Det skjedde, det som ikke skulle skje – UFLAKS.!

I går skjedde det som virkelig ikke skulle skje. Og det hele skjedde da jeg skulle ut med kaffematen i ettermiddag. Og det var kaffematen til klokken 15.30 som ble et lite mareritt. For det som skjedde akkurat i det jeg skulle levere kaffematen var at det ene brettet med ferdig påsmurte baguetter gikk rett i gulvet. Og da gjorde hjertet mitt et lite byks. For dette kunne jo bare ikke skje nå. Jeg skulle jo levere ut maten, NÅ. Klokken var jo 15.30 blitt. Og de 130 personene ombord lar ikke vente på seg å ringe ned til messa å gi beskjed, og å etterlyse kaffematen hvor den blir av, dersom den ikke kommer tidsnok.  

Og hvordan skjedde det hele med at det ene brettet gikk rett i gulvet.? Jo, jeg hadde plassert all kaffematen på en kjøkkentralle som jeg vanligvis triller kaffematen ut på. Og jeg leverer kaffemat rundt omkring på flere avdelinger på hele riggen. Så da er en tralle god å ha. På vei ut av messen og over en dørstokk så skjer det i det jeg sakner farten på trallen, for å gå forsiktig over dørterskelen. Da sklir det ene brettet med kaffemat av trallen og lander så fint opp/ned på gulvet. Til min stooore fortvilelse og med hjertet i halsen. 

Den som da styrter inn på kjøkkenet for å smøre på en baguette og to til,  det var meg. Heldigvis hadde vi et par baguetter til overs slik at jeg fikk smurt nye i en fart. Normalt sett har vi ikke stekt opp noe ekstra. Men steker og lager det vi trenger. Men gudskjelov så var det av en eller annen grunn ekstra baguetter slik at jeg fikk smurt. Hadde jeg ikke hatt baguetter for hånd så måtte jeg bare tatt noen brødskiver og smurt på. Så nå tror jeg kokkene må steke opp en bsguette eller to ekstra, slik at vi har noen ekstra liggende, dersom et eller annet uforutsett skulle skje. Men heldigvis så gikk det fint, og det ble ingen klager fra de 130 ombord. Iallefall så hørte vi aldri noe. 

Og her har ulykkesfuglen  på disse to bildene vært litt uheldig. Alle baguetter som en suppe på gulvet.  Det var bare å kaste seg rundt, for dette kunne jeg jo ikke servere… 🙂

 

På en slik tralle som dette er det jeg kjører ut all kaffematen på hver eneste dag. Og av en eller annen grunn så bare sklei det ene sorte brettet med kaffemat rett i gulvet. Jaja, det gikk nå godt til slutt. Og ingen klager ble det heller. Og litt uflaks har vi jo alle. Og i går var det min tur å ha litt uhell/uflaks. 

Ha en nydelig dag, til vi skrives igjen.

Garman. 🤗🤗🤗

6 kommentarer
  1. Kan nesten føle hjerte hoppa ut i det sekundet det skjedde… godt det ordna seg, for 130 stk som venter, det spøker en ikke med tenker jeg. Ønsker deg en finfin dag idag:)

  2. Pyttsann, shit happens, sies det.
   Datteren min klarte å glemme at hun hadde plassert et fat med kake på bilpanseret. Den skulle egentlig være med inn i bilen. Da hun begynte å kjøre, seilte metallfatet elegant av med kaken på og landet oppned i grusen på asfalten.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg