Den norske storfilmen »SKJELVET».! En film som ANBEFALES.!

I dag skjedde det dere. Jeg og en venninne fikk endelig dratt og sett den norske storfilmen «SKJELVET» på IMAX kinoen på Storo. «Skjelvet» som er oppfølgeren etter storfilmen Bølgen. Dessverre klarte jeg ikke å få kinobilletter til premieren som var i forrige uke. Så mye har tydet på, og tyder på at dette er en populær film. Jeg har hatt stooore forhåpninger og forventninger til denne filmen. Og jeg må virkelig si at denne norske filmen leverte. Norsk film er virkelig i vinden.

Effektene i filmen var av Hollywood kvalitet, og det er det ikke hver dag man ser at norske filmer er. Men med mer penger/midler/ressurser mellom hendene på regissører og filmprodusenter og filmindustrien i Norge, ja da kan selv lille Norge få til filmer av beste Hollywood kvalitet…..Måten selve «Skjelvet» og effektene rundt det, er virkelig godt laget til. Det ser veldig ekte ut. 

Skuespillerne taler for seg selv. Kristoffer Joner gjør en fremragende rolle i filmen. Jeg visste han var en god skuespiller. Men i denne filmen tar han virkelig «kaka» og overgår seg selv. Jeg har sett ham i flere filmer og serier, der han spiller bra. Men her i «Skjelvet» virker det som om han virkelig går «all in» i rollen sin. Ikke det at han ikke har gjort det før, men det var noe som sa meg mens jeg så filmen «at så bra har jeg aldri sett ham spille i en film før.» Og han får også veldig mye ros for rollen sin i denne filmen. FANTASTISK. Ane Dahl Torp er også veldig god her. Begge to er skuespillere i verdensklasse… 

Det er også lenge siden jeg har  vært så stresset når jeg har sett en film på kino. Men det var jeg denne gangen. Og det hadde jeg vel egentlig ikke forventet i en slik norsk film. Men det gjorde jeg altså. Filmen bygger seg opp hele tiden, og den bygger seg så mye opp at når klimakset endelig er der så er nesten det hele over. Og du ønsket at filmen skulle fortsette enda mer når filmen når sitt klimaks…. Det eneste negative jeg syns her, er at det hele slutter litt brått og fort. De kunne «kjørt på « enda litt til. De kunne også hatt flere sentrale bygninger i Oslo der ting skjedde. Her var det stort sett i Oslo Plaza det meste skjedde når skjelvet satte i gang. Jeg på en måte savnet noe i filmen også, men vet ikke helt hva… Det er nå min mening da…..

Men jeg anbefaler filmen på det sterkeste. Den er som sagt veldig god. Og jeg velger å gi den terningkast 4+. Og det er jo en rikitg god karakter… 

Garman. 👊👊👊

10 kommentarer

Siste innlegg