Det er utrolig hvor vakker høsten er – Fantastiske farger.!

Disse plommene, bare måtte jeg ha et bilde av. Der de sto i en Kiwi butikk og fristet meg som bare det. Og jeg klarte jo ikke å motstå den fristelsen, så kjøpte med meg en pose av disse plommene. De var suuuupergode. 

Det er helt utrolig hvor vakker høsten er. Høsten er en fin tid, med utrolig mange vakre farger. Og ikke minst en masse flotte frukter som høsten gir oss. Se bare på de bildene under i innlegget her. Med unntak av bilder med plommene da. Dette er bilder jeg har tatt i hagen til Sameiet som jeg bor i. Krydderhagen heter det der hvor jeg bor. Og det ligger vel i navnet at det her vokser massevis av forskjellige urter og bær osv. Noe deg faktisk gjør også. Og det er det ikke mange sameier rundt omkring i Oslo som har. Og det er et nydelig syn hvert år…

Flere nypetrær vokser flott i Krydderhagen som jeg bor i på Løren. Så da er det vel bare til  å høste dem inn og begynne å lage litt nype te eller…? 

Rognebærtrær  har vi også flere av i Krydderhagen vår. Og disse er nå klare til innhøsting. Får vel lage til litt syltetøy da kanskje.? Men husk, her trengs det myyye sukker om man bestemmer seg for å lage syltetøy eller gelé av de.  

En annen variant av nyper og en annen farge som jeg ikke har sett før. Sikkert gode til te disse også….! 

Og enda litt flere rognebær i Krydderhagen vår.

Håper dere har hatt en like magisk helg som det jeg har hatt.

Garman. 🤗🤗🤗 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg