NYT lakris yoghurt med lakris & bringebær strøssel – FANTASTISK god.!

I går kunne jeg lese av dagens VG på nett at en av årets nye matprodukter som ble lansert denne høsten, hadde blitt en salgssuksess av store dimensjoner. Nemlig NYT Lakris yoghurt fra Tine. Fra før hadde kritikerne dømt denne yoghurten nedenom og under. Men på dette produktet har kritikerne visstnok tatt grundig feil….. Lakris yoghurten har blitt en så stor suksess at produsenten TINE ikke klarer å få produsert nok av den. Og da jeg var innom Prix på St.Hanshaugen og kjøpte 2 beger av denne yoghurten, så sier betjeningen i kassen «ja du må vel ha deg en slik yoghurt du også. Den er utrolig populær» sier altså da han. Forventningene mine til å prøve denne yoghurten er dermed ikke blitt mindre, men skyyyhøye. Og nå gleder jeg meg også til å prøve denne lakris yoghurten. Og flere butikker tømmes for denne yoghurten. 

Denne yoghurten har også fått internasjonal anerkjennelse. Videre kunne jeg også lese at denne yoghurten har fått en ærespris i sin klasse under «international Food Contest «i Herning i Danmark. Og med en slik utmerkelse å briljere med, ja da må jo denne yoghurten være god. 

Forventningsfull til denne yoghurten, så åpner jeg den og blander inn den rødlige lakrisstrøsselen som består av bringebær og lakris som følger med i denne yoghurten. Jeg rører dette inn, og mens jeg gjør det, merker jeg at jeg ikke får blandet dette sammen fort nok. For jeg har så lyst til å smake. Første skjeen var helt utrolig god av denne yoghurten. Men så merker jeg etter hvert at det kan være lurt å vente et par minutter etter at du har rørt inn strøsselen. Strøsselen smelter nærmest inn i yoghurten. Og da blir lakris yoghurten bare enda bedre og enda mer smakfull. Så om du vil prøve denne yoghurten, la den stå i et par minutter etter at strøsselen er blandet inn. Da blir den himmelsk god.

Denne yoghurten skuffer ikke syns jeg. Er du en lakris elsker slik som det jeg er. Ja, da er virkelig denne yoghurten noe for deg. Det er riktig nok ikke noe måltid å bli mett av dette her. Men som mellommåltid og som dessert er denne yoghurten fantastisk. Kjempegodt.

Prøv da vel. Du vil ikke angre.😉

Garman. ❤️

2 kommentarer
  1. Denne må prøves:)) jeg liker lakris, men mannen min elsker det, så det var topp:)) takker for et godt tips:)
   Ønsker deg en kjempe god helg som jeg håper fylles med glede:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg