehe
   Jo du kledde disse, men selv er jeg nok ikke så fargerik av meg. Går i ensfargede briller her.
   Spesielt at de var laget i tre da 🙂
   God helg til deg <3

  2. poesimylife: jeg elsker farger. Og dessverre er de aller fleste av oss altfor lite flinke til å bruke farger. Men safer og bruker i stedet disse gørrkjedelige, nitriste men også safe fargene som grått, sort, hvitt og blått. Har selv vært der og har gudskjelov dor lengst kart å komme meg ut av den «fargeklemma» der.:-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg