Norsk fotballhistorie skrevet i dag – Ballon Dor/Gullballen til norske Ada Hegerberg.!

Her øverst på dette bilde mottar Ada Hegerberg det synlige beviset på at hun for 2018 er verdens beste kvinnelige fotballspiller i historien. Første kvinnelige og verdens beste kvinnelige vinner av gullballen. Og HUN er norsk. HELT syykt bra

Ada Hegerberg i gullkjole her sammen med den mannlige vinneren av gullballen Luka Modric. Gullballen som er det synlige beviset på at disse to er verdens beste fotballspillere i 2018. Personen helt til høyre vet jeg ikke hvem er og hva slags pris han vant… 

Jeg bare MÅ skrive om denne bragden og ikke minst idrettshistorien og fotballhistorie som i dag ble skrevet i norsk fotball og faktisk også hele verdens fotball med gullskrift.

I dag ble vi vitne til en fantastisk norsk idretts og fotballhistorie. Da norske 23 år gamle Ada Hegerberg fra Sunndalsøra vant Gullballen for 2018. Det er FØRSTE GANG, noen gang at Gullballen blir delt ut til en kvinnelig fotballspiller. Vinneren av Gullballen blir samtidig verdens beste fotballspiller. Og tenk, tenk dere at vi i lille Norge har verdens beste kvinnelige fotballspiller i Ada Hegerberg. Og det som den aller første kvinnelige fotballspilleren til å vinne den. Prisen den mottok hun i Grand Palais i Paris i kveld. Jeg syns dette er så stort, at jeg nesten ikke kan tro dette. Og ikke bare det. Ada Hegerberg har vunnet en rekke andre store utenlandske priser også for sine ferdigheter i fotball. Heelt sykt rått syns jeg dette er. Årets beste mannlige fotballspiller ble Luka Modric fra Kroatia. Utdelingen av Ballon Dor eller Gullballen foregikk i Grand Palais i Paris i kveld. 

For det første må jeg si at jeg ikke er så veldig fotball interessert at det gjør noe. Det vil si, jeg kan godt sette meg ned å se en og annen fotballkamp inni mellom. Men det er absolutt ikke noe jeg løper for å rekke eller må se når det går en fotballkamp på TV. Men når det er for eksempel fotball EM eller VM, ja da ser jeg svært gjerne det jeg kan se av fotball dersom jeg har muligheten til det. Og da gjerne nede på Kontraskjæret ved Akershus Festning hvor fotball VM for menn vanligvis sendes, og med tusenvis av mennesker som heier frem sine fotballag. Det syns jeg er kjempemorro å sitte der og se på.  Og også alle de store stjernene som dukker opp på sine lag. Men også på grunn av den fantastiske stemningen som omfavner Kontraskjæret når fotballkampene pågår. 

Alle fotballinteresserte har sine favorittlag som de heier på….. Selv har det liksom alltid vært Liverpool hos meg. Mine to brødre som er svært fotballinteresserte heier på Liverpool. Det har de gjort helt siden de var små. Og da ble det til at også jeg «slengte meg på» og heiet på Liverpool. Men spør du meg i dag hvilken plassering på tabellen Liverpool ligger på, og hva spillerne på Liverpool heter. Ja, da kan jeg si at det har jeg ingen anelse om. Så det er liksom på det nivået interessen for fotball er hos meg. 

Jaja, nok fotballpreik i fra denne karen. Men bare måtte dokumentere denne fotballbragden. «You rock girls».

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg