Ikke den billigste «bjørkeveden» jeg har gått til anskaffelse av – Julenisser av bjørkeved.!

 

De 3 minste julenissens som jeg kjøpte. Alle laget av bjørketre. 

I dag har jeg vært på julemarked. Og da nærmere bestemt nede på Tøyen i botanisk hage. Jeg hadde ingen andre planer denne lørdagen, så da kunne jeg jo like godt ta turen ned hit. Jeg har heller aldri vært her på noe julemarked, til tross for at det har vært julemarked her flere ganger. Julemarked jeg også har visst om. Men i dag skjedde det og jeg tok turen ned hit. Og det er bare i dag fra klokken 11.00 – 16.00 som de har åpent. Og for å være helt ærlig så kommer jeg ikke til å gå på det julemarkedet igjen. Det var nærmest en skuffelse fra A-Å.

Og grunnen til denne skuffelsen, var at 70-80 % av de bodene som var satt opp her, så sto det en haug med «gamle kjerringer», og solgte hjemmelaget strikk, vatt, luer, skjerf, vanter og lignende. Og nesten kun det. Mens en og annen bod inni mellom faktisk solgte noe som hadde med julen å gjøre. I tillegg så var det så trangt der alle disse bodene sto, at det knapt nok gikk an å bevege seg. Man skulle nesten tro at Botanisk hage som er og har et så stort område å ta av kunne spredt bodene litt mer utover. I stedet for å ha alle bodene som sild i tønne på et sted….Botanisk hage har jo mer enn nok plass å ta av syns jeg….

Men helt bortkastet var ikke dette julemarkedet her. Jeg klarte faktisk å finne noen flotte nisser i alt «virvarret» av filt, vatt og strikk som var her…..Disse nissene er laget av norsk bjørketre som hun faktisk sa hun som solgte de. Og disse 6 nissene kostet 310 kroner. Jahh, det var vel ikke den billigste bjørkeveden jeg har gått til anskaffelse av. Men morsomme og kreative og kule syns jeg de var om ikke annet. Og noe ganske helt annerledes enn mye av alt det man finner rundt omkring i butikkene også….Så helt bortkastet var det nå ikke det julemarkedet iallefall. 

Uavhengig av hva nå enn jeg måtte  ene om dette julemarkedet som var på Tøyen i dag. Så er det uansett veldig positivt og hyggelig at noen gidder å stelle i stand julemarked her. Og også til slle andre son steller i stand julemarkeder. For koselig er det. Og det  er førjulstiden som er den koseligste syns jeg. Så sånn sett så var dette julemarkedet i botanisk hage vellykket. Selv om jeg mener st mye av det som ble solgt her, ikke hadde/har noe som helst med julen å gjøre. 

Og her da, de 3 største julenissene som jeg kjøpte. Ganske snåle syns jeg og litt utenom det vanlige….. Jeg digger ting som er lutt utenom det vanlige faktisk… 

Ha en nydelig lørdag da dere.!

Garman.! ❤️

6 kommentarer
  1. Votter, skjerf og sånt hører også til på julemarked..folk kjøper jo julegaver også der.
   De fine bjørkenissene er enkle å lage selv, så om du ikke har ti tommeltotter…
   Hehe. 🙂

  2. Agder: ja det er jeg for då vidt enig i. Selv om jeg forbinder disse tingene mer som vinterting enn juleting…:)) Og «hele» julemarkedet var nesten bare dette. Og det syns jeg er/var unødvendig…..:))

  3. Du skriver helt herlig, en fornøyelse og komme inn i din verden og lese. En formidlingsevne så god så jeg blir helt fanget…
   Nissene syns jeg var utrolig koselige, og mye «personlighet» over seg:))
   Håper uka og dagen din er super fin:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg