I dag har kredittkortet mitt fått kjørt seg.! – Vareprøvesalg hos J.Lindeberg.!

 

Det som var litt morsomt og her med denne svære posen, var at ekspeditrisen var litt usikker på om denne svære posen var sterk nok til å bære/holde disse klærne oppe. Men den holdt og var mer enn sterk nok.

For en dag dere. Og for en kjekk shoppingdag som dette har vært. I dag hadde merkevaren og merkehuset J.Lindeberg vareprøvesalg med salg helt opp til 70-80 prosent på veldig mange av varene. Og slikt går jo selvsagt ikke upåaktet hen hos denne karen her. Sånn i det daglige er jeg ikke så opptatt av/opphengt i dyre merkeklær slik som det jeg var før. Men når en slik mulighet som dette byr seg, ja da klarer heller ikke og kan heller ikke jeg la være å ta turen hit for å se hva merkevaren J.Lindeberg har å by på av klær. 

Det hele fant sted på Alexander Kjellands Plass i Oslo og på adressen Waldemar Thranes Gate 84c, på J.Lindebergs lokaler som de har der. I dag søndag hadde de åpent fra klokken 12.00-17.00. Og da jeg kom 11.50 var det allerede kommet godt med folk her. Og det før åpningstiden. Det er jo sjelden slike merkevarer har vareprøvesalg. Så da anledningen byr seg, og man har fri så må man jo bare ta sjansen og dra med en gang. Og takk og lov for at jeg dro. For her fant jeg mye snadder. 

Blant annet fant jeg 5 stykk gensere, men det viktigste var å finne noen nye bukser. Og jaggu meg fant jeg det også. Ikke bare en men 5 stykker. Hver av buksene koster 1300 per stykk i utgangspunktet. Men tok du 5 bukser så fikk du alle for 1000 kr. Hadde jeg kjøpt 4 bukser så hadde de kostet 300 kr stykket. Så dette var altså bukser til 6500 kr. Og jeg betalte magiske 1000 kr. Bukser var noe som jeg virkelig trengte også. Så timingen for dette vareprøvesalget var perfekt for min del. De 5 genserne som jeg kjøpte kostet 800 kr per stykk. Men tok du 5 stykk så fikk du alle 5 for 1000 kr. Altså gensere til en verdi av 4000 kr kjøpte jeg for 1000 kr. Slett ingen dårlig deal for meg dette. I utgangspunktet har jeg nok gensere, men de kommer godt med disse 5 nye også. Man trenger jo ikke å ta i bruk alt med en gang heller. Og ikke nok med det, men disse 5 buksene og 5 genserne kostet i utgangspunktet 10 000 kr full pris. Jeg betalte da 2000 kr. Skulle ønske det var flere slike vareprøvesalg rundt omkring i byen og myye oftere også.

Det som var så morsomt mens man gikk her og så på klærne man fant seg, var haugene med klær som vi alle fant oss og gikk og bar på rundt i butikken. Det de fleste av oss da lurte på var hvor det var prøverom man kunne få prøve de klærne man hadde funnet seg. Men dessverre, da måtte man nesten ut av butikken. Der var det et lite trangt toalett og der var køen så vond og lang, at i den køen var det ingen som gadd å stå i. Så da var det bare å ta fantasien fatt, og det gjorde vi. Vi simpelthen reiv av oss bukser, gensere og det som trengtes for å få prøvd det man skulle prøve. Og som hun ene sa « ja her nytter det ikke å være beskjeden» så da bare kastet jeg og flere av oss klærne til vi bare sto i undertøyet igjen. Og prøvde det vi skulle prøve. Det ble litt latter og morroheter ut av det. Og ikke bare det, men folk sto overalt til slutt og prøvde på klær. I gangene, trappeoppgangen til butikken og inne i selve butikken sto folk.Inne på toalettet, på vei inn til toalettet og i det hele tatt Veldig morsomt. Skulle nesten hatt et bilde av det, men det kunne jeg jo ikke gjøre med halvnakne mennesker i butikken å vist hvordan «galskapen» var i butikken. 

Dette var en morsom opplevelse og vellykket shoppingdag på en søndag. Det er ikke hver dag man betaler 2.000 for merkeklær som koster 10.000 kr. full pris. Ikke hverdagskost for denne herremannen her iallefall i det hele tatt. Herlig når det en sjelden gang blir sånn også.

Og under her er noen bilder av det jeg kjøpte i dag.:

 

Disse 5 buksene kjøpte jeg. Alle 5 er tettsittende bukser med stretch. Og det er slik jeg liker at  buksene skal være. Men det er en smakssak. Noen vil gjerne ha de sittende litt løsere.... 

 

 

 

 

Og ovenfor er de 5 genserne som jeg kjøpte. Syns de var ganske fine jeg. Og fargene tror jeg også passer meg fint. Også er det tidløse plagg også.

Garman.❤️

12 kommentarer
  1. Det der er ren og skjær LYKKE spør du meg. Grattis med gode kjøp. 👍🎉 hilsen meg som er sunnmøring, og vi vet å sette pris på gode kjøp.. he he

  2. Minrefleksjon: Takk.:-)
   Jeg elsker farger og bruker det hele året rundt jeg.:) blir drittlei disse fargene blått, sort, grått og hvitt som vi «hele tiden» går med. Så farger we viktig for denne karen her å bruke.:))

  3. julietalivstil: Takk.:-)) Synds også jeg var heldig med innkjøpene mine. Og dor en gangs skyld så passet alt jeg tok, og slapp å hente nytt for å bytte å prøve osv. Så det var en lite stressende shoppingrunde….:))

  4. Det kallas definitivt ett positivt utnyttjande av kreditkortet! Helt rätt! ojojoj… Lindeberg har många läckra kläder – löv it!
   Du kommer bli skitsnygg i dessa nya kläder! 🙂
   Du får bara se till att inte ha på dig dessa på oljeplattformen då 😉
   Ha en super mysig dag!
   Kram från Fornebu 🙂

  5. Lise Korsedahl: tusen takk Lise.:)))
   On du vil ta en titt selv hos Lindeberg og varesalget så har de åpent både i dag og i morgen der. Ligger ved Alexander kiellands plass dette.:))

   Hehe disse klærne skal holdes laaangt unna oljeplattformen, heeh.:))

  6. Oj tack för tipset – detta måste jag göra! Jag köpte en Lindeberg skinnjacka (så läcker!!) för många år sen i Sverige. Tyvärr blev den stulen men jag älskar den klassiska stilen och kvaliteten!
   Så bra – då vet jag vart jag ska – TACK!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg