En homo med verktøy i handa – Når ble det en god kombinasjon liksom….?

Og her er jeg i full sving med å bytte ut både dusjforheng, dusjhoder og dusjslanger på badene som vi skulle vaske  ned, nede på lower deck, eller på det nederste dekket som ligger like ved vaskeriet. 

I dag kom jeg ut på jobb offshore igjen, sammen med min kompanjong Bodil blant annet. Og det første vi begge to satte i gang med var å få unnagjort litt ukentlig nedvask som vi all ha unnagjort den første uken som vi er på lugarene. Vi gikk først i gang med å ta litt riller i to av trappetrinnsetasjene i hovedtrappen. Det var fort gjort, og like etter fikk vi også vasket linenlockerene i hver lugaretasje. Altså 3 linenlockere blir det, ettersom vi har 3 etasjer med lockere. Dette gikk også veldig font og raskt, da disse lockerene så veldig fine ut i utgangspunktet. Så det var bare å tørke fort over med en sentrifugert mopp både på vegger og tak. Og for de som ikke vet hva en linenlocker er, så er altså det et rom hvor det oppbevares helt rene sengeklær, håndklær, dyner, puter, beskyttelsesbriller for madrasser og mere til. Kun rene ting skal oppbevares her. 

Og til slutt på nedvasklisten vår så var det dusjene som skulle vaskes. 5 dusjer med vegger, tak, gulv, ventil i tak, armatur og såpeholdere. Og bytte av nytt dusjforheng og bytte av dysjslange og dusjhode. Og for å få byttet dusjslangen så måtte jeg til med verktøy for å få løsnet slangen fra blandebatteriet. Jepp, du leste riktig. En homo og verktøy.? Når ble det en god kombinasjon liksom.? Eneste «verktøyet» jeg er flink til å håndtere, er det som befinner seg mellom mannens ben……LOOL. Ja, så vet dere det også. Hos meg har jo dette med verktøy aldri vært en god kombinasjon. Ei større kløne med verktøy skal du lete lenge etter. Og denne greia av et verktøy som jeg holdt i handa mi i dag, vet jeg ikke en gang hva de kaller for heller. Så om du trenger en handyman, så er nok jeg alt annet enn riktige person å spørre altså. Hjelpes, og så så grusomt kjedelig det er med slikt verktøy da… Og lite interessant… Jeg skjønner at verktøy er nyttig i de fleste menneskers liv på en eller annen måte. Men guuuuu altså. Er glad jeg er homo jeg. Tror foresten aldri jeg har sett en homo med verktøy jeg. Eller som har brukt et eller annet verktøy heller. Iallefall så fikk vi nå rengjort disse dusjene, og byttet det som byttes skulle. Mye nedvask fikk vi unnagjort. Så nå er det bare to nedvask av to lugarer som vi skal ta i morgen. Så er vi ferdig med ukens nedvask. Herlig. 

Og her fikler jeg da med denne tangen på blandebatteriet for å få løst dusjslangen som sitter ganske så godt fast. Og du verden for ei fomling med meg å denne redskapen. Min kompanjong Bodil fikk seg en god latter. Jeg visste jo ikke en gang hvordan jeg skulle ta i bruk dette verktøyet jeg. Og hva slags verktøy er dette her da.? Skiftenøkkel.? Unbrakonøkkel.? 🙄🙄 Ikke vet jeg. Men fikk da av slangene på disse badene til slutt da….

Garman. ❤️

16 kommentarer

Siste innlegg