Er det din rett til å bestemme hvem JEG skal elske.?

Det er mye i verden som overrasker meg og skuffer meg når det kommer til menneskeheten. En av disse tingene er hvordan folk freaker helt ut når man kommer inn på temaet over hvem man skal elske eller ikke elske. For eksempel hvem JEG eller DU skal elske. For eksempel om en gutt skulle like en annen gutt, eller om en jente skulle foretrekke andre jenter foran gutter osv. JA, HVA SÅ.?? Er ikke det viktigste at man finner en person man elsker.? Om det da er to gutter som elsker hverandre eller om det er to jenter som elsker hverandre. JA, HVA SÅ.? Hvorfor tror enkelte heterofile, eller de hetrofile for den saks skyld at det er deres oppgave å skulle mene noe om hvem du eller jeg skal elske eller ikke.??? Hva om jeg som homofil sa. «Vet du hva, jeg liker ikke at dere heterofile leier», eller «dere burde ikke få gifte dere»….. 

Et eksempel til. Tenk om jeg som homofil skulle slått deg ned på gaten fordi du gikk og leide en annen heterofil i hånda.? For eksempel midt på Karl Johan. Jeg som homofil har selv aldri blitt slått ned på gaten. Men jeg kjenner flere homofile som regel rett har blitt slått rett ned, fordi de har leid hverandre i hendene. Hadde du «likt « det, dersom homofile hadde reagert på samme måten.? NEPPE. 

Sorry folkens, men hvis du ikke klarer å la andre like den/de det kjønn JEG, eller du for den saks skyld foretrekker. Så syns jeg bare du bør holde kjeft. Vi lever i 2018 tross alt. Vi er i 2018, men enda sliter masse folk med homofobi.: Hvordor det.? Vi lever i 2018, og ikke i 1918. Verden har gått fremover, men på dette området er det fortsatt en laang vei å gå kan det virke som. Jeg er selv homofil, og har venner som er både homofile, lesbiske, bifile og heterofile og flere av disse har kjærester eller samboere av samme kjønn som de elsker. SO WHAT.? Og  hva faen spiller det for noen rolle.? La de få elske hvem de vil, uavhengig av legning og hva andre måtte mene. Og ikke minst. Det å ha slike fordommer i 2018, hører da virkelig fortiden til.

Bare forestill deg selv og snu litt på det. Tenk om alle vi homofile skulle freake helt ut og sett på dere heterofile, på samme måte som svært mange heterofile ser på oss homofile og lesbiske. Hvordan hadde du følt det da.? Homofile, lesbiske, transkjønnede, bifile er da MINST like fantastiske mennesker som det dere heterofile er. Jeg som homofil har retten til å elske hvem jeg vil. Og det er en rett jeg ALDRI kommer til å gi i fra meg. Ville du som heterofil gitt opp retten din til å elske hvem du vil.? 

Og nå syns jeg også det virkelig er på tide at folk begynner å gi den respekten homofile virkelig fortjener. For eksempel, innen hår, sminke, klær, design, interiør for å nevne noen av sjangerne så er det en homofil som står bak svært mange av de største merkevarene og luksusmerkene og luksusvarene i dagens moteverden. Og de er elsket verden over. For å nevne noen megaberømte homofile designere som dominerer verdens motemekka og som har gjort dette i gjennom flere titalls tiår kan jeg nevne, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Jean Paul Gaultier, Emporio Armani, Christian Lacroix, Jimmy Choo og enda mange flere. Alle disse er homofile. Hvordan hadde dagens moteverden vært/sett ut dersom det ikke var for disse berømte homofile designerne.? Og så. Disse homofile designerne er ELSKET for sin design og designerklær verden over, både av HETROFILE, homofile og «alle andre legninger.» Så hvorfor kan da ikke de heterofile elske de homofile og lesbiske på samme måte, selv om vi forelsker oss i en annen gutt eller jente.? Elsk oss for hvem vi er. Og ikke hvem vi homofile og lesbiske «velger» å forelske oss i, eller velger å elske. 

Man elsker den man elsker, så sånn er det bare.! Og elsk meg for hvem jeg er, og ikke for HVA jeg er.!

Garman.❤️ 

 

 

6 kommentarer
  1. Moraliserende dyneløftere…zzz
   Jeg blåser en lang marsj i hvem som elsker hvem så lenge det er mellom to likeverdige, samtykkende partnere. Ergo faller pedofili, nekrofili og zoofili bort.. tror jeg er ganske enkel. En pedofil f.eks., kan jo heller ikke noe for legningen sin, men kan ta valget om å ligge unna barn.
   Ok, noen elsker faktisk trær og har sex med dem. Det får jo godtas, for trærne tar ikke skade..er bare jeg som ikke helt skjønner den greia der selv om jeg er glad i skauen 🙂
   Ha en fin dag! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg