Knekkebrød med havsalt & chia frø.! – Kjempegode.!

Jeg valgte å dele/bryte opp mine knekkebrød. Slik at jeg fikk plass til dem i den høye glassbeholderen som jeg vanligvis oppbevarer knekkebrødene som jeg spiser. 

I dag tror jeg rett og slett jeg har smakt verdens beste knekkebrød «ever». Altså, det vil si av den ferdiglagde og av masseproduserte knekkebrød, så syns jeg dette knekkebrødet virkelig er en innertier. Det er jo til og med nesten så jeg vil gå så langt og si at akkurat dette knekkebrødet er bedre enn de fleste mange der ute lager selv hjemme på sine kjøkken. 

Det var da jeg var på Kiwi på Byporten i Oslo at jeg plutselig kom over dette knekkebrødet. Jeg må si at jeg aldri har sett dette knekkebrødet før, og heller ikke formen på dette knekkebrødet. Den pakken med knekkebrødet sto ved siden av alle de andre knekkebrød variantene som sto i hyllen her. Og jeg som spiser så mye knekkebrød, må bare spørre. Er dette en ny variant butikkene har fått inn.? Jeg har aldri sett den iallefall. Eller er det bare noen butikker som har denne varianten tro.? 

Men iallefall kjøpte jeg en pakke. Og jeg gledet meg til jeg kom hjem og kunne få smake på det. Vel hjemme, åpnet jeg pakken, og inni lå det 7 stykk runde knekkebrød. Aldri før har jeg sett runde knekkebrød før. Så det var en liten positiv overraskelse. Disse knekkebrødene var suuuuupergode. Som alle andre knekkebrød varianter så smaker det tørt som det skal gjøre. Men blandingen med en liten «touch» av havsalt og verdens sunneste frø….., chia frø. Så var disse supergode. Og en ny favoritt hos meg. Og minst like gode som de man velger å lage selv…. Så har du lyst på nye spennende knekkebrød. Anbefaler jeg disse på det sterkeste. De fås kjøpt på Kiwi som sagt. Godt mulig de andre matvarekjedene selger dem også….. 

Slik selges disse supergode knekkebrødene i butikkhyllene på Kiwi. Yummy.

Og slik ser disse knekkebrødene ut på baksiden. Og morsomt med runde knekkebrød syns jeg. En ny vri det. 

Knekkebrødene er like delikate og flotte på forsiden som på undersiden. 

Garman.❤️

 

 

6 kommentarer
  1. Ei_heks: de var utrolig gode. Min nye favoritt når de gjelder ferdig kjøpte og ferdiglagde knekkebrød.<3
   Ha en nyydelig helg du også. Og nytt den. <3 <3

  2. Mine knekkebrød er alltid kjøpte. 😀
   Jeg er ikke så glad i det, men fant noen med ekstra fiber som er spislige.
   Klemmm og smil på vei

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg