Kuleste påskehønene jeg har sett hos Bok & Media.!

I dag da jeg hadde vært på trening på SATS i Akersgata, og jeg var på vei ut dørene fra Sats, og mens jeg pratet med min mor i telefonen. Så gikk jeg forbi bokhandler kjeden Bok & Media. Og i det jeg titter inn av vinduene til Bok & Media, så ser jeg de kuleste og flotteste påskehønene og hanene som jeg ikke har sett på lenge. (Se bilder nederst i innlegget). De sto på rekke og rad i butikkvinduene. Og ikke bare i butikkvinduene deres. Men inne i selve butikken også, på et stort bord der. Jeg klarte jo da selvfølgelig ikke å gå forbi disse hønene, og gikk inn for å høre hva de kostet. Jeg tenkte med meg selv at disse nok var ganske så dyre. Men det var de altså ikke…… Uansett hvilken farge man valgte så kostet de «bare» 109 kr. per stykk. Og jeg syns vel ikke akkurat at det var så dyrt. Ikke for disse da disse skiller seg ut på en helt annen måte enn mye av det andre som jeg ser selges i butikkene rundt omkring. Og det var også en av grunnene til at jeg bare måtte ha noen av disse påskehønene.

Jeg kjøpte 2 store i hvitt og 2 store i sort. Og de hadde 1 i rosa også. Og bare 1 igjen i rosa. Og siden jeg er homofil og det er en meget passende farge for meg, og i tillegg til at jeg liker rosa veldig godt på menn. Så var det selvfølgelig klart at jeg bare måtte ha denne i rosa. Om jeg skulle ha noen av disse hønene så var det iallefall denne. Jeg pleier aldri å pynte med noe som helst til påsken vanligvis. Men disse hønene måtte jeg jo bare ha. Ikke bare kan de stå fremme til påske. Men de er såpass spesielle og kule, og litt utenom det vanlige, at jeg syns faktisk at de kan stå fremme hele året dersom man ønsker det. Jeg kommer nok til å ha mine stående fremme hele året…..

Denne vennlige ekspeditøren bak kassen, sa det at i fjor hadde de solgt ganske mye av disse påskehønene. Mer eller mindre alt hadde forsvunnet. Så derfor hadde de tatt inn mange flere i år enn det de hadde tatt inn i fjor. Han regnet med at det meste ville bli solgt i år også….

Dersom du har en Bok & Media butikk i nærheten av der du bor og syns disse hønene var like kule som jeg syns de er. Så syns jeg du skal stikke innom for å se og høre om de kanskje selger disse hønene i sin(e) butikker der du bor. Og for de av dere som bor i Oslo eller omegn stikk innom Bok & Media i Akersgata 47 i Oslo. I samme gaten som både SATS og VG huset blant annet ligger.


Til vi høres igjen. NYYT resten av fredagen og helgen som kommer. Det skal iallefall jeg.!

Garman.❤️

 

Er det mulig å være mer tankeløs….? – Brann i Krydderhagen.!

I dag da jeg skulle på trening og i det jeg gikk ut av inngangsdøren til blokken jeg bor i, så ser jeg en barnefar som er ute på trilletur med barnet sitt. Jeg ser at han har festet blikket sitt fast og bestemt i en retning. Og det blikket holder han lenge uten å se hvor han selv går. Han er så opphengt i å se i en helt annen retning at han nesten krasjer med barnevognen sin. Og når jeg selv skjønner hva det er han ser på. Så skjønner jeg også hvorfor han nesten krasjer og mister fokuset på barnevognen sin….. Det viser seg at det er en brannbil og flere brannmenn på plass for å slukke en røykutvikling i en av de store felles søppeldunkene utenfor ved blokkene i Krydderhagen som jeg bor i. Ikke bare er det en røykutvikling, men dette utvikler seg også til å bli en brann. (Se bilder nederst i innleggget).

Så tenker jeg, hvor tanke er det mulig for folk å bli.? Dersom noen har vært så tankeløse. Mulig folk har kastet uten å tenke over hva de egentlig kastet. Og at det de kastet muligens kunne være en brannfelle. Det er fort gjort. Brennbart materiale/avfall skal ikke i søpla. Heller ikke sigarettavfall/sneiper med mindre dette har blitt druknet i vann først. Da er det greit men ikke ellers. Dette kan jo være årsaken. At det er glør fra sigarettsneiper. Det behøver ikke å være at det er det som er årsaken. Men muligheten er der. Det er ingen leiligheter i Krydddehagen som har hverken vedovn eller peis. Iallefall, det skal bli spennende å høre hva den eventuelle årsaken til denne brannen er. Jeg regner med og vil tro at vi beboere vil få «kjeft» fra de diverse styrene i sameierne her etter hvert dersom det skulke være relatert til en av blokkene. Iallefall informasjon om hva som har skjedd osv. vil vi nok uansett få.

Når det er sagt så kan det jo forresten også være guttestreker, da vi som bor i Krydderhagen observerer en haug med skoleelever som trasker gjennom Krydderhagen daglig. Det ligger flere skoler rundt og nær Krydderhagen. Og skoleelever de kan jo finne på litt av hvert. Så dette er heller ikke å utelukke. Uansett hva som har blitt gjort, og hvem som har skylden og gjort det de har gjort, då tror jeg ikke dette har blitt gjort med vilje.

Det kunne se ut som om brannvesenet hadde full kontroll på brannen. Jeg våger ikke å tenke på hva som kunne ha skjedd i verste tilfelle, dersom de ikke hadde hatt kontroll. Under hele Krydderhagen og de 16 nye blokkene som Krydderhagen har, så befinner det seg et enormt 2 etasjes garasjeanlegg. Dette anlegget ligger under og strekker seg utover hele Krydderhagen disse 16 blokkene står på. Altså under bakken. Jeg våger nesten ikke å tenke på hvor alvorlig dette kunne ha blitt dersom brannen hadde spredd seg til garasjen. Det er ikke sikkert at det hadde det heller. For jeg lurer på om det ikke er sånn brannmur/beskyttelse mellom garasjen og søppeldunkene. Jeg vil tro at det er det. Det er helt sikkert forskrifter/lover og regler for hvordan dette også skal være vil jeg tro…

Uansett er det nifst å tenke på at det var en brann i nabolaget. Min oppfordring er. Tenk en ekstra gang før du kaster i søpla det du har tenkt å kaste. Og ar det ikke ligger noe der som kan antennes eller være brannfarlig på annen måte.


Til vi høres igjen da dere. Så håper jeg dere har det fint.!

Garman. ❤️

Når ereksjonen uteblir – Og når lysten på sex uteblir.!

Som jeg nevnte i det siste innlegget som jeg skreiv på bloggen min, så sliter jeg med både ereksjonssvikt og lysten på å ha sex/ville ha sex. Og som jeg også sa, så har jeg ikke lyst til å riktig legge sexlivet på hylla for og si det sånn. Ikke enda. Jeg er 42 år, og langt i fra noen «olding» enda, som lever et veldig sunt liv med masse trening, sunt kosthold, lite alkohol. Og røyker heller ikke, hverken det ene eller det andre. Og har aldri gjort det heller. Jeg er slank og ganske godt trent. Så forutsetningene for å både ha, beholde og opprettholde ereksjon ved samleie eller onani burde så absolutt være tilstede. Men per dags dato er det ikke slik. Laaangt der i fra.

Jeg var hos fastlegen min i dag, og han mente akkurat det samme som meg i beskrivelsen ovenfor. At her burde forutsetningene for å både ha, og opprettholde ereksjon ved samleie eller onani, i aller høyeste grad burde være tilstede. Så i dag var jeg hos fastlegen min, som foretok noen undersøkelser og blodprøver. Jeg hadde i forkant skrevet ned på et ark hvordan jeg de siste 3 årene har/hadde opplevd ereksjonssvikten. Hvordan den gradvis i de årene bare har blitt dårligere og dårligere. Det for at jeg selv ikke skulle glemme noe av det, slik som jeg opplevde det hele med ereksjonssvikten. Han syns det var flott at jeg hadde tatt med meg egne notater på dette.

Han spurte meg noen spørsmål om ereksjonssvikten. Men det var ikke så mye han trengte å spørre meg om, fordi jeg hadde jo notert ned det meste av slik som jeg opplevde ereksjonssvikten. Og det jeg hadde skrevet ned på lappen på forhånd var som følger.:

– svært lite eller ingen sexlyst. – Blir svært sjelden/aldri kåt. – Ingen ereksjon ved onani.
– Mister ereksjonen ved samleie. Klarer aldri å holde ereksjonen gjennom samleie. Penis blir delvis slapp. – Ingen/eller lite ereksjon ved bruk av Viagra. – Må tisse relativt ofte.

PS.: ( Er du en mann som leser dette innlegget og du kjenner deg igjen i noe av det som står i den fremhevede skriften bør du snarest ta kontakt med din fastlege så fort som mulig. Fordi det da kan være starten på noe alvorlig. Men ikke nødvendigvis. Det kan være andre årsaker også.)

Fastlegen min tok så en telefon til HIV spesialisten/legen min på Ullevål for å høre med ham om medisinene jeg brukte mot HIV infeksjonen, (Edurant og Tenofovir) om det kunne være en av årsakene til at jeg fikk ereksjonssvikt. Og det kunne HIV legen min avkrefte. Det var heller ingenting som viste at jeg hadde avleiringer/tette blodårer eller hjerte og karsykdommer. Her var alt veldig fint kom det fra HIV legen på Ullevål. Vi som lever med HIV og andre kroniske sykdommer er vanligvis litt mer utsatte for å få diverse sykdommer, enn helt funksjonsfriske personer. Sånn er det visst bare.

Da praten med HIV legen på Ullevål var unnagjort, ville fastlegen gjøre et par undersøkelser til. Han sjekket blodsukkeret, og han vil sjekke prostataen min. Blodsukkerprøven var fin, mens prostataen min  var litt stor. Men ikke noe farlig ved det. Blodprøver tok jeg også. Han henviste meg også til Parsennklinikken på Majorstuen, for å få tatt noen undersøkelser hos kirurg/urolog. Hva han vil komme til å gjøre det er jeg usikker på. Men dit skal jeg nå førstkommende mandag klokken 09.30. Mandag 2 mars skulle vel det bli. Så håper jeg han finner ut av noe der. Jeg er spent på hva slags eventuelle undersøkelser denne spesialisten vil foreta seg. Men for meg spiller det ingen rolle hva det er han eventuelt gjør. Bare jeg kan få et eller annet svar. Helst at han finner ut av hva problemet er. Og at det går an å gjøre noe med det. Da hadde jeg blitt glad.

Så inntil da må jeg nå vente en ukes tid på svar fra blodprøvene. Og på mandag til uken en time hos urologen.

Inntil vi høres igjen. Nyyyyt dagen. Den er din.!

Garman. ❤️

Endelig – Den store MGP finalen er her – Det gledes.!

Ja, så er endelig den store dagen her. Den store finalen i Melodi Grand Prix fra Trondheim Spektrum går av stabelen i dag klokken 19.50, på NRK1. Og homo som jeg er, så er dette en stor festaften/dag for de aller fleste av oss homofile…… Og for meg er det slett ikke noe unntak. Jeg simpelthen ELSKER sirkuset MGP og Eurovison Song Contest. Og jeg har ALLTID gjort det. Og en interesse for dette som bare har blitt sterkere for hvert år som går. Ja, det er det det er. Et himla sirkus er det virkelig uten noe sidestykke.

Jeg har allerede nevnt «Store» og det er fordi Melodi Grand Prix finalen aldri har vært større enn det den er i år. Nesten som en liten Eurovision aktig feeling over det hele. Aldri har scenen artistene skal synge på vært større. Aldri har det vært en større arena MGP finalen skal gå fra. Trondheim Spektrum tar 8 800 personer. Mens tragiske Oslo Spektrum tar rundt 8000 publikummere. Så aldri før er det flere som får oppleve og se dette live. Trondheim Spektrum er forøvrig også en splitter ny flerbrukshall. Og så vidt meg bekjent så er det første gangen Trondheim har MGP finalen. Og akkurat det syns jeg er utrolig hyggelig. Og at det ikke bare er Oslo og Oslo Spektrum som stort sett hvert år arrangerer finalen i MGP. Dette er en folkefest for hele Norge, og dermed er det også viktig at hele folket får være med på begivenheten. Det er jo tross alt folket som velger vinneren…..Neste år håper jeg det blir en annen by som får arrangere finalen. Det burde gå litt sånn på rundgang i Norges byer dette her med å arrangere finalen i MGP.  Stort sett så er det jo Oslo som «alltid» har finalen.

Litt tilbake til dette med at vi homofile ELSKER Eurovision Song Contest og MGP så uendelig mye. De gangene som jeg har vært med og opplevd Eurovison Song Contest i det blide utland, så er helt klart majoriteten av publikummerne homofile. Og hvorfor er det slik.? Jeg selv tror blant annet at det ikke bare er mangfoldet av musikk, kulturer, kostymer, låter, og all den staffasjen med glitter, glam, spjåkeri som foregår på scenen som gjør at vi elsker det så mye. Med både gode og dårlige låter. Minneverdige øyeblikk i sceneshow, og katastrofer for den saks skyld. Men det er også alt det som skjer utenfor arenaene de 10 dagene Eurovison Song Contest varer. Det er en opplevelse uten sidestykke. Det er det helhetlige med Eurovison Song Contest som er så fantastisk. Og aldri før har jeg heller kommet i kontakt med, og blitt kjent med så mange ulike folk fra hele Europa, men også utenfor Europa som under de 10 dagene Eurovison Song Contest varer. Og noen av oss er venner for livet i dag. Festene, livet, festene til de ulike nasjonenes låter i løpet av Eurovison uken er helt eksepsjonell. Her får fansen virkelig kommet tett innpå sin(e) favoritter. Og mye mye mye mer jeg kunne ha ramset opp. Har du ikke opplevd Eurovison Song Contest live, ja da påstår jeg at du har gått glipp av noe stort og minneverdig som det Eurovison Song Contest faktisk er. Så om du har muligheten til å få oppleve det en gang. Så syns jeg du skal gjøre det. Og ikke nøle et sekund. Det er en opplevelse du aldri vil komme til å glemme.

Så er det sikkert noen av dere som nå lurer på hvem det er jeg  har som favoritt til å vinne hele «dritten» i Trondheim Spektrum i kveld. Og før jeg avslører det. Så vil også jeg føye meg inn i rekken til avisenes kritikere om at det aldri noen gang i Melodi Grand Prix har vært så mange gode låter/et så høyt nivå med i år,  som det det er i år. Her kan virkelig alt skje. Selv er min store favoritt til å vinne i kveld Ulrikke. Ulrikke stiller med låten «Attention», som er en fantastisk låt. En låt som handler om å ikke få/gi nok opperksomhet, men og å gi nok opperksomhet til den man elsker. Og til slutt så ryker hele forholdet….. Jeg tror kanskje noen og en hver av oss kan kjenne oss igjen i dette på en eller annen måte…. Ulrikke har også en gudegave en sangstemme. Årets beste sangstemme syns jeg. Man kommer veldig tett og nært innpå låten, teksten og henne under fremførelsen av låten. Opptreden samtidig med den gode teksten og stemmen tar deg ganske kjapt for og si det sånn. Samtidig som opptreden også er litt sår. Fantastisk. Så derfor er Ulrikke min favoritt til å vinne i kveld. Ulrikke er også den største favoritten av alle i kveld til å vinne, skal vi tro oddsen. Men ALT kan skje i Melodi Grand Prix. For smaken er som baken når et helt folk der ute skal stemme frem sin favoritt til å representere Norge i Eurovison Song Contest finalen i Rotterdam den 12,14 og 16 mai.
Som jeg nevnte så er det maaange som kan vinne i år. Og det gjør jo det hele litt ekstra spennende også. Selv tror jeg det vil stå mellom Ulrikke, Rein Alexander, Raylee….. Ja, vi får bare vente i spenning å se. Klokken 19.50 braker det nå iallefall løs på NRK1.

Til slutt. Og som er ganske viktig, er at dersom du i år ønsker å stemme på noen av årets artister. Så er det nytt for året at man må være registrert på www.nrk.no/stem dersom man vil være med og påvirke resultatet. Dette er selvsagt gratis på alle mulige vis. Det er i år helt slutt på å stemme via SMS. Så registrer deg nå, og ikke mens eller like før MGP finalen starter. Jeg vil tro at det da vil være et ganske stort trykk der ute av folk som vil registrere seg. Så stort at jeg kanskje tror at nettsidene til NRK vil være nede. Vi får se. Får se om denne nye måten å avgi stemmer på vil fungere for NRK, eller om det hele bare ramler i hop/kollapser…..

Jeg legger ved et nydelig bilde av favoritten min til å vinne hele sulamitten i kveld. Nemlig et vakkert bilde av Ulrikke. La oss håpe det går veien. Men det  er slett ikke sikkert..Det er 10 låter i finalen i kveld. Og Ulrikke synger nest sist. Altså som nummer 9

Og i og med at det er en festdag/aften for meg i dag, så smeller jeg like godt til med å feire denne dagen med en flott og god lunsj ute. Speilegg, bønner, pannekaker, vaniljekrem, blandet salat, brød og bacon til den nette sum av 169 kroner.

Og på en slik stor dag som dette, så må det jo selvsagt feires med iallefall ett glass av favorittdrikken min som da er Gin. Gin tonic.

Ha en fantastisk Grand Prix fest/aften. Og måtte den beste låten vinne. TVI TVI.!

Til vi plutselig høres igjen.!

Garman.❤️

Jævla vasketralle dritt…..!

I dag da jeg var i full sving med å rengjøre oppe på kontorene. Så skjedde jo det som absolutt ikke skulle skje. Og så på en så travel dag som dette, der jeg og Sissel hadde godt over 20 sengeskift og utvask av lugarer. Så var det enda en grunn til at det som skjedde ikke burde skje.

Jeg var heldigvis ferdig med all vasking av lugarer og utvask av lugarer av de godt over 20 lugarene som skulle rengjøres fra topp til tå da dette uhellet skjedde.
Og det som skjedde var at da jeg var ferdig med å rengjøre skifterommet, korridorer, fellestoaletter, helilounge og noen toaletter. Det er da det hele skjer. Jeg skal vippe forhjulene på vasketrallen min over en dørkarm/dørkant, og i det jeg gjør dette, så svikter/gir vasketrallen min etter. Det som skjer er at den delen av vasketrallen som jeg holder hendene i, rett og slett knekken/løsner rett i fra vasketrallen. Trallen har bare blitt loddet sammen og ikke sveiset. Hadde den vært sveiset så hadde nok ikke dette uhellet skjedd……Så alt jeg hadde stående i de 3 kurvene på vognen havner i gulvet med et knas. Ikke bare flyter det rundt på gulvet med en haug av diverse rengjøringsutstyr over hele gulvet. Men Body shampoo som vi fyller på med i dusjene på lugarene flyter nå over «hele» korridoren. Og dette skjer jo selvfølgelig på den travleste dagen vi har i hele denne uken. Og det måtte jo også skje i korridoren hvor alle sjefene her ombord har sine kontorer. Gudskjelov var det ingen som så hva som skjedde, og såpesølet og rotet som det ble etter denne kollapsen som trallen fikk.
Jeg fikk ryddet opp i en fart og fikk kastet den ødelagte trallen inn i heisen, samt alt rengjøringsutstyret som lå og fløt over alt. Jeg fikk kjørt alt sammen ned i vaskeriet og fikk hentet ut en annen vasketralle også, som jeg midlertidig tok i bruk. Den var alt annet enn optimal, men den fikk duge til jeg hadde fått unnagjort de siste obligatoriske vaskeområdene som jeg hadde i dag.

Jeg syns vel egentlig at denne rengjøringstrallen faktisk røyk litt vel tidlig. Den burde holdt lenger. Riggen er bare snaut 4 år gammel, og det samme er trallen. Så skulke vel tro at den burde holdt lenger….. Men iallefall trallen ble kastet og sortert i metallsøppelet ute ved containerne da vi var ute med søppelet. Og ikke minst, stuerten fikk bestilt inn  3 splitter nye rengjøringstraller til oss. Så får vi byttet ut de andre vi har også. Da de begynner å bli litt vel slitte de også…

Bildene under viser den ødelagte rengjøringstrallen som jeg omsider klarte å få ned i vaskeriet. Og til slutt ut i søppelet.

Garman.!❤️

Å krype inn i tørketrommelen med hele seg – er ikke bare bare å få til.!

De siste 2-3 dagene har jeg og min makker Sissel hatt noen veldig rolige og fine dager sammen på jobb. Vi er bare 113 stykker ombord på oljeriggen jeg jobber på. Men vanligvis så er riggen alltid helt full av folk. Det er sjelden vi ligger så lavt som 113 stykker ombord. Og hvorfor vi bare er 113 stykker nå, det vet jeg ikke. Vi har ligget på rundt 113 – 115 stykker de siste 2 ukene ombord her. Og det skal visst fortsette slik. Når vi er full rigg så er vi 130 stykker ombord. De 17 stykk mindre ombord merker man utrolig stor forskjell på. Tro det eller ei, både på klesvask, søppel, mat som spises, generelt renhold og mere til. Så jeg og Sissel nyyyyter denne roligere dagene som vi i cateringen har, for det er svært sjelden at vi har det såpass rolig som nå. Det er stille før stormen som vi pleier å si….

I går mens vi satt nede i vaskeriet og hadde oss 5 minutter pause før vi skulle opp på kontorene og gjøre litt kontorrenhold, så tikket det inn en snap på Sissels sin Snapchat. Og da var det to kollegaer av oss på søsterriggen som hadde sendt henne en snap. Det viste seg at de holdt må med morsomheter. De prøvde rett og slett å krype inn i tørketrommelen med hele seg. Og de klarte det.
Så i dag sa jeg til Sissel at også jeg hadde lyst til å prøve å få hele meg trykt inn i en tørketrommel. Så det gjorde vi og satte i gang. Sissel var første mann ut og klatret inn som om hun ikke hadde gjort annet. Selv gikk det veldig fint med meg også. Men jeg kjente at jeg var litt stiv i ryggen. Men jeg kom meg inn til slutt og lå nå der og vrei meg som en annen sammenkrøket ball i tørketrommelen. Heller ikke akkurat særlig behagelig å ligge inni der. Det var faktisk ganske ekkelt. For da vi omsider var kommet inn i tørketrommelen så begynte selve trommelen å bevege litt på seg, og det føltes et lite øyeblikk som om jeg da var i en karusell. Så litt småekkelt, så det var bare å komme seg ut av trommelen i en fart. Men morro å faktisk ha vært inni en tørketrommel. Slett ikke alle som har gjort det…

Nederst her i innlegget er noen bilder av meg i tørketrommelen.:

Ja, og slik ser det altså ut med meg skviiiiiset inn i en tørketrommel. Det er jo alt annet enn en tørketrommel som flere av dere (som jeg ikke har) kanskje har hjemme hos dere. Dette er store industritromler som vi har 5 stykker av her ute på oljeriggen som jeg er på. Disse tromlene går kontinuerlig 24/7 så disse maskinene er gode.

Nyyyt dagen. Den er din.!

Garman.❤️