Prosjekt downlights som ikke virker fortsetter – KLAG, det lønner seg….! – Ikke gi opp.!

Så er det på an igjen da. Med prosjekt downlights i gangen min som ikke fungerer som de skal…. Igjen er de kommet for å se på downlightsene hos meg som aldri har fungert helt som de skal i det hele tatt. Etter at jeg flyttet inn i leiligheten min den 26 april 2016. Jeg har mistet litt tellingen på hvor mange ganger de har vært og sett på disse problematiske downlightsene. De har byttet dimmer en gang. Downlights to ganger, og i dag igjen bytter de dimmer igjen. Og til helt nye og andre større downlights også. Problemet med downlightsene i taket er at de ikke vil slå seg likt på i det hele tatt. Da er det gjerne de 3 nærmest inngangsdøren som reagerer/slår seg på veldig ulikt. Mens de 3 andre lenger inn i gangen fungerer helt som de skal. De to guttene som er her nå, mener altså at det er trafoene på hver enkelt downlight i taket som ikke er helt like, og at det er det som da gjør at downlightsene slår seg på så forskjelllig…… Men nå skal de da bytte ut igjen til en helt annen type downlights og trafoer. Så får vi se hvordan det går. Og ikke minst hvordan det blir. 

Sist de var her, var i september. Da byttet han ene som er her i dag, (han Egil som er den eldre mannen på bildene her), byttet ut downlightsene med noen som skulle være sterkere og bedre. Jeg har mine tvil om at disse downlightsene vil fungere likt også… Dersom det er trafoene som er problemet og som gjør at downlightsene slår seg på i hytt og pine. Ja, da er det jo ikke selve downlightsene som er problemet. Men trafoene.? Er det ikke det da.? Det vil iallefall jeg tro at det er….. Men nå får vi se da, nå når de bytter ut alt en gang til om det vil bli bedre eller hva det blir. Jeg har mine tvil. Og at jeg tviler er vel kanskje forståelig, når de nå har holdt på og «tullet» med disse downlightsene nærmest siden 2016 da jeg flyttet inn hit. 

Jeg sendte en snap til en kollega av meg da disse guttene var i full sving med å bytte ut downlightsene i morges. Slik at han kunne se hva de holdt på med hos meg. Han kunne da fortelle at de hadde hatt det samme problemet hos seg, og det var tredje gang downlightsene hos ham også var byttet ut. Og jeg forsto det sånn at fortsatt så var det ikke helt bra. Men som jeg sier, og han sier. Vi gir oss nemlig ikke før dette fungerer optimalt. En så dyr belysning har bare med å fungere. Så nå er jeg spent på om de nye downlightsene fungerer som de skal etter hvert. Og spennende også å følge med hvordan det vil gå hos kollegaen min.

Det er visst et «vanlig» problem dette med downlights hos folk rundt omkring, kan det virke som. Hører det er flere som har lignende problemer. Men forskjellen med meg og flere av disse andre er at jeg ikke gir meg før denne belysningen fungerer igjen som den skal. Mens andre velger dessverre å ikke gjøre noe med dette. Og det er synd. For hvordan skal da produsentene av disse ulike downlightsene bli bedre, dersom vi forbrukere ikke passer på å klage.? De må jo få beskjed. Kun da kan også produsentene bli bedre….. Og dersom vi ikke gir beskjed så tror jo produsenten(e) at alt er i sin skjønneste orden.? Og det blir jo litt feil det også syns jeg å ikke gi beskjed. Så vær så snill. Er du en som leser dette innlegget, og har problemer med dine egne downlights eller kjenner noen andre som har det. Så ikke gi opp. Stå på til det fungerer igjen. Det hjelper både deg og leverandøren(e) av downlightsene til slutt….

Det skal også være sagt at AF Gruppen som har bygget blokken min, har vært og er veldig behjelpelige og medgjørlige i denne belysningen hos meg. Det skal de iallefall ha. De prøver og har hele tiden prøvd å hjelpe så godt de kan. Og er en aktør seriøs, ja så gir heller ikke de seg før produktet de har levert fungerer som det skal. Og det er slik en aktør skal være. Og da vet man også at det er en seriøs aktør man har å gjøre med. Og det skal være helt klart at jeg opplever AF Gruppen som en veldig seriøs aktør/byggherre. Kjempebra. 

Jeg er jo riktig nok drittlei av at disse elektrikerne fortsatt holder på med å styre på med disse downlightsene. Men så lenge de vil hjelpe (og det må de jo) så må jo også jeg bare smøre meg med tålmodighet og håpe på at de klarer å få orden på disse downlightsene mine i gangen. Det har «bare» tatt nesten 3 år nå. Til nå får jeg vel kanskje si……

 

På bildene ovenfor er disse to guttaboys i full sving med å bytte ut de nye downlightsene med noen helt nye og annen type downlights til taket mitt i gangen. Jeg tror de brukte bare 20 minutter på å lage større hull til hver downlight, altså 6 stykker. For så  å montere de på plass. Raske og flinke elektrikere var det iallefall. 

Garman. ❤️

 

6 kommentarer
  1. Det har vært myyyye styr med mine downlights i leiligheten. Men nå virker alt som det skal. De virker perfekt og har gjort det i laaang tid. Jeg ga meg aldri. Og maste og maste på at dette måtte de på en eller annen måte få fikset. Koste dem koste hva det måtte koste. Jeg er i alle fall veldig fornøyd nå. De virker kjempebra. :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg