ENDELIG der kom de KULESTE drikkeflaskene EVER….!

PS.: Dette innlegget er ikke sponset på noe vis. Se bilder nederst i innlegget.!

Ja, endelig får jeg si, der kom omsider drikkeflaskene som jeg så lenge har ventet på. Helt siden 28 september som var dagen jeg bestilte drikkeflaskene har jeg ventet på de. Og i dag, i dag den 29 november, altså 2 måneder senere så lå de om sider og ventet i postkassen på meg. Ikke rart kanskje at det har tatt sånn lang tid ettersom de kom fra USA.

Det er kanskje ikke det mest spesielle med disse drikkeflaskene her. Men litt spesielle er de likevel med tanke på at her kan du velge om du vil ha ditt eget navn eller andres navn på drikkeflaskene. Jeg var så ego at jeg valgte mitt eget navn som er «Garman». Og ikke bare på den ene flasken men på begge to. En skikkelig selvdigger som jeg er….. Visst du ikke digger deg selv hvorfor skulle du og hvordan kan du da digge andre….? Det blir det samme som at om du ikke elsker deg selv, hvordan kan du da elske noen andre.? Så det var iallefall grunnen til at jeg valgte mitt eget navn på disse drikkeflaskene. En annen ting med å ha sitt eget navn på drikkeflaskene er at da slipper andre å ta feil av flasken dersom jeg for eksempel er på en gruppetrening på Sats der det er en haug med drikkeflasker. Eller for den saks skyld at jeg selv tar feil flaske. Det har jo hendt det også.

Hvorfor to drikkeflasker med samme navn lurer sikkert noen på…..! Den ene flasken skal jeg ha med meg ut i Nordsjøen. Mens den siste skal jeg ha her hjemme.
Veldig greit å ha en drikkeflaske offshore, da jeg mange ganger blir så tørst i løpet av en 12 timers vakt. Veldig tørr luft på riggen og det kjennes fort når man er på jobb der. Den siste skal jeg ha med meg på SATS treningene. Og ellers med meg rundt omkring hvor jeg ferdes hjemme. Flaskene fås i flere farger.

Ønsker du deg disse flaskene selv med ditt navn eller andres navn på, så kan de fås tak i
her på denne linken her.: https://www.cupsideas.com/ Det er ikke bare drikkeflasker du kan få navnet ditt på, men en masse andre ting også. Egentlig en ganske så kul side vil jeg si faktisk. Mulig jeg etter hvert bestiller andre ting og med navnet på. Ikke mitt eget men med andres navn på. Masse kult her man kan gi i jule eller bursdagsgaver til andre…..Og flaskene tåler maskinvask.!

Ta en titt da vel.!

Kuuule flasker.? Eller.? 🤪🤪

Garman.❤️

Min favoritt ginbar i Oslo – Chair – Kos med min nevø Vemund.!

Tidligere i uken så tok min eldste nevø som bor i Drammen kontakt med meg. Litt uventet vil jeg si, men likefullt veldig hyggelig at han gjorde det. Han lurte på om vi to kunne treffes i Oslo et sted for å drikke litt gin sammen. Og det er klart at jeg ikke var sen om å be da. For det var mer enn gjerne noe som jeg ville gjøre. Jeg ELSKER gin for å si det litt forsiktig. Det er og blir min favoritt når det kommer til drinker. Det var det visst også for min nevø.

Så da han var ferdig på jobb i Drammen i går ettermiddag så satte han seg på toget innover til Oslo. Jeg møtte ham på Oslo S under den store klokken ved 17.30 tiden. Da han var kommet så tok vi trikken til min favorittbar av av alle bare i denne byen. Nemlig ginbaren Chair som ligger på Grünerløkka. Vemund hadde aldri vært på denne baren, og heller ikke hørt om den. Så da dro vi dit. Chair er som sagt en ginbar, så er du en av de som elsker gin så bør du ta en tur til Chair om du er i Oslo eller ved en anledning skulle besøke Oslo. Her er linken til hjemmesiden deres på nettet. All info om hvor og hva slags bar dette er finner du på denne linken her.: https://www.chairoslo.no/ En liten ginbar, men med en stor meny bestående av en masse forskjellige gindrinker. Og dette er noe heeeeelt annet enn drinkene du får som du kjøper på en helt vanlig ordinær bar. Det er ikke i nærheten av å kunne sammenlignes i det hele tatt.

Vi ble sittende her å prate i nesten 3 timer. Det var veldig hyggelig. Og min nevø åpnet seg opp litt og pratet om alt mulig til meg. Kjempekoselig. To venninner av Vemund dukket også etter hvert opp. Jeg fant da ut at jeg skulle trekke meg unna og heller dra hjem. Så kunne ungdommen heller få kose seg selv sammen. Etter 4 store glass med gin kjente jeg også at jeg egentlig hadde fått meg nok å drikke for kvelden. Så da var det like greitt at han gamle onkelen hans dro hjem.

Her er et par bilder av oss på Chair hvor vi koser oss med litt gin.
Et litt mørkt bilde. Men her er vi i gang med den første gindrinken vår. Denne var det Vemund som valgte ut, og denne var også den beste av de fire som vi drakk. Så god smak han.

Dette glasset med gin er en Hendricks, bestående av agurkstrimlen, roseblad, pepper og ginen Hendricks. Kjempegod. Det er utrolig også hvor mye smak den agurkstrimlen, rosebladene og pepperen gir til denne drinken. Utrolig godt.

Ta turen du og da vel.!

Garman.❤️

CHER konsert i O2 Arena, London – MILDT sagt fantastisk – Derfor ville jeg se Cher.!

I går hadde jeg en fantastisk konsertopplevelse. Nok en gang. Men denne gang et heeelt annet sted enn i Oslo som jeg bor i til vanlig. Denne gang på konsert med Cher i London og i O2 arena. Det er aller første gang jeg ser og opplever Cher live på scenen. Jeg tenkte med meg selv da jeg satt og skulle bestille konsertbilletten til Cher, om jeg da heller skulle reise til Stockholm eller København for å se henne. Men så tenkte jeg med meg selv at det var noe jeg så aldeles ikke hadde lyst til å gjøre. For det første har jeg vært i både København og Stockholm flere ganger, mens jeg aldri hadde vært i London. Men bare mellomlandet på Heathrow et visst antall ganger. Så valget det ble enkelt. Det ble London. En annen grunn til at jeg ville se og oppleve Cher er fordi hun nå etter hvert har blitt en godt voksen, ja jeg vil si eldre dame som har rukket å bli 73 år. Og da er det ikke godt å si om hun vil legge ut på en ny turné om noen år når hun har gjort seg ferdig med nåværende turné. Det er ikke en gang sikkert om hun lever til en eventuell ny turné……. Så om jeg ville se henne, ja så måtte jeg gjøre det NÅ fant jeg ut. Så da ble det Cher og London. Og jeg har alltid hatt lyst til å villet se henne. Hun kommer jo ikke til Norge så da får jeg reise og «oppsøke» henne i stedet.

Konserten den var intet mindre enn fantastisk god. Det var en selvsikker 73 år gammel Cher som entret scenen fra taket i en slags lysekrone til låten «This is a womans work». En elegant åpning der hun etter hvert omringes av 10 lettkledde mannlige og kvinnelige dansere. Det er et show og en konsert jeg ikke har sett maken til. Hun har de mest storslåtte parykkene og kostymene jeg har sett. Og har nærmest en ny parykk og fantastiske antrekk til nesten hver eneste sang hun fremfører. Turneen hennes heter «Here we go again», og hun tar oss med i en reise gjennom livet sitt som vises på storskjerm inni mellom låtene i bakgrunnen. Hun tar oss med gjennom epoker i livet og frem til dags dato. Hun hedrer blant annet ABBA, og synger 3 låter av de. Showet er litt sånn Las Vegas aktig med  høye parykker, glitter, paljetter, og en god dose med ekstravagansa gjennom hele showet. Men dette er jo en del av Chers greie å gjøre. Cher prater litt for lite syns jeg gjennom showet. Men når hun gjør det så er det med en god dose humor, selvironi og med et glimt i øyet. President Trump får også gjennomgå og hun HAATER ham. Cher synger heeelt fantastisk bra live. Og det vokalmessige var det ingenting å si på. Veldig dyktig liveartist. Noen vil kanskje mene at hun ikke danset nok, men heller sto litt vel mye i ro på flere av låtene. Jeg syns ikke dette gjorde noe. Hun danset ikke mye men var derimot veldig flink til å bruke scenen. Og gikk og brukte scenen fra alle kanter. Og hallo, damen er 73 år gammel og da syns jeg helt klart det må være lov å roe det litt ned på scenen. Selve O2 arena var helt enormt stor. Og det var også helt klart at dette var en arena det var tiltenkt å blant annet kjøre store konserter i. Her var både lyd og akustikk helt suverent. Her har Oslo og Norge maaaasse å lære med elendigheten som Telenor Arena er……

Alle i O2 Arena hadde sine sitteplasser men når den ene megahiten etter den andre kom, så var det selvsagt ingen som klarte å sitte rolig på stolene sine. Så vi føyk opp og ned på de stolene rett som det var. Nesten så det var rene gymnastikken…….Det eneste jeg kanskje angrer på var at jeg kjøpte den billetten som jeg gjorde. Den kostet 5000 kr. og jeg satt på rad 13, og midt på denne raden også circa. For å være ærlig så såg nok de som satt på tribunene adskillig mer og bedre enn hva jeg gjorde som satt nede på hovedgulvet foran scenen. Men da vet jeg det til eventuelt neste gang jeg tar turen til London på konsert.

Alt i alt vil jeg gi konserten og Cher terningkast 5. Imponerende så det holder av en gammel dame på 73 år. Måtte hun gjerne komme til Norge om hun eventuelt drar ut på en ny turne en gang…..Og jeg angrer ikke et sekund på at jeg fikk oppleve Cher og at jeg bestilte billett i London. Jeg regner med det er den eneste gangen som jeg får oppleve henne live……

Her er forøvrig noen bilder som jeg klarte å zoome inn på henne….

Garman.❤️

Å frykte sin egen annerledeshet – Filmen Moonlight, ET MESTERVERK.!


VGs anmeldelse om filmen først.:

Filmen var å se på kino i 2016

Med et skarpt blikk og egne arr skildrer Jenkins det kaotiske forholdet mellom hovedkarakteren og hans crack-røykende mor (Naomie Harris), sannsynligvis hjulpet av at han selv vokste opp med en rusavhengig matriark. Måten husets møblement gradvis forsvinner, og Chiron snur sekken sin på magen for å kontrollere hvor eiendelene hans er i forhold til morens klør, føles som en like naturlig del av fortellingens miljø som det frodige gresset og lyden av «chopped and screwed»-rap og soul fra Muscle Shoals gjør.

At han klarer å få produktet av en runk på stranda til å se ut som kunst, sier også sitt.

Filmen er lavmælt og i stor grad bestående av intense dialoger mellom fire øyne. Likevel oppleves den som en tikkende klokke, der det alltid lurer en fare som ulmer rundt neste hjørne – enten det er et svik, mer selvforakt eller en stol i ferd med å knuse i bakhodet på noen.

Og den er vel så rørende når den spiller på de store tangentene som de små, som da Mahershala Alis karakter gir et veloverveid svar til Chiron når han spør hva en «faggot» er for noe.

«faggot» er for noe.

Det som virkelig løfter «Moonlight» til storhet er prestasjonene til Ali og ansiktene bak både tenåringsinkarnasjonen og den voksne Chiron, henholdsvis Ashton Sanders og Trevante Rhodes. De uttrykksfulle minene deres er oppslukende fra og blikkene deres formulerer smerte bedre enn i hvert fall mine ord er i stand til.

En manns mislykkede teaterprosjekt har blitt en annen manns mesterverk, og sammen gjør Jenkins, McCraney og det talentfulle ensemblet det klart at man kan finne kunst når man titter under steinene. Se denne.

Min mening om filmen.:

Selv er jeg helt fortapt i denne filmen. Og det er tredje gangen som jeg nå ser filmen. Og hver eneste gang så får denne filmen meg til å gråte.En rørende og sterk film tvers i gjennom. Muligens er det fordi jeg flere steder i filmen kjenner meg så godt igjen. Vi har vel alle en gang fryktet vårt egen annerledeshet.? Det har iallefall jeg og det er det som gjør at jeg kjenner meg så godt igjen flere steder i filmen.

Det er en vakker, sterk film. En vakker historie og film som handler om ting flere av oss vil kjenne oss igjen i. Jeg blir så rørt av denne filmen at det rett og slett føles godt. Andre ganger kan det og føles litt sårt å se denne filmen, eller så kommer begge følelsene nesten samtidig. Slike opplevelser kan være med på å styrke oss, eller tar et oppgjør med ting som vi selv sliter med. Der det å bare være et menneske er en utfordring. Særlig i den verden jeg som homofil lever i.

Skuespillerprestasjonene til hovedpersonene er ut av det blå vanvittig gode. Fantastisk.
Filmen ble også nominert til flere Oscar.
Vil du se denne filmen så er den å finne på Netflix og på Apples Apple TV.

Jeg gir filmen helt klart terningkast 6.

Garman.❤️

 

 

 

Gammel historie våkner til liv igjen – En historisk dag.!

Slik ble det altså seende ut da den ikoniske logoen til vinmonopolet kom på plass igjen etter å ha blitt fjernet for 23 år siden. Endelig er «V» logoen kommet tilbake til, akkurat der hvor den hører hjemme. Fantastisk. 

I dag har det blitt skrevet et stykke vakker historie her i området på Løren i Oslo hvor jeg bor.
Neste uke åpner det som heter Vinslottet på Løren. Det vil si nøyaktig om en uke, torsdag i neste uke åpner dørene til Vinslottet. Da en gang Arcus/vinmonopolet sitt hovedlager nå har blitt omgjort til godt over 300 leiligheter, forretninger, kafeer, restauranter og mye mere til som skal huses inn dørene her.

A/SVinmonopolets logo var fra rundt 1930 godt synlig på sydenden av taket på «Bygg01».

Logoen var svært lik senere Kong Olav V’s monogram og fikk derfor en nasjonal symbolverdi i Norge under andre verdenskrig.

Logoen ble fjernet fra bygget da Vinmonopolet i 1996 delvis ble til Arcus, men er nå, som replika, på vei tilbake til sin opprinnelige plassering.

Så i dag, torsdag den 17 oktober klokken 12.00 ble det skrevet et lite stykke norsk historie på Løren, da den ikoniske «V» logoen ble heist opp og på plass igjen etter å ha vært borte i over 23 år. Et viktig ikonisk symbol som hører dette historiske og verneverdige bygget til.

Det gledet mitt 41 år gamle hjerte veldig å se at denne logoen nå endelig var på plass igjen. Jeg som er en smule interessert i kunst, kultur og historie bare måtte ha med meg denne flotte begivenheten i dag. Og det var mange skuelystne som hadde gjort akkurat det samme som meg og ville se denne begivenheten.

Her ser dere et haaaaav med bilder som jeg tok mens det hele pågikk…:)

Den ikoniske logoen ankom i forrige uke til Vinslottet like ved Krydderhagen på Løren/Haslelinje i Oslo. Endelig er logoen nesten tilbake der hvor den hører så fint hjemme. 

Samtlige arbeidere som jobber med Vinslottet var stilt opp rundt utenfor like før klokken 12.00 da det hele skulle skje. Det er klart at også de ville ha med seg og se denne store begivenheten og historiske øyeblikket som dette faktisk er.

Og her er logoen godt på vei til å bli heist opp og på plass til der hvor den hører hjemme. Og det til stor applaus fra alke arbeidere og alle andre som også var fremmøtte. Inkludert meg da, hehe.

Klokken 12.11 var logoen og det hele på plass. Prosjektleder for Bygg01 bygget eller Vinslottet som det heter, ropte ut at dette hadde de beregnet 12 minutter på å utføre. Og han var litt stolt over at det gikk litt fortere. Ikke skjønner jeg hvorfor det men….

Og sik ser det ut da med «V» logoen litt på avstand. Endelig er logoen kommet hjem igjen der hvor den helt klart hører hjemme. La oss håpe det blir for godt denne gangen….

Bor du i Oslo eller i nærheten, da er du hjertelig velkommen til åpningen av dette flotte bygget på Løren i Oslo. Åpningen er klokken 16.00 torsdag 24 oktober. Da er det bare å ta t-banen til Hasle eller til Løren, og så er det bare å gå 5-6 minutter fra T-banene. Det ligger midt i mellom Hasle og Løren. Ta turen da vel, for det skal jeg.!

Garman.❤️

 

jjjjjj

Jeg løy min tvillingbror rett opp i trynet.!

Den siste uken har jeg pratet med min tvillingbror jevnlig på messenger på Facebook. Det var riktig nok han som tok kontakt med meg først på Facebook. Og den første meldingen som han sendte meg der, var om jeg kunne ringe til ham på telefon så fort som mulig. Og det var det jo klart at jeg kunne gjøre for ham. Det han da lurte på var om jeg kunne stå som kausjonist for ham på et lån som han hadde tatt opp de siste årene. Ikke hvilket som helst lån. Men et forbrukslån hos Bluestep Bank. Jeg ble litt sjokkert og overrasket da jeg hørte dette. Og at han i tillegg hadde vært så «innmari dum» og gått i forbrukslån fellen. Jeg spurte hvorfor han hadde tatt opp denne typen lån. Og da svarte han at som jeg også visste så hadde han bygget garasje de siste 3 årene og kjøpt seg bil. Senere i uken da jeg spurte ham hva hans samlede gjeld var inkludert boliglånet på huset. Så svarte han at han hadde 1.6 millioner i boliglån og 850.000 kr i forbrukslån og ikke 450.000 kr som han sa første gangen til meg at han hadde. Jeg spurte han hvorfor han ikke hadde lånt disse pengene (850.000 kr) gjennom banken sin som han har boliglånet sitt i. Ja, fått lagt til de 850 000 kr på boliglånet sitt, slik at han kunne ha lånene sine samlet på et og samme lån. Han svarte da at banken hans ikke ville gi ham mere i lån. Jeg fikk også vite av min tvillingbror at garasjen hadde kostet litt mer enn hva han hadde tenkt at det ville koste. Og vanligvis så gjør jo alle byggeprosjekt det. De koster mer enn det som vanligvis er budsjettert…… Også i min tvillingbrors garasje ble det dyrere enn budsjettert….

Men så tenker jeg, 850.000 kr for å bygge en garasje og for å kjøpe seg en gammel bil.? Hva slags garasje er det han har satt opp.? Hva er det som er så spesielt med den.? For meg så ser den garasjen helt alminnelig ut, uten noe ekstra staffasje. Og det er heller ikke en stor garasje han har bygget seg. Men det er en veldig fin garasje. Det skal han iallefall ha. Så 850.000 kr.?? Men uansett hva den garasjen og bilen måtte koste så er det alvorlige her at han har lånt disse pengene hos Bluestep Bank som tilbyr forbrukslån til sine kunder. Riktig nok er Bluestep langt i fra den verste/dyreste på renten, så han har iallefall klart å tenke såpass. Men fortsatt en ganske høy rente for det om. De fleste andre som tilbyr forbrukslån har adskillig høyere rente enn bluestep……Om jeg skjønte det riktig så ligger renten på forbrukslån på rundt 6-7 prosent hos bluestep.

Så det min tvillingbror da lurte på var om jeg kunne stå som kausjonist for ham i 1-2 år, fordi han ønsket å refinansiere dette forbrukslånet sitt hos bluestep som han har. Jeg sa at dette må jeg sjekke ut med min egen bank hva de synes om dette og om det var greit for min bank. Det var det jeg sa til ham. Men sannheten er at jeg aldri har vært i kontakt med min bank angående å stå som kausjonist for min tvillingbror. Så jeg løy min tvillingbror rett opp i trynet. DESSVERRE. Den løgnen skal jeg også beklage og unnskylde meg overfor ham etter hvert. Men da ynder fire øyne.

Og det er flere grunner til at jeg løy for ham. For det første så lurer jeg på hvordan det er mulig å være så dum å ta opp et så dyyyrt forbrukslån.? Han visste også utmerket godt at forbrukslån er noe av det dyreste man kan skaffe seg av lån. Noe min mor og min far i klartekst har prøvd å forklare oss da vi vokste opp. Dette har tydeligvis ikke gått inn hos ham…. Jeg trodde virkelig at han visste bedre. Og for det andre så hadde han ikke trengt til å ha bygget og satt opp hele garasjen med en gang. Han satte den opp på 1-2-3. Men han kunne heller tatt litt og litt om gangen ettersom han fikk råd til det. Folk flest gjør det vel slik i dag.? Eller.? Eller går de i samme fellen som min tvillingbror og tar opp et svindyrt forbrukslån for å bli ferdig med det de skal gjøre/bygge liksom.? Isåfall er det rene skjære galskapen å gjøre. For det tredje så drikker han altfor mye alkohol. Mange ganger i uken gjør han dette faktisk. Han bør begynne å prioritere annerledes dersom han nå sliter litt økonomisk med å få lånene sine til å gå rundt…..Og for det fjerde så er jeg heller ikke interessert i å stå som kausjonist på noe vis. Og det ettersom jeg «hele tiden» kjøper og selger boligene jeg bor i. Og da vil det at jeg som kausjonist med pant i min bolig, så vil dette bli en heftelse dersom jeg midt i kausjonisttiden skulle finne på å kjøpe ny bolig og selge den jeg bor i. Jeg kjøper og selger vanligvis hvert annet år og er hele tiden på jakt etter nye prosjekterte selveier leiligheter til fastpris. Da nytter det ikke å ha dette kausjonistgreiene hengende over seg……

Og sist men ikke minst, og folk der ute vil sikkert bli forbanna på meg nå. Men jeg mener også at enhver der ute som tar opp et forbrukslån er på mange måter uansvarlige og har liten forståelse for egen økonomi. Har du ikke råd til å kjøpe noe eller å bygge noe så får du fint la være til du har råd til det. Eller la være i det hele tatt. Og spar penger til du kan ta deg råd til det.
Men så er det også sånn. Jeg syns også at her er det andre som bør ha litt av ansvaret. Det er de som tilbyr disse lånene og ikke minst de folkevalgte som tillater disse lokketilbudene som folk drukner i, i postkassene og på sine private e-poster. Det bombarderes med tilbud av forbrukslån. Det er bare å åpne mailen eller brevet i postkassen, krysse av hvor mye du vil låne, signere og sende inn. Enten via post eller på nett. Så skremmende enkelt er det faktisk å få forbrukslån i dag. Noe som er virkelig skremmende. Og folk der ute lar seg lure. Jegcser bare i min postkasse og e-post så se det daglige tilbud til meg om forbrukslån. Galskap. Aldri før har det vært flere privatpersoner der ute med dyre forbrukslån enn det det er i dag i dette landet. En trend som fortsetter å vokse, dessverre. Så sånn sett så er det synd på både min tvillingbror og til alle dere andre som har det. Det er lett å ramle i fella når tilbudene blir så tilgjengelige og det er så enkelt å få det. Her burde de folkevalgte virkelig strammet inn på dette som har med forbrukslån å gjøre. Det burde ikke være lov å bombardere folk med slike lokketilbud. Jeg mener til og med at forbrukslån og andre svindyre lån bør forbys fullt ut.

Det som også er veldig rart og merkelig. Det er at i dag er det faktisk mye enklere å få seg et forbrukslån eller flere, enn det det er å få et lån til å kjøpe seg sin egen bolig. Et boliglån har aldri vært vanskeligere å få enn i dag. Og det ser ut til at det skal bli enda vanskeligere også….. Ja, det har jo gått så langt at folk tar opp dyre forbrukslån for å få kapital til å kjøpe sin egen bolig. Og dette har jeg hørt flere tilfeller om. Er ikke det skremmende.? Og det sier dessuten litt også spør dere meg. Og ikke minst, det er noe som virkelig er riv ruskende galt når det er blitt slik. Og at de folkevalgte ikke skjønner eller evner å se og forstå dette er for meg helt utrolig og uforståelig. Eller vil de ikke se det.? Fordi det er for mye penger å hente.? Eller hva er det…?

Jeg hadde lovet min tvillingbror at jeg ikke skulle si noe om dette til våre foreldre. Fordi som han sa de ville bare bli sinte og forbanna. Og da særlig min far. Og det er noe jeg er enig med ham i. Men min mor ville nok ikke bli sint. Hun er mye mer forståelsesfull. Jeg valgte å si dette til min mor, og hun ble veldig overrasket over at han hadde så mye i forbrukslån. Og at han hadde forbrukslån i det hele tatt. Som hun sa så trodde hun at han hadde alt på stell. Men det er vel det man velger å tro om folk tenker jeg….. Iallefall så ble både jeg og min mor enige om at dette skulle vi holde for oss selv. Vi skulle ikke si noe som helst til min far heller om dette. For som min mor også sa så vil han bli rasende og sinna så det holder dersom han skulle få vite om dette. Men hva er vitsen med å bli så sinna.? Sinne løser da ingenting. Heller tvert i mot. Så her har min far masse å lære. Sinne og å bli sinna løser ingenting. Min mor og jeg ble begge svært overrasket over å høre at min tvillingbror hadde «rotet seg bort i» forbrukslån. Og ikke minst at det var så mye forbrukslån som han hadde. Jeg har hatt flere samtaler med min mor denne uken og flere netter denne uken hadde hun ikke sovet særlig. Hun hadde ligget og tenkt på dette. Jeg sa også til min mor at min tvillingbror ville ta turen hjem til de etter hvert for å spørre de om de kunne stå som kausjonister i en periode. Jeg sa da at hun fikk spille overrasket og late som om hun ikke visste noe om det jeg allerede har fortalt henne om, om min tvillingbrors situasjon økonomisk. Min mor sa også at de ikke hadde noen mulighet til å stå som kausjonist. De er jo begge to pensjonister blitt. Så den skjønner jeg. Min mor gruet seg til den dagen eventuelt min tvillingbror skulle komme hjem til de for å be om hjelp. Så da er det lov å håpe på at min far ikke vil bli rasende når han får høre om dette.

Til slutt vil jeg berømme min kjære tvillingbror om at han innrømmer dette forbrukslånet og at han har et økonomisk problem fått. både overfor seg selv og til oss i familien. Det står det stor respekt av. Og det er langt i fra alle i samme situasjon som klarer å innrømme for seg selv og eventuelt sine at man har et slikt problem. Så BRAVO til min tvillingbror for dette. Og drar han i tillegg hjem til mine foreldre og forteller om dette og ber om hjelp og forteller om sin økonomiske situasjon overfor de, så syns jeg han fortjener enda mer respekt.

Garman.❤️