Netflix serien «THE 100» – Syyykt spennende – Anbefales på det beste.!

De siste dagene har jeg brukt mye av kveldstiden min på en helt ny serie som ligger ute på Netflix. En serie som jeg var litt skeptisk til om jeg i det hele tatt skulle ta å begynne å se på. Etter mye frem og tilbake, så ble det nå til da at jeg startet å se den. I begynnelsen, de første 3,4 til 5 episodene så syns jeg hele serien var rimelig teit og til og med litt tåpelig. Og fryktelig dårlig. Men så «løsnet» det og serien begynte å ta helt av. Og jeg, ja jeg ble virkelig mer og mer hektet på «The 100». Dette er en serie full av overraskelser og overraskende hendelser. Ja og litt uforutsigbar. Akkurat her minner den meg litt om «Game of Thrones», bare at den er mye mer uforutsigende. Og jeg elsker det når serier er uforutsigbare. Jo mer desto bedre. For da er det ingen av oss som klarer å se hva som vil skje fremover i serien. Alt kan skje. Hvem forsvinner ut, hvem dør osv… Slik er det også med «The 100», full av overraskelser og overraskende momenter jeg slett ikke hadde forventet. Serien er full av action, spenning, dramatikk, kjærlighet, krig, bedrageri, forbrytere, og i det hele tatt. Alt er med i denne serien. Jeg er nå kommet til sesong 3 i denne serien, og jo mer jeg ser, jo enda mer vil jeg se. Jeg klarer nesten ikke å slå den av. I natt feks ble jeg liggende i sengen til klokken var 01.30, altfor sent når man neste dag skal på jobb. Men slik ble det og slik har jeg det nesten hele tiden om kveldene nå. Men det gjør ingenting. Og jeg kan love deg at du vil komme til å skvette/hoppe litt i stolen når du ser denne fantastiske serien.

Så til handlingen i «The 100».: Det har gått 97 år siden en kjernevåpenkrig utslettet nesten alt livet på jorden. Men i en omløpsbane rundt jorden har 12 nasjoner bemannet romstasjoner og slått seg sammen til en enda større stasjon som kaller for «Arken”. Der forsøker menneskeheten å oveeleve mens de venter på at jorden endelig ska bli beboelig slik at de kan vende tilbake. Samtidig så er «Arken» nå døende, kansleren bestemmer seg for å sende 100 kriminelle ungdommer fra «Arken» og ned til jorden for å undersøkek om det går an å bosette seg og å leve der. Vel nede på jorden innser de ungdommene at alt liv på jorden langt i fra er ubeboelig, og at de langt i fra er de eneste som er på jorden. Deretter begynner den virkelife kampen mellom liv og død, der ungdommene blir testet av seg selv, naturen og av de menneskene som allerede er/bor på jorden.

Dette er forøvirg en SCI/fi og drama serie jeg anbefaler på det sterkeste at du ser på. En serie som fremover i høstmørket kan vil være super underholdning for deg. Men det forutsetter at du har en Netflix konto da vel og merke om du vil se denne serien. 

Garman.❤️

6 kommentarer

Siste innlegg