Skrekkfilmen, THE NUN på kino – Skremmende spennende – Og GOD.!

I går var jeg på kino med 3 gode venner av meg. Ole Christian, Martin og Monica. Vi var i Vika og så den skremmende  skrekkfilmen «THE NUN». Før filmen startet så slukker kinoverten lyset i salen, og så gir han litt praktisk sikkerhetsinformasjon til oss i salen, med en litt sånn lavmælt stemme. Helt i slutten av denne informasjonen så sier han.: «Og pass på at det ikke plutselig går en nonne forbi i salen mens filmen kjøres over lerretet. Denne kinoverten var god til å skru opp forventningene og spenningen på oss i salen. 

Og så over til selve skrekkfilmen «THE NUN». Handler om en ung nonne på et kloster i Romania som tar sitt eget liv. Da sendes en prest og en novise, for å undersøke de mystiske omstendighetene rundt nonnens død. Dette på oppdrag fra Vatikanet, risikerer de både livet, sin tro og sjel. Og de konfronteres med en ondsinnet kraft i form av den samme demoniske nonnen som først terroriserte publikum i “The Conjuring 2”. Så her kan du bare forberede deg godt på det mørkeste kapittelet i Conjuring-universet. 

Filmen var veldig godt laget. Flotte effekter og visuelle effekter. Fantastiske nonner med de mest utrolige og utenkelige uttrykk man kan tenke seg. Og jeg syns filmen var også passe lang for en slik type film. Litt over 90 minutter varte den.

Det er litt komisk med meg på kino som ser grøssere og skrekkfilmen. Jeg klarer allldriii å sitte i ro når jeg ser slike filmer. Og «THE NUN» var heller ikke noe unntak. Det var så mye uventede hendelser og situasjoner i denne filmen at jeg både skvatt og hoppet i stolen rett som det var. Og heldigvis var jeg ikke alene om å gjøre det. Og ikke nok med det, så nærmest «ropte» jeg GUUD, og ÅHH GUUD, og etter at filmen var ferdig. Så fant jeg jo ut at det å «rope» Gud faktisk var ganske så passende til denne filmen. Hendelsen var jo i et kloster med både nonner og prester gjennom hele filmen, så da passer det jo supert å «rope» Gud også, hehe……. Heldigvis hadde jeg med meg jakke. Og i løpet av filmen så gjemte jeg meg nærmest helt bak jakken. Såpass mye at bare det ene øyet var synlig. Så spennende syns jeg denne filmen var. Og det var flere ganger i løpet av filmen at jeg satt med hjertet i halsen. Høy puls, hadde jeg gjennom filmen hele tiden. Det er nå litt herlig og med slike filmer syns jeg. Man sovner ikke for og si det sånn.

Og til slutt så er jeg ikke enig i filmkritikernes dom over denne filmen. Kritikerne gir den terningkast 2. Men jeg gir den utvilsomt terningkast 4. Vil du se litt skrekk og gru på film nå. Ja, da er «THE NUN» å anbefale syns jeg.

Garman. 🤗🤗🤗

12 kommentarer

Siste innlegg