Så skjedde det igjen – UFLAKSEN vil ingen ende ta – «Eggerøre» utover hele kjølen.! 🥚🥚🥚

Ja tenke seg til. Det skjedde meg igjen. UFLAKSEN vil meg ingen ende ta her ute på riggen i Nordsjøen. Og i dag skjedde det mens vi skulle hjelpe stuerten/campboss med å bære inn provianten som vi får ombord på riggen hver lørdag. Denne offshoreturen har jeg hatt mitt andre uhell. Eller uflaks om du vil. Og i dag skjedde det da jeg og stuerten holdt på å bære inn melkevarer inn på melkekjølen. Eggene vi bruker står også inne på melkekjølen. Og det var da det skjedde. Jeg skulle trille inn en melketralle med masse 10 liters melkekartonger med lett melk og skummet melk. Og oppå alle eskene med egg så står det en annen kasse med egg som er åpnet. Denne esken var nesten tom også. Og jeg, ja jeg utrolig nok klarer da det kunststykket å «dulte» borti denne esken, slik at dette ene brettet med egg og esken bare velter utover «hele kjølerommet.» Og timingen for dette uhellet kunne ikke passet dårligere. For utenfor på dekket står dekksgutta klare med en ny svær palle med varer som skal inn på melkekjølen. Der må de pent stå til jeg har fått klart å fjerne «eggerøre» på gulvet. Og når jeg da endelig er ferdig med å rydde opp denne «eggerøren» så sier han ene dekksgutten på dekket følgende.: «Ja, nå vet vi iallefall hvem som ikke skal bære disse 8 eskene med egg inn på kjølen.» Med en påfølgende god latter fra hele gjengen. Jeg repliserte da med følgende.: « Jeg er jo så glad i ekstraarbeid siden jeg har så lite å gjøre på mens vi er her ute offshore i 2 uker.» Det var selvsagt veldig ironisk ment, for her å jobbe offshore har jeg tidligere skrevet er ALT ANNET enn noe hvilehjem. Men iallefall, jeg fikk ryddet opp i «eggerøren» kjapt slik at dekksguttene fikk kjørt inn pallene med varer og hjulpet oss med å få det på plass. En god time senere så var dette unnagjort. Flink gjeng som hjelper oss. Og så måtte jeg få fjernet dette fra gulvet i en fart også. For her kunne folk fort sklidd og skadet seg. Og ettersom HMS er prioritet nummer 1 her ute til havs, så bare måtte jeg få det bort i en fart, før vi satte i gang med å bære inn resten av provianten. 

Nå håper jeg at jeg har brukt opp kvoten min med uflaks for denne offshoreperioden og generelt for en god stund fremover. Nå skal det være sagt at det er leeenge siden jeg har hatt uhell og uflaks på aldri så lenge. Tydeligvis var det min tur denne gang, Hehe. Men jeg tar det med et smil. Hva annet skal man gjøre da.? Og når hadde du sist uflaks.? Eller et uhell.? 

 

Jadda, på de to øverste bildene ligger eggene strødd over «hele» kjølerommet. Og jeg ble litt varm av dette. For dette hadde vi KO ikke tid til. Den ene pallen etter den andre sto klare ute på dekk for å kjøres inn. Men heldigvis, alle tok det med latter og smil. 

Og på dette siste bildet har jeg klart å samle oppi alle eggene i en gastronombakk. Det var noen og tretti egg som gikk med til denne litt spesielle eggerøren her da.

Til vi skrives igjen, ha en suuuper lørdag.!🤗🤗🤗

Garman. 🥚🥚🥚

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg