Siste oppdatering i skadedyr/skjeggkre saken.! – Anticimex involveres.!

Tenkte jeg skulle komme med en ny oppdatering til dere angående skjeggkre saken som vi har gående her i Krydderhagen hvor jeg bor. Og her kommer den. Det har kommet to mailer fra styret i mitt sameie som jeg hører til den siste tiden. Og i den siste mailen nå kunne de nå opplyse om at det største problemet med dette skadedyret skjeggkre er å finne i naboblokkene min. Altså i A2. Mens jeg bor i A3. Det har her kommet frem at iallefall så er det mellom 15-20 av leilighetene i A2 blokken som har fått skjeggdyr i leilighetene sine. Styret skriver videre i mailen at ettersom A2 blokken sto ferdig bygget og innflyttingsklar circa 1 års tid før blokken jeg bor i, altså A3, så er det nærliggende å tro at disse skjeggdyrkrypene vil innta min blokk en gang i løpet av neste år. Blokken min ligger jo liksom bare noen få meter i fra A2 blokken. Så det ville forundre meg om ikke disse skjeggkrene vil «invadere» leilighetene våre i A3 også……Vi i A3 har fått beskjed om å følge ekstra godt med på om vi fremover vil oppdage skjeggkre i våre leiligheter. 

Styret har nå informert Anticimex, og Anticimex vil etter hvert kontakte hver enkelt beboer i A2 blokken for nærmere inspeksjon/undersøkelser. Og når rapporten for Anticimex foreligger, vil det da fra styrets side vurderes om det skal opprettes en sak mot utbygger av blokkene i Krydderhagen. Det er AF Gruppen som er utbyggeren her. Noen av beboerne har visstnok vært i kontakt med AF Gruppen allerede, og AF Gruppen påtar seg per dags dato ikke noe ansvar. Og noe annet var vel heller ikke forventet….. 

Styret har også vært i kontakt med de andre styrene i de andre sameierne i Krydderhagen, for å høre om beboere i de andre sameine også har blitt rammet av skjeggkre. Foreløpig har de ikke fått svar på dette enda. De venter på svar på dette foreløpig. Dersom det skulle være skjeggkre der også, så vil dette bli tatt med i en eventuell sak mot AF gruppen også. Derfor har ikke styret gjort noe mot AF gruppen enda. Først må vi se hvor stort/alvorlig problemet med skjeggkre er i A2 blokken, og om noen av de andre 18 nye blokkene i Krydderhagen også er blitt rammet av dette. 

Det som iallefall er flott her er at styret skriver videre i e-posten at de tar denne saken med skjeggdyr på største alvor. Og på meg virker det også som at de gjør det. Nå er det bare å vente å se hva anticimex vil foreta seg. Og vente på rapporten fra Anticimex. 

Fortsettelse/oppdatering kommer etter hvert. 

Garman. ❤️

4 kommentarer
  1. Orkidédatter: det hadde vært fint å sluppet unna di krypene. Men det spørs vel heller om de ikke inntar hos oss også i løpet av kort tid….. -men håper ikke det…;))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg