Ny advensstjerne – En av de flotteste adventsstjernene jeg har sett….!

I dag da jeg var nede i byen med min gode venn Martin så skulle vi inn en tur på Clas Ohlson for å se etter noen flere lys/utelys til balkongen min. Da jeg ønsker å ha lys rundt på hele rekkverket på balkongen. Til de som leste innlegget mitt i går, så ser man at jeg kun har belysning på rekkverket foran på balkongen. Og i dag har jeg koblet på to lyslenker til, til balkongen min. Så nå har jeg rundt på hele balkongen min. Og det ble mye mye finere. En helt annen helhet enn å bare ha det foran på rekkverket. Også litt mer gjennomført når hele rekkverket har syns jeg. Men på Clas Ohlson hadde de ikke den typen lys som jeg hadde hengt opp på balkongen min hjemme. Så da ble det til at jeg fikk kjøpt to lenker til på en lampebutikk på Carl Berners Plass i Oslo. Det er heller ikke langt unna hvor jeg bor. Circa 10 minutter å gå sånn circa. Så de kjøpte jeg på vei hjem fra byen i dag. Les/se gjerne innlegget fra i går under kategori «Jul», så får dere se den «nye belysningen» der hele rekkverket nå har lys på balkongen min. 

Inne på Clas Ohlson fant jeg jo ikke de rette lyslenkene. Men på vei opp i rulletrappen på vei inn i Clas Ohlson, så så jeg en kjempefin advensstjerne med lys. En grønn adventsstjerne. Og utenpå så hadde den et velouraktig stoff i grønt, dekket på utsiden av denne adventsstjernen. Ikke bare det, men inni selve stjernen, altså på innsiden av den, så er stjernen kobberfarget. Og med kobberfarge inni så gir denne stjernen et fantastisk flott, varmt og behagelig lys. Kjempefin. Jeg må si at dette faktisk er en av de flotteste adventsstjernene som jeg har sett når det kommer til billige varianter av adventsstjerner. Ikke bare det. Adventsstjerne + ledning + LED lyspære kommer på rundt 300 kroner. Slett ikke noe å si på den prisen.

Ønsker du selv en slik adventsstjerne. Ta så turen til din nærmeste Clas Ohlson butikk og skaff deg en slik adventsstjerne. Den kommer i to størrelser. 70 cm og 100 cm. Den kommer også i flere farger. I en flott rødfarge, svart og så i denne grønne fargen som dere ser her på dette bildet. Det var iallefall de fargene jeg så at de hadde i butikken der. Eller gå inn på Clas Ohlson sine egne nettsider og bestill den/de gjerne ved å følge denne lenken her.: https://m.clasohlson.com/no/Adventsstjerne-100-cm/36-7196-2 Jeg klarte jo ikke å vente med å henge opp denne vakre stjernen så det måtte jeg bare gjøre med en gang jeg kom hjem i ettermiddag. Og så er det jo ikke lenge til advensstjernen skal henges opp likevel. Så da gjorde jeg det bare med en gang. I stedet for å legge den bort en ukes tid eller to…..,hehe. 🙂

Garman. ❤️

 

9 kommentarer

Siste innlegg