Arendal konfekt & sjokolade – Norges beste sjokolade & konfekt.?

PS.: Det er ikke opprettet en internettside/webside for zarendal Sjokokade & Konfekt. Denne er under utvikling. Og vil forhåpentligvis være klar i løpet av ikke så altfor lang tid.:)

Her om dagen fikk jeg tilsendt to flotte esker med konfekt og sjokolade fra en god kompis i fra Arendal. Han har nettopp selv startet sin egen lille sjokoladefabrikk og kaller seg for «Arendal konfekt & sjokolade». Han har holdt på i 1 års tid nå med egen produksjon av dette. Fra før jobbet han i flere år på «Heimdal sjokolade» i Arendal og lærte mye der om hvordan han skulle lage god sjokolade og konfekt.

Nå har han da startet for seg selv, og lager egne oppskrifter på både sjokolade og konfekt.  Jeg fikk en liten smakebit tilsendt i posten i fjor også. Men da var han akkurat startet for seg selv. Han lurte da på om de prøvene jeg hadde fått tilsendt var gode. Og jeg kan bare skrive under på at det var de virkelig. Det var heelt fantastisk godt. Det er nesten så jeg vil gå så langt og si at det da var Norges beste sjokolade. Men så, så sendte han meg en tekstmelding og sa at nå var produksjonen av sjokolade og konfekt startet opp for fullt. Han sendte meg også noen bilder av noe av sjokoladen og konfekten han hadde laget. Og jeg fant ut at han bare hadde med å sende over litt til meg i Oslo. 

Det gjorde han. Og noen dager senere kom 2 flotte hvite esker med røde sløyfer på i posten til meg. Oppi her ligger 16 nydelige kuler med konfekt. Og vet dere hva dette var suuupergod konfekt/sjokolade. Nesten så jeg vil gå så langt å si, at dette må være en av Norges beste sjokolade og konfekt utsalg. UTROOLIG godt som det var. Jeg ville selvfølgelig betale for disse 2 eskene. Og jeg betalte 485 kr for 2 esker inkludert frakt. Og det syns jeg ikke er dyrt i det hele tatt. Og i tillegg så kom de i flotte hvite harde esker med bånd rundt, ferdig innpakket til jul. 

På fredag i neste uke kommer han til Oslo. Da tar han med seg litt sjokolade og konfekt. Da skal jeg kjøpe enda et par esker til av disse syyykt gode kulene og eskene. For så å gi i julegaver til jul. Til noen som har absolutt alt i dag, noe av de fleste av oss har. Ja, så er jo dette en suuuper gave å gi syns jeg. Skulle du ha lyst til å gi dette i julegave til noen eller bare har lyst på disse fantastiske kulene selv. Må du gjerne kontakte Svein Arne som han heter. Da er det bare å ringe på telefon nummer.: 93 63 97 72, så er det bare å snakke med ham. Han er en utrolig hyggelig fyr å snakke med. Og sender også mer enn gjerne til deg. Og frakten må du jo selvfølgelig betale også. Men det er jo ikke mange kronene. Det er bare å prate med ham så kan han helt sikkert sende over noen bilder av andre produkter som han selger også. 

Og til de av dere som eventuelt bor i Oslo og Oslo området så er det jo bare å høre med Svein Arne om hvor i Oslo/Oslo området man kan treffes for levering/henting. Han er en fleksibel herremann. 

Og hvordan kjenner jeg Svein Arne. Jeg og Svein Arne kjenner hverandre fra Color Line. Vi jobbet begge to på Kiel fergene mellom Oslo og Kiel. Vi jobbet begge to på MS Color Fantasy. Dette var i 2004-2005 vi to jobbet sammen. Begge to som kafeverter. Jeg jobbet bare 1 år i Color Line før jeg så fikk jobben i Nordsjøen og begynte å jobbe der. Og har da vært der siden og til dags dato. Et uforglemmelig år og et flott vennskap med Svein Arne. 

Du vil garantert ikke angre, om du hiver deg på og kjøper denne flotte sjokoladen. Jeg vil gå så langt og si igjen. At dette må da være en av Norges beste sjokolader og konfekt. Altså «Arendal Konfekt & sjokolade.»

Ha en nydelig lørdag.!

Garman.❤️

4 kommentarer
  1. Det konkurreres jo, også på landsbasis,; innen sjokolade og konfekt. So: Time will show (;
   Lykke til, til gründeren!
   God natt (:
   (Hvorfor skrive “norges” med stor n? Vi bor jo ikke i Norges, men i Norge (egennavn) ^^ )

  2. Jeg driver med vektNEDGANG…..*knurrer*
   🙂
   Til landspartiet: Klart man skriver eieformen “Norges” med stor forbokstav, nettopp pga egennavnet. Det samme gjør man når det er Evas, Mikkels, med flere. Man kunne jo også skrive “Norge sin beste sjokolade”, så………
   Utover det så er det deilig å blåse en lang marsj i skriveregler, grammatikk og slikt. Lenge siden skoletiden med nidkjære lærere. 🙂

  3. Agder: tusen takk Agder.:-) Veldig enig med deg i den bokstaven. Og også dette med skriveregler dramatikk osv.:))
   Hehe, oi beklager at jeg forstyrret slankekuren/vektnedgangen din..:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg