«De stille stemmene» – Oslo Fagottene – Et annerledes juleshow.!

helgen som var, så var jeg på årets utgave av Oslo Fagottenes juleshow/konsert. Jeg og en venninne var på generalprøven som var på søndag klokken 19.30 i Folketeateret. Og vet dere hva, som vanlig så leverer disse guttene så til gangs. Jeg personlig vil gå så langt og si at dette er definitivt det beste juleshowet jeg har sett av Oslo Fagottene noen gang. Og i år er det 15 gang at de har juleshowet. Og Oslo Fagottene blir bare større og større for hvert år. Og i år er alle billettene til de 11 showene de skal ha i Folketeateret utsolgt. 

Årets juleshow forteller historier fra mennesker som Vanligvis ikke får noen plass i glitter og paljettbefengte show. Fagottene har selv vært ute og møtt folk de vanligvis ikke snakker særlig med, og tatt med fortellingene deres inn i sitt univers.

Oslo Fagottene syns jeg er bedre enn noen gang. Juleshowene deres har alltid vært gode år etter år. Men sørlig dette året syns jeg det var virkelig bra. Og det på grunn av at årets budskap i konserten kom klarere og tydeligere frem enn noen gang. Og det gjennom hele konserten. «De stille stemmene» er temaet. Der de svakeste i samfunnet vårt. Altså de narkomane, alkoholikere, tiggere osv som da er de «Stille stemmene.» FANTASTISK. Og digger tittelen «De stille stemmene». En utrolig vakker betegnelse for de svakeste i samfunnet vårt. Jeg ble rørt en haaaug av ganger gjennom konserten. Og ved konsertens slutt ble det stående applaus og brøl fra publikum så det holdt. Heeelt rått juleshow.

Dette syns jeg var et fantastisk flott juleshow, med hysterisk morsomme ideer, imponerende musikalske prestasjoner, med et alvorlig budskap som var gjennomgående gjennom hele konserten.

Vil du se og oppleve Oslo Fagottenes juleshow. Ja da er det dessverre utsolgt for i år. 16.000 billetter ble revet bort. Så vil du se disse gutta underholde deg, følg med https://www.folketeateret.no/ eller på https://www.ticketmaster.no/. Eller følg «Oslo Fagottkor» på Facebook, så får dere alle oppdateringer der som Oslo Fagottene selv legger ut når ting skal skje. Billettene legges vanligvis ut for salg i juli august hvert år. Ha dette i baktankene om du ønsker å få med deg Oslo Fagottene. Jeg kan LOVE dere at det er verdt hver eneste krone. 

OG HUSK.: «De stille stemmene» rundt oss er like viktige og like mye verdt de, som det du og jeg er. 

Bildene i dagens innlegg er fra årets fantastiske juleshow. Bildene er kopiert fra nettsiden gaysir. 

Ha en flott dag skjønninger.!

Garman.❤️

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg