Slik sparer du 60-70 % LENGER batteritid på din iPhone & android.! – Populært kalt «Dark mode».!

Her om dagen lærte jeg noe nytt på min mobil. Og det var hvordan jeg kunne spare batteriet mitt enda mer før det ble nødvendig å lade telefonen igjen. Ja, faktisk så øker man batteritiden med mellom 60 og 70 % batteritid før det er nødvendig å lade opp telefonen igjen….. – noe som  jeg selv også merket på min telefon, betraktelig. Nå har jeg den nyeste nye av Apple sine Iphoner, altså IPhone XS Max, så batteriet er veldig sterkt og bra på denne telefonen i utgangspunktet. Og enda bedre og enda lenger tid tar det nå før jeg trenger å lade telefonen min på nytt. Og jeg sitter veldig mye på min telefon daglig. Og det tror jeg det er mange av oss som gjør. Så jeg anbefaler «dark mode» modus som det så populært kalles for, veldig.  

Det som da er viktig å huske på er at du har oppdatert telefonen din med iOS 11. Dette er ikke den nyeste IOS oppdateringen, men vil du ha «dark mode» på telefonen din så må du ha IOS 11 eller den nyeste IOS, ellers vil ikke dette fungere…. Det som også kan være greit å nevne er at det meste på din telefon da vil bli seende ut  i sort og hvitt. Men liker du det mørkt og mørke farger så er dette virkelig bra. Selv om det er mørkt vises alt veldig tydelig for det om. Eneste er at det er en vanesak å bli vandt til svart/hvit modus eller «dark mode. Dette kan man også installere på iPadene også. 

Hvordann dette eventuelt gjøres på android telefoner, det skal ikke jeg uttale meg om. Men det finnes helt sikker en løsning for dette på androide telefoner også. 

Iallefall. Slik gjør du det på din appple iPhone, dersom du har IOS 11 eller nyere IOS oppdatert/installert på din telefon.: 

PUNKT 1.: Gå inn på«Innstillinger» ikonet på din iPhone eller iPad og trykk på den.

PUNKT 2.: Gå så til «Generelt» ikonet og trykk deg inn der.

PUNKT 3.: Når du nå er  inne på «Generelt», bla deg så nedover til «Tilgjengelighet», og trykk deg inn her. 

PUNKT 4.: Bla deg så ned til «Skjermtilpassing» og trykk deg inn her.

PUNKT 5.: Vel inne på »Skjermtilpassing» står det øverst «inverter farger». Trykk deg så inn hit.

PUNKT 6.: Når du nå er inne på «inverter farger», så trykker du nå på «smart invertering» slik at det lyser lysegrønt. Og fargene på din telefon er nå helt anderledes. Hos meg lilla da jeg alt har gjort dette før.

Og det var det. Og telefonen din varer myyyye lenger i batteritid. Og husk, dette er veldig uvandt i starten. Alt er jo uvandt dersom man ikke er vandt til det. Slik er det jo med alt. 

Selv personlig skal jeg fra nå av ha mine Apple divicer i «black mode» modus. Jeg elsker det.

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg