Meg i kamuflasjedrakt – Den gang jeg var i militæret – Flashback moment….!

For et par uker siden da jeg hadde mine foreldre på besøk, og vi besøkte slektninger på Skarnes utenfor Kongsvinger. Så dro jeg, min mor og Anne Kirstine en tur over svenskegrensen til Sverige for å handle litt. Og mens vi gikk rundt i butikkene her, og da på en svensk sportsbutikk. Så kom jeg over noen kamuflasjeklær som lå i en hylle her. Jeg fikk da straks assosiasjoner og et «flashback» til militæret som jeg var i fra 1999 og frem til dommedatoen so. Var den 11 februar 2000. Og grunnen til at jeg husker dummedatoen er fordi min søster har bursdag på akkurat den datoen. 

Men iallefall, jeg kunne jo ikke gå forbi disse kamuflasjeklærne, så jeg tok på meg kamuflasjejakken og hanskene. Det var bukse til også, men det hadde blitt for mye styr midt i butikken å holde på med å ta på seg alt dette der. Disse klærne var veldig lette men veldig ubehagelige å ha på seg. Men at de kamuflerer og gjør det de skal, det er det nok ingen tvil om. Syns jeg ser meg selv i busker og kratt midt i skauen på for eksempel gang med dette på meg. Eller med en AG3 i hånden. Haha, NOT. :))

Da jeg hadde dette tøyet på meg, så gikk tankene mine ganske så fort tilbake noen år i tid. Og da til militæret. Ja, tenk det er søren meg snart 19 år siden jeg dimmiterte fra militæret ved Sola Flystasjon utenfor Stavanger. Jeg syns militæret var en fantastisk tid. Og det er også et av de morsomste og mest lærerike årene som jeg har hatt. Dessverre så er det ikke slik at alle skal inn i militæret lenger. I dag kan man nærmest velge det fritt selv om man vil inn i militæret eller ikke……. Det syns jeg er veldig synd, for alle har egentlig bare godt av å være der inne 1 år. Man blir litt mer voksen av å ha vært i militæret 1 år. Og det er i tillegg en fantastisk erfaring rikere å ha med seg i livet også.

Så lurer du på om du skal ta deg en tur inn i militæret 1 år. Så ikke tenk på det. Bare GJØR det. Og når året er ferdig så vil du garantert ikke angre på det. Men se tilbake på der som en morro greie/erfaring det var verdt å ha med seg, og å gjennomføre. 

Ha en fantastisk fin høstdag da. 🍂🍂🍂🍂

Garman. 🤗🤗🤗

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg