«Friends & family»- FLOTT Lagersalg. – De beste merkevarene.!

Jeg kjøpte disse håndklærne som dere ser på disse to bildene her. Til 1075 kroner. En fin pris syns jeg….:)

I dag sto jeg opp før de fleste fugler i denne byen, i det hele tatt hadde tenkt til å stå opp. Og grunnen til det var at jeg måtte rekke et lagersalg i Hoffsveien 40, ikke langt i fra Smestad. Og fra Oslo sentrum tar du t-banen til Smestad. Og så må du gå circa 1 km i fra her. Eller en av bytrikkene som kjører til Hoff. Eller det beste er å ta buss 24 Oslo sentrum. Den stopper like ved utsalgsstedet. Kommer du med bil, så er det gode parkeringsmuligheter like utenfor låven. Ja, du leste riktig. Dette lagersalget foregår i en låve som ligger i Hoffsveien. De har åpent i dag fra klokken 08.00-18.00 og det samme i morgen og torsdag. Så er du interessert i flotte merkevarer innen interiør er det lurt om du tar turen hit. Eller gå inn på Facebook og søk etter arrangementet «Friends & family – Lagersalg. De beste merkevarene.» Og klikk deg inn eller lik dette arrangementet. Så står det masse informasjon der og bilder av alt det flotte som de selger der. 

Her i denne låven i Hoffsveien 40, like ved Smestad er det dette lagersalget foregår akkurat nå. Ta turen da vel. Syyyykt mye flotte å finne her. 

Selv sto jeg da opp klokken 06.00 for å rekke dette salget. Og jeg var på plass utenfor låven 07.45 circa. Det gikk veldig fint å finne frem hit faktisk. Fra Smestad gikk jeg 1,1 km. før jeg kom til denne låven hvor de sto og solgte alt sammen. Det var riktig nok ikke så mye som jeg selv kjøpte meg der. Jeg kjøpte noen håndklær. 3 store håndklær og 6 mindre til 1075 kroner. Full pris var jo flere hundre kroner for ett eneste håndkle, og det gidder ikke jeg å betale. Ellers var det massevis av flotte pynteputer, håndklær, serviser, keramikk, pyntegjenstander og morgenkåper til sterkt reduserte priser. Det meste med rabatter fra 40-70%, så det er  verdt turen å dra hit. De skulle fylle på enda mer varer etter hvert som det ble solgt ut. Så det er langt i fra for seint å dra hit å gjøre noen kupp om du skulle ha lyst til det.

På alle de nederste bildene her, så ser dere noe av hva de selger. Dette er «friends & familys» egne bilder som de har lagt ut. Myye flott her. 

 

 

 

 

 

 

 

Ta turen da vel.! Og ha en good handel der. 🙂

Garman. ❤️ 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg