Festpremiere med sjampanje & jordbær til filmen «A star is born» med Lady Gaga & Bradley Cooper.!

I kveld har jeg rett og slett vært på ODEON kino som ligger på Storo i Oslo og sett den fjerde versjonen/utgaven av filmen «A star is born». Og i hovedrollene i denne filmen spiller ingen ringere enn superstjernen og artisten Lady Gaga og Bradley Cooper. Dette er forøvrig Lady Gagas første film som hun spiller i. Og jeg må si at Lady Gaga her gjorde en fremragende rollefigur som artisten «Ally» i denne filmen. Jeg syns hun var ekte og troverdig gjennom hele filmen. Alle vet vi jo også at Lady Gaga er en fremragende sanger. Å også som live artist. Noe hun så til gangs får vist i denne filmen. Før filmen var kommet på kinoene verden over, så tror filmverdenen at «A star is born» vil bli nominert til Oscar. Og jeg er helt enig i at dette er en film verdig en eller flere Oscar statuetter.

Så til handlingen i filmen.: Bradley Cooper spiller rollen som en erfaren og alkoholisert musiker ved navn «Jackson Maine». Han bruker også stoff. Han oppdager artisten «Ally», (Lady Gaga), og selvfølgelig forelsker han seg i henne og gifter seg med henne etter hvert. Hun på sin side har gitt opp drømmen om å bli stor stjerne/superstjerne. Helt til  «Jackson Maine» tar henne inn i det store rampelyset. Dette viser seg å være en fulltreffer, for nå begynner karrieren til «Ally» å ta fullstendig av. Etter hvert bryter den personlige delen av forholdet de i mellom sammen. Samtidig som «Jackson Maine» kjemper en kamp med sine egne indre demoner. Altså stoffmisbruk og alkohol. Han legges inn på avrusning, og når han kommer ut derfra så har ikke denne avrusningen hjulpet. Stunden han er på avrusning, så vokser «Allys» stjernestatus større og større. Det ender opp med at «Jackson Maine» tar sitt eget liv og henger seg hjemme i parets garasje. En trist film, en vanvittig god film. Og en alvorlig historie også med mye glad humor og ironi også. 

Filmen varte i 2 timer og 20 minutter, og jeg håper virkelig at denne filmen blir nominert til Oscar neste år. For det fortjener den. Jeg syns også at filmen fortjener å vinne Oscar(s) statuetter. Hvorvidt jeg syns Lady Gaga og Bradley Cooper fortjener å få hver sine Oscars skal ikke jeg uttale meg så mye om. Men syns det er for tidlig å gi Lady Gaga en Oscar……. Det vil si, hun  spiller utrolig bra i filmen, men slik jeg ser det er hun ikke god nok for en Oscar enda…. Med litt mer erfaring i filmbransjen så blir hun en enda dyktigere skuespiller enn det hun er i dag. Og dermed blir det også enda mer fortjent. Og det var flere i salen som tok til tårene i denne vakre filmen. 

Men ikke nok med det. I og med at dette og var en førpremiere/festpremiere på denne filmen så hadde ODEON kino stelt i stand både det ene og det andre til de som skulle se «A star is born». I andre etasjen ved barområdet viste man billetten til «A star is born», og ble så videre møtt med 3 servitører som sto og serverte deilig fingermat til oss. Blant annet kjempestore jordbær som var dyppet i sjokolade. 3 varianter av lefse med digg innhold i. Og ikke minst vi fikk også servert et glass med sjampanje. Jeg liker vanligvis ikke sjampanje men denne gikk faktisk det glasset rett ned og var ganske så god. Alt dette mens de spilte musikk av Lady Gaga mens vi kom på høyttaleranlegget. Etter en stund slo de musikken av og en gutt på guitar og en mørk flott jente satte i gang med å synge å spille for oss. Hun var utroooolig god å synge. Og sang da låter av Lady Gaga, og vi fikk blant annet høre megahittene «Papparazi», «Applause», A million reasons». Og ikke nok med det. Men vi fikk også et gavekort på det nye Thon Hotell Storo på restauranten Brasserie som ligger der. Og dette hotellet er helt nytt og ligger nærmest vegg i vegg med ODEON kino. Så denne restauranten skal jeg selvsagt prøve ut. Jeg må visst begynne å gå på flere festpremierer oftere ser jeg. Det har sine fordeler ser jeg…..Ikke bare det. De hadde også 5 goodiebags som de delte ut. Og vet dere hva. Jeg satt på rad 7 og sete 19, og hun som satt rett ved siden av meg på sete 20 stakk av med goodiebagen. Pokker ta da, og jeg som var så nærme på å vinne da…..

Utvilsomt terningkast 5+ gir jeg denne fantastisk gode filmen. 

Litt sjampis måtte til. Og dette var inkludert i kinobilletten. Så det var jo litt morro da, selv om jeg ikke er den største fan av nettopp denne drikken her. 

En haug med glass står klare til kinogjengerne. Men også noen glass med alkoholfritt. Det så ut som om det var eplesaft/juiceaktige greier…. 

Disse svææære jordbærene var utrolig gode med denne sjokoladen på. Yummmy yummy.:))

 

Så har du tenkt deg på kino de nærmeste dagene, ja da ville jeg så definitivt sett denne om jeg var dere. 

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg