God «jævla» Jul.!

For noen uker siden så «ramlet» det inn et bilde på snapchaten min fra et søskenbarn av meg som bor her inne på Nedstrand. Og det hun (Ingrid som hun heter) da sendte var noe som hun selv holdt på med å lage. Og som er en hobby som hun holder på med. Det var et broderi med påskriften «God jævla Jul». Noe som jeg syns var ganske så morsomt. Og jeg lo godt da jeg åpnet snapen. Noen vet jeg helt klart hater julen og avskyr den på det sterkeste, så for de er det nok en «God jævla Jul». Kanskje var det de som skulle hatt dette broderiet hos seg…… Selv skal det være sagt at jeg personlig liker julen ganske så godt. Da særlig førjulstiden er jeg veldig glad i. Så dette broderiet med påskriften «God jævla  Jul» blir for meg uskyldig morro/humor. Og jeg syns dette var såpass morsomt da denne bildesnapen kom tikkende inn på min Snapchat med denne påskriften, at jeg lurte på om Ingrid kunne lage/sy et slikt til meg også.

Så i dag kom tante Åse innom og leverte dette broderiet. Ikke bare hadde Ingrid sydd dette, men lagt det inn i en glassramme også. Så nå blir det bare for meg å plassere bilde et sted i leiligheten min til uken. Hvor jeg plasserer/eller henger det opp vet jeg ikke helt riktig enda…. I slutten av neste uke så tenker jeg at julepyntingen skjer for fullt. Det er også 1 søndag i advent neste helg. Og da under 4 uker igjen til julaften. Hjelp så fort som tiden går. Året 2019 er jo snart over. Og 2020 står for tur.

Jeg har ikke helt bestemt meg for om bilde skal henges opp eller om jeg skal plassere det på en av skjenkene som jeg har i gangen. Det får jeg ta stilling til neste helg når det meste av pynten skal frem.

Høres snart igjen.!

Garman.❤️

 

g

 

PVC kondom til kofferter – Genialt reisetips til kofferten DIN.!

PS.: Dette innlegget er ikke sponset på noe vis. Se også bilder nederst i innlegget.

Er du en av de som er drittlei av at kofferten din nærmest ser ut som et flykrasj når du er ute og reiser.? Og som du nærmest skjemmes over å dra frem når du trenger den for en reise du skal ut på.? En koffert som kanskje er full av riper, hakk i, er møkkete og de høyere makter vet hva. Og som ikke ser ut i måneskinn.? Da er du isåfall ikke alene. Jeg er også en av dem. For dette er noe som irriterer og har irritert meg grenseløst i årevis. Og jeg som er opptatt av pene ting og at ting skal se pent ut nærmest samme hva det er. Og det til enhver tid. Så var og er dette noe av det mest geniale jeg har sett på lenge. Ikke bare har jeg sett det, men selvsagt også tatt dette i bruk.

På Instagram har jeg etter hvert fått ganske så mange følgere som følger meg. Og det var på Instagram at jeg kom over dette geniale da jeg skrollet nedover bildene som følgerne mine hadde lagt ut. Og det jeg da kom over var en nettside som solgte noe så genialt som PVC beskyttere som passer til å ha rundt de fleste koffertstørrelser. Og nettsiden jeg prater om heter https://giffeen.com/.Og ikke bare det, men det geniale med denne beskytteren er at man også sparer seg for en haug med unødvendig plastikk viklet/surret rundt koffertene som diverse flyplasser tilbyr sine reisende. Og det til en ganske kostbar penge også…. I stedet kan du heller kjøpe denne PVC beskytteren på linken jeg oppga, og som er sterk som bare det. Og som holder veldig bra og beskytter kofferten din perfekt. Bruk da søkeordet «Clear PVC Luggage Protector»dersom du skulle finne på og bestille deg en på nettsiden. Jeg bestilte to da jeg bestilte til meg selv.

Slik ser da denne PVC kondom beskytteren ut. Den fås i flere størrelser. Denne størrelsen jeg har her, er til en vanlig stor koffert. Og den passer perfekt. Velg selv størrelse(r) når du bestiller. Dette spør de om så det er bare å velge størrelsen som passer for deg.

PVC «kondomet» er veldig lett å ta over og på kofferten. Det er liksom gjort på null komma niks. Klarer denne karen her det, som er den minst handy mannen av alle menn i denne verden, så klarer du det også.:)

Og slik ser PVC beskytteren ut med beskyttelsen på kofferten. Dette fra koffertens fremside.

Og slik ser PVC beskytteren ut på baksiden og med koffertens håndtak oppe. Klar til å trille av gårde med den.

En skikkelig solid og dobbeltsidig borrelås under på kofferten holder PVC beskytteren solid og godt på plass.

Sånn, da er jeg og den splitter nye kofferten min fra Samsonite klare til å dra på tur. Og med kofferten godt beskyttet mot riper, hakk og annet. Det ser kanskje teit ut tenker kanskje du. Men så lenge PVC beskytteren gjør det den skal. Så tenker jeg at det bare får se så teit ut som det eventuelt bare vil. Syns du dette ser teit ut.?

Det var dagens lille geniale tips i fra meg iallefall.!

Garman.❤️

Dogs 4 All – Hundeutstilling på Lillestrøm – Min første.!

I går var jeg på noe som jeg aldri før har vært på. Min gode venn Lars Kristian lurte tidligere i uken på om jeg hadde lyst til å være med på en hundeutstilling som fant sted hele denne helgen på Lillestrøm. Jeg har aldri vært på en hundeutstilling så det var det klart at jeg hadde lyst til å være med på. Min aller første hundeutstilling noen gang.
Så klokken 09.45 møttes vi i dag morges på Oslo S og tok toget til Lillestrøm. Det var en flott opplevelse å få være med på denne utstillingen. Og aldri før har jeg sett så mange flotte forskjellige glade hunderaser samlet på ett og samme sted som her på Lillestrøm. Så dette var flott.

Lars Kristian holder selv på med hunderasen Corgie. En hunderase Dronning Elizabeth har hatt på slep etter seg i Buckingham Palace i årevis. Og jeg skjønner henne godt for dette er virkelig en flott hunderase. Det var corgiene vi i hovedsak ville følge på Lillestrøm da dette er hunderasen Lars Kristian har størst lidenskap for. Nydelige hunder som virkelig er kosete, sosiale og omgjengelige hunder på alle vis. Jeg elsker dem også. Så om jeg en gang i tiden skal ha en hund så står en corgie veldig høyt på ønskelisten. Den tiden får vise når den tiden kommer.

Arrangementet i Lillestrøm syns jeg var veldig godt organisert og arrangert med tanke på sååå mye hunder som var her i løpet av helgen. Eneste jeg vil sette litt fingen på var at det kanskje godt kunne ha vært litt mer og bedre skilting informasjon her og der i hallene. Men sånn utover det så var dette veldig flott. Og det frister veldig til gjentakelse. Virkelig. Vi var her rundt klokken 10.30 og var her helt til slutt. Jeg tror klokken ble rundt 19 før vi kom oss av gårde med toget inn til Oslo igjen. Så det var mange timer det med så mange vakre hunder rundt oss.

Jeg og nyyyydelige Zoe har en liten kosestund sammen. Hun er en ganske så kosete corgie. Og då så vakker som hun er på disse bildene.
Her er vi ute og lufter corgiene. Jeg tror vi hadde med oss fem på slep om gangen. Jeg kan ikke sist huske jeg luftet en hund. Det er mange år siden det. Her er det jeg og corgien Ida som er ute på tissepause litt.
Her er Lars Kristian og koser seg med en av «sine» corgien som han har tatt med seg hjem fra England. Jeg husker ikke navnet på denne corgien, men iallefall så lever hun godt med sine eiere her i Norge. Lars Kristian har usedvanlig god kjennskap til denne hunderasen, ettersom han driver på en del med corgie rasen i England.

En liten bukett med vakre corgier. Er de ikke nydelige syns du.?

Med alt styret som er på hundeutstillingen tror jeg corgiene må synes at det er godt å trekke seg litt tilbake i sine egne bur hvor de kan slappe av å kose  seg litt mellom slagene. Slik som denne corgien.

Ha en nydelig dag.!

Garman. ❤️

 

Aller første gang på cupfinale – Spent stemning – Cupfinale billetter i boks – Haugesund – Viking.!


De siste dagene har det vært en nervøs stemning blant meg og min søster. Vi har gått og ventet på at denne dagen skulle komme. Og endelig var dagen her. Klokken 09.00 ble billettene til cupfinalen lagt ut på Ticketmaster sine hjemmesider for salg til publikum. Bare 2750 billetter ble lagt ut. Så det var ikke mange billettene som ble lagt ut for den vanlige mannen i gata for og si det sånn. Så her var det virkelig første mann til mølla. Og ikke bare det, jeg var veldig spent på om jeg i det hele tatt ville klare å få billetter. Jeg ville ha 3 stykker. Til meg selv, min søster Elisabeth og til hennes mann Christian. Spent som bare det var jeg da klokken slo 09.00 i dag. Og tro det eller ei, men jeg kjente hjerte slå litt fortere enn normalt. Ville jeg få billetter.? Isåfall, hvor mange.? osv. var spørsmål som for gjennom hodet mitt like før 09.00 i morges. Det gikk faktisk lettere enn jeg hadde forventet. Jeg fikk kjøpt 3 billetter ved siden av hverandre til 600 kr. per stykk da jeg ba om at Ticketmaster fant de « beste tilgjengelige» billettene på Ullevål. Og jeg fikk billetter på den ene langsiden. På langsiden som Kongen sitter på. Og det er jo helt perfekt. Jeg prøvde først å velge billetter selv, men da fikk jeg en billett her og en billett der. Og ikke samlet på et sted. Så jeg gikk fort ut igjen og ba om å få de «beste tilgjengelige» billettene tilgjengelig. Og da gikk det veldig bra. Ville ikke bruke mer tid på å prøve å finne 3 billetter selv, for da er det ikke en gang sikkert at jeg hadde fått billetter i det hele tatt, ettersom det var så få billetter lagt ut her. Resten av billettene er blitt fordelt mellom de to klubbene som er kommet til finalen. Altså mellom Haugesund og Viking. Jeg hadde gitt beskjed til stuerten/sjefen min på jobb at jeg sneik meg unna litt før klokken 09.00 i dag for å prøve å få tak i billetter. Det nikket han til, smilte og sa var helt greit.

Selv har jeg aldri vært på en cupfinale på Ullevål. Jeg har vært på fotballkamp der før for mange herrens år siden. Det er så lenge siden at jeg ikke en gang husker når tid det var. Nå skal det også være sagt at jeg ikke er av de som er mest interessert i fotball. Men ettersom at jeg selv er fra Rogaland og traktene Stavanger og Haugesund så er det jo litt morro å skal få sett en cupfinale der det i tillegg blir et skikkelig vestlandsderby mellom Haugesund og Viking. Og når jeg da er fra de traktene, heier på Viking, har bodd i Stavanger i 10 år. Lagene møtes på Ullevål. Jeg bor 4 t-bane stopp fra Ullevål. Og jeg i tillegg bor i Oslo. Og ikke minst jeg er hjemme i Oslo den helgen lagene møtes i cupfinale på Ullevål. Da er det nesten min plikt å gå på denne kampen.? Er det ikke.? Jeg har liksom ingen unnskyldninger for å ikke gå på denne cupfinalen.

Det nye i år er at årets finale går veldig sent. 8 desember er finalen på Ullevål. Aldri før har en cupfinale noen gang gått så sent som i år. Og selv må jeg si at jeg syns dette er i aller seneste laget. Det vil mest sannsynlig være iskaldt i Oslo den 8 desember. Så dette kan bli en riktig kald fornøyelse for noen og enhver. For oss på publikum og ikke minst de lettkledde spillerne på fotballbanen. Så for min del så skal jeg jaggu meg kle meg godt. Og ikke bare det. Mye værmessig kan skje på den tiden av året i Oslo. I verste fall et skikkelig snøvær som kan gjøre at hele kampen blir avblåst/avlyst. La oss nå for enhver pris håpe på at det ikke blir tilfelle.

Jeg kjenner at jeg både ser frem til og gleder meg litt til denne fotballkampen. Jeg har som sagt aldri vært på en cupfinale. Men det er vel en første gang for alt. Og heller ikke vært der sammen med så mye familie til stede. Storebror, 3 nevøer og min søster og hennes mann skal alle på denne kampen. Det gjør det ekstra hyggelig å dra på denne kampen når så mange familiemedlemmer fra Vestlandet kommer en tur over fjellet for å være med meg og å se denne cupfinale kampen. Jeg gleder meg.!

Da er det bare å glede seg. Kle seg godt, og ikke minst håpe på at dette blir en flott fotballfest for alle oss rogalendinger som står på tribunene og heier på våre favoritter. Måtte det beste laget vinne.

Heia Viking.🤪

Garman.❤️

Jeg valgte ikke å bli slik, jeg ble skapt slik – Jeg ble skapt av Gud i følge min religion….!

De siste dagene har det vært mye greier på blandt annet VG nett. Og nå de siste to dagene på NRK 1 angående dette med homoterapi. Da jeg hørte ordet homoterapi første gang så skjønte jeg ikke helt hva det var, og hva det gikk ut på. Og heller aldri hadde jeg hørt om homoterapi. Og så tenkte jeg. Hva er det.? Finnes dette altså.? Seriøst.? Og hvem og hva er de som utfører/tilbyr dette.? Og hvilken rett har de til å gjøre dette.? Og hva går denne homoterapien ut på.? Homoterapi.? Hva er det for et slags ord.? For et stygt og nedverdigende ord som dette homoterapi ordet er. Får aldri håpe at dette ordet kommer inn i en norsk ordbok. Men Ikke bare det, men flere av alle de som har gjort homoterapi  har etterpå tatt selvmord også.

Selv er jeg homofil, og det er noe jeg har visst om og vært klar over i årevis. Jeg visste det allerede første året på ungdomsskolen at det var det samme kjønn jeg var tiltrukket av. En tiltrekning som bare har forsterket seg ettersom årene har gått. Jeg er homofil av legning, hverken hvilken som helst form for terapi eller homoterapi som de velger å kalle det for, eller annen behandling vil på noe som helst vis få meg til å «omvendes» slik at jeg kan bli tiltrukket av det motsatte kjønn. JEG ER HOMOFIL. Enkelt og greitt og tydeligere enn det kan det heller ikke sies. Hva er det folk der ute ikke skjønner.? Er virkelig folk så utrolig hjernevaskede at de ikke skjønner at homo/homofili er en legning.? Jeg er født og skapt som homofil og vil for alltid være det. Det er min legning. Det er en del av den jeg er som person. Er dette så vanskelig å skjønne da.? Og hva er det som er så galt med at to menn eller to kvinner elsker hverandre.? Og hvorfor i all verden skal noen i det hele tatt legge seg oppi hvem det er du og jeg velger å elske.? Hvorfor.? Kan de ikke bare la folk få være i fred og la folk få leve livene sine akkurat som de selv vil.? Hva er det som er så vanskelig med det.?

I går kveld på debattprogrammet «Debatten» på NRK 1 så ble dette med homoterapi diskutert. Der sto VGs Morten Hegseth og to andre på ene siden av bordet og mente at dette med homoterapi burde forbys. På motsatt side sto tre andre fra tre ulike religiøse trossamfunn og mente at homoterapi ikke burde forbys. Det irriterte meg grenseløst at disse representantene fra disse religiøse trossamfunnene mente at homoterapi var en nødvendighet og ikke burde forbys. Så tenker jeg, hvorfor i all verden må «alltid» disse religiøse trossamfunnene blande seg «oppi alt»…..? Og hva vet vel de om hvordan det er å være homofil av LEGNING og hvordan det er å leve et liv som homofil.? Hele tiden under debatten så står særlig to av representantene og henviser til hva den fordømte boken bibelen sier og mener. Og forsvarer seg gjennom handlinger og meninger ut i fra den utdaterte oldtidsboken som jeg virkelig mener at bibelen er. Jeg har faktisk lest ganske mye i bibelen bare for å se hva som faktisk står i den. I tillegg så har den ene av disse religiøse representantene prøvd å frelse og å omvende flere homofile til å bli heterofile. Herregud er det mulig. Kanskje jeg skulle prøve å vende en av dem til å bli homofil.? Tror du det hadde gått.? Latt seg gjøre.? Overhode ikke mener jeg. Det er ikke noe man blir, det er noe man er. På Morten Hegseths side der hvor tre er homofile jobbes det intenst og argumenteres for at homoterapi bør forbys. Jeg håper for en hver pris at de lykkes med det. Jeg håper også at dette forbys.

Jeg kjenner også at denne debatten gjør meg litt trist. Tenk at dette skal være nødvendig i 2019. La folk få leve livene sine akkurat som de selv ønsker det. Uten at hverken kirken eller andre trossamfunn, du og jeg eller noen andre som helst skal komme her å mene det ene og det andre. De må gjerne mene hva dei vil, for det har de sin fulle rett til. For sånn er Norge der ytringsfriheten er for alle… Men la folk få være i fred. Hvor vanskelig kan dette være da.?

For mange homofile så er dette sårende å høre på. Enda verre blir det fordi som er langt inne i skapet og lurer på om de skal komme ut av skapet eller ikke….! Jeg tviler på at det er noe som jeg ville ha gjort dersom  dette hadde vært diskutert da jeg sto frem for alt og alle «ages ago». Som om det ikke er vondt/tøft nok å leve skjult inne i skapet med sin egen legning. Gjemme sin egen legning og deler av sin identitet,  og dermed også deler av seg selv i skapet. Og ikke minst for hvem du faktisk er som person. At man da på mange måter lever et dobbelt liv med både løgner og bortforklaringer angående sin egen legning. Jeg vet akkurat selv hvordan dette er. Og det var en befrielse å få slippe ut hemmeligheten til alt og alle da jeg gjorde det. En byrde på mine skuldre forsvant. Så slutt å bland dere. Dere har ingenting med hvordan folk lever sine liv og hvem hvert enkelt menneske velger å elske.

I 2014 meldte jeg meg ut av den norske kirke. Og det er helt klart den beste og viktigste avgjørelsen som jeg har gjort noen gang. Virkelig. Og enda mer bombesikker på at dette var det riktige valget å gjøre er jeg i dag. Dette gjorde jeg veldig enkelt elektronisk på nett. Noe mer dømmende enn religion og diverse trossamfunn tror jeg ikke det er mulig å finne i denne verden……

Det som også undrer meg litt er at dette med homoterapi nå har blitt en stor sak inne på Løvebakken i Oslo, og på Stortinget. I løpet av desember skal det avgjøres/stemmes for og i mot om homoterapi skal forbys. Jeg undres litt over dette. Vet ikke de fleste på Stortinget at homofili er en legning.? Og ikke noe annet. Og ikke noe man hverken kan bli «helbredet» fra eller omvendes fra,  eller hva nå enn du måtte ønske å kalle det. Det vil helt sikkert komme en homo før eller siden der ute, som etter hvert mener han/hun har blitt hetro etter homoterapi eller lignende…. Det skulle virkelig ikke forundre meg. Det vil isåfall si mye mer om ham/henne enn de, og legningen de måtte ha. Men også de som personer.

Og til slutt og som jeg helt har glemt å si er at den ene representanten fra den religiøse siden på TV i går kveld, får spørsmålet under debatten om hva som er galt med homofili. Og svarer han kom med var at «Gud liker det ikke.» Jeg valgte ikke å bli homofil. Jeg ble skapt slik. Og jeg ble skapt av «Gud» i følge den kristne religionen jeg egentlig er født inn i. Men som jeg for lengst har meldt meg ut av. Så lurer jeg på. Hvordan skal for eksempel da en liten gutt vokse opp å bli seg selv, når samfunnet forteller deg konstant at det du er, ikke er riktig. Hvordan skal man da formes til seg selv, og bli lykkelig når du blir motarbeidet. Jeg ER den jeg er, og det vil jeg være helt til den dagen jeg ikke lenger puster.

Forby homoterapi NÅ.!

Garman. ❤️

 

I går gjorde jeg noe som jeg ikke har gjort siden 2012 – Minner dukket opp.!

I går gjorde jeg noe på jobb som jeg ikke har gjort i det hele tatt siden jeg tok fagbrevet i renhold som renholdsoperatør i november 2012. Og det var nemlig å fly rundt med en skuremaskin på gulvet i messen her ute på jobb. Det ga mange minner tilbake til 2012 da jeg øvde meg til fagprøven på både skuremaskin og bone og poleringsmaskin. Og det ikke helt uten grunn da det å håndtere en skuremaskin/bone og poleringsmaskin og å vite hvordan den fungerer, hva den gjør, og HMS rundt dette. Samt kunne utføre et arbeide på et gulv med disse maskinene på for eksempel vinylgulv, sklisikkert gulv eller linoleumsgulv er pensum til en praktisk fagprøve i renhold. Og det er ikje bare enkelt å gjøre dette heller. Jeg brukte flere måneder på å trene med all verdens type maskiner for å bli riktig god og sikker på dette, dersom jeg skulle få gulvpleie av noe slag på en fagprøve. Vanligvis får man ett eller annet periodisk renhold med gulvpleie på fagprøven. Og jeg var heller ikke noe unntak der. Jeg fikk å skure et sklisikkert gulv på et baderom. Og boning og polering av linoleumsgulv på et pasientrom. Dette var på Aker sykehus i Oslo. Så all den øvingen og treningen med skuremaskin og poleringsmaskin i forkant av fagprøven var i aller høyeste grad verdt det. Så tusen takk til de som hjalp meg på regjeringskvartalet med dette den gang i 2012.

Hereremin det er allerede 7 år siden nå i november at jeg har tok fagbrevet i renhold. Jeg syns jo nettopp det var at jeg holdt på med fagbrevet i renhold og ikke minst eksamen. Hvor pokker ble de årene av da.? Ikke vet jeg for og si det sånn. Skremmende også hvor utrolig fort disse årene går. De går bare så altfor fort.

Mens jeg holdt på i messen med denne skuremaskinen så merket jeg at jeg var litt rusten i måten å føre skuremaskinen frem og tilbake over gulvet på. Det er en teknikk for dette også. Det er kanskje ikke så rart ettersom jeg ikke har tatt i eller rørt en slik maskin siden 2012. Ble bittelitt overrasket over det, for jeg hadde trodd at det var som å kjøre bil…. Har du først fått det inn i fingrene/bena ja så sitter det og du kan det for alltid liksom…… Eller det samme med å sykle. Men der tok jeg feil dere. Det var litt rustent, men med litt trening så hadde jeg vært raskt inne i det igjen. Men så kom jeg på å tenke på en ting til mens jeg holdt på med denne skuremaskinen. Hvor rusten er det mulig at bilkjøringen min er blitt tro….? Jeg våger ikke å tenke tanken på det. Jeg som har sertifikatet, men som ikke hverken har tatt i et bilratt eller sittet bak rattet på en bil siden jeg flyttet til Oslo 30 juni 2006. Jeg har virkelig ikke kjørt noe bil siden da. Ikke en eneste gang mens jeg har vært hjemme på besøk hos mine foreldre på Vestlandet heller. Hjelpes, kanskje jeg skal prøve på det når jeg reiser hjem til mor og far den 21 denne måneden. Det spørs vel om de våger å slippe meg til bak rattet og…..

Morro var det i alle fall å leke seg rundt på gulvet med denne maskinen i dag. Og det er slett ikke noen billig maskin jeg har lekt meg med i dag. Denne skuremaskinen koster circa 30.000 kroner. Ganske kostbare greier.

Her er jeg da i full sving med skuremaskinen inne i messen. Jeg var her akkurat begynt med skuringen så det var ikke akkurat så mye «søl» og se nå i begynnelsen. Men det ble både mer vann og skum etter hvert. Viktig med nok vann for å gå løsnet opp det som ligger fast i gulvet.

Genial denne skuremaskinen her da den er automatisk og uten ledning. Perfekt når man slipper denne ledningen som fort kan komme i veien når man holder på, og ikke minst fort kan komme inn under maskinen…. Og plutselig så har man en kortslutning…. Så elektriske varianter anbefaler jeg ikke.

Det som også er genialt med denne automatiske/batteridrevne skuremaskinen, er at den selv doserer ut rikitg dose med vann og kjemikalie. Og også har «en suge opp» funksjon når den er ferdig med skuremaskinen. Langt fra alle skuremaskiner har disse funksjonene. Jeg er fra før vandt til å skvette rundt med vann og kjemikalier når jeg skuret. Noe jeg også gjorde på fagprøven i 2012. Så teknologien går fremover på dette i rengjøringsutstyret også. Og det er bra.

Min makker og gode kollega Bodil var den som foreviget det hele mens vi holdt på inne i messen etter lunsj. Jeg foreviget også Bodil da hun gjorde dette. Hun hadde forøvrig aldri tatt i en slik maskin, og heller ikke skuret et gulv med en skuremaskin. Hun klarte det riktig så bra syns jeg.

Ha en nydelig dag.!

Garman. ❤️