Endelig der har vi fått nytt – Ny flott uniform.!

Og denne hvite hatten er visstnok er forslag til ny hatt når vi jobber i messen/kjøkkenet. Men hvitt kan vi ikke ha. En mørkere farge må det isåfall være….Så vi får se hva det blir til. Selve hatten syns jeg faktisk er litt kul da…. 

I dag da jeg kom ombord på jobb og på riggen som jeg jobber på. Så var noe av det første jeg spurte om, om det var kommet noe klær til meg som var bestilit. Hele gjengen i cateringen og firmaet skal ha nye klær eller uniform. Da uniformen vi har hatt frem til nå, liksom er gått ut på dato vil jeg vil si. I tillegg at den, ja jeg sier det rett ut jeg, så er den bare nitrist og stygg. Noe de aller aller fleste av oss syns den gamle uniformen var. Faktisk så syns flere av oss at det var flaut å gå med den gamle uniformen. Veldig flaut som flere av oss påpekte. 

Men i dag, da kunne jeg endelig ta på meg den nye uniformen. Noen vil sikkert synes at den er stygg og andre synes at den er fin. Men så er jo smaken som baken. Uansett så er den nye uniformen mye «freshere» og med en frisk turkis farge. Og med sorte bukser til. Selv liker jeg den nye uniformen veldig godt, og jeg kan endelig og for første gang si, etter 10 år i firmaet at jeg nå bærer uniformen min med største stolthet for firmaet som jeg jobber for. Endelig. Jeg syns også at en uniform skal bæres med stolthet for det firmaet man jobber for. Og det gjør jeg nå….Se bildene under av den nye og gamle uniformen….

 

 

Den nye uniformen ser da altså slik ut. Turkisblå fin pique t-skjorte og med sorte sko og sorte langbukser. Mye finere dette. Eller hva syns du.? Liker du det.?

 

Og på de to siste bildene her, er jeg da i den gamle uniformen. . Grålige t-skjorter og grålige langermede piquegensere eller gensere. I tillegg hadde vi røde og blå vester oppå disse grå klærne. Men de hadde jeg ikke lenger så de får jeg ikke vist dere dessverre. Nå når vi kun har turkis pique skjorte og sorte bukser, så ser vi alle mye mer profesjonelle ut. Mye mer enn før da noen gikk i blått, rødt og grått. Nå er vi alle like i de samme fargene. Veldig mye bedre sånn…. 

Ha en flott dag og nyt helgen til vi skrives igjen.

Garman. 🤗🤗🤗

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg