Innlagt på Lovisenberg Sykehus.!


I dag har jeg vært på Lovisenberg Sykehus og sjekket både det ene og det andre holdt jeg på og si. Hjertet og lungene var det i dag som skulle sjekkes. Ettersom jeg den siste tiden har vært litt tungpustet og slitt med det i litt lengre tid nå. Jeg trodde kanskje det kunne være stress som var årsaken til dette. Og skal jeg tro legen på Lovisenberg så kunne det være stressrelatert. Alle prøvene og testene av hjertet og lungene viste veldig fint. Men som legen her sa, så var ikke det ensbetydende med at det ikke kunne være noe galt med hjertet.

Jeg har en stund vært ganske tungpustet nå som sagt. Det er ikke hele tiden det er slik. Men hver dag og jevnlig må jeg trekke pusten inn dypt og så langt jeg klarer for liksom få nok luft ned i lungene mine. Og av og til så er det så gale at jeg «hiver etter pusten» gjentatte ganger med dype inn og ut pust for å få nok luft i lungene. Dette kunne skyldes stress eller det kunne være hjertet. Men ettersom alle tester viste fint på hjertet og lungene er det nærliggende og tro at det hele er mer stressrelatert enn et hjerteproblem….. Men legen på Lovisenberg sa at han skulle gi beskjed til min fastlege om at jeg skulle ha oppfølging for å se om både pusten og det som er blir bedre fremover. Så da er det inntil videre for meg å bare ta det aldeles med ro. Så får jeg se hvordan det går. Og om tiden og litt ro vil hjelpe meg til å bli fin igjen. Det håper jeg vil skje fort for og si det sånn.

Jeg skulle også ha reist ut på jobben min i dag i Nordsjøen. Men slik som pusten min er nå, så lar ikke det seg gjøre. Så tungpustet som jeg er inni mellom og der jeg også får disse «anfallene» hvor jeg hiver etter pusten og ikke får nok pust ned i lungene. Så går ikke det an å reise ut dit så tungpustet som jeg blir inni mellom. I det «rotteracet» som er der ute, så kan jeg ikke forstå hvordan jeg skal klare å holde ut der på jobb i 2 uker med denne pusten. Så da er det bare å smøre seg med en gooood porsjon tålmodighet og håpe at jeg er på plass på jobb igjen den 9 januar neste år.

Og du verden så kjedelig det er å være innlagt på et sykehus. Tiden går så utrooolig sakte der man ligger og stirrer opp i taket. Heldigvis så var det bare circa 5 timer som jeg var inne. Men guu så kjedelig å bare ligge der i den sengen og for det meste bare vente og vente på at ting skal skje. Men uansett er det viktigste at de finner ut av ting om hva man eventuelt feiler osv.

12 kommentarer

Siste innlegg