Kule regnklær som puster fra Revolution Race.!

Jeg har lenge gått å tenkt på at jeg skulle kjøpe meg nye regnklær. Og da regnklær som puster, og som man ikke blir så utrolig varm av når man er ute på tur i all slags regnvær. Og ikke bare det, men så hadde jeg lyst på regnklær som var litt kule, som hadde litt kul design/stil over seg. Og her litt tidligere i høst så fant jeg en nettside hvor de selger de kuleste regnklærne jeg kunne tenke meg. Og det var på nettsiden https://www.revolutionrace.no/ jeg fant det. Men det var ikke før nå denne uken, nærmere bestemt på tirsdag at jeg fikk tatt i bruk de nye regnklærne ordentlig. Og virkelig fikk testet dem hva de var gode for. Og jeg må si jeg er kjempefornøyd med disse regnklærne. Så behagelige, lette og godt pustende regntøy har jeg aldri hatt eller hatt på meg i det hele tatt noen gang. Jeg ble så overrasket over hvor gode disse regnklærne var at jeg like godt bestilte enda mer fra Revolution Race. Da ikke regntøy, men turtøy. Bukse, jakke og fleece jakke. Men disse tingene skal jeg komme tilbake til i et innlegg sende når jeg har fått dem og fått testet dem ut. Ta en titt på nettsiden til Revolution Race og se om du liker hva de har.
Jeg valgte mine regnklær i gult, ettersom gult er kult, hehe. Og så er jeg en som i tillegg er veldig glad i farger.



Ha en nydelig helg folkens.!

Garman. ❤️

 

 

Jeg elsker bildene til Lisa Aisato.!

Her i romjulen så fikk jeg en hyggelig snap av min gode venn Daniel som bor i Kristiansund. Han sendte bilde av et bilde han hadde fått i julegave av en god venninne av seg i Kristiansund. Med en gang jeg åpnet den snapen så spurte jeg han umiddelbart hvor det var han hadde kjøpt dette bildet.  Men han hadde ikke kjøpt det selv, men som nevnt fått det i julegave av en venninne av seg. Jeg syns dette bilde var så flott at jeg spurte sporenstraks hvor man kunne få fatt i et slikt bilde. For det ville jeg også ha. Og jeg ville ha akkurat samme bilde som ham. Han fortalte meg at bilde kunne jeg bestille på Lisa Aisato sin egen hjemmeside som er.: https://salg.aisato.no/kasse_two Her er det for tiden januar salg så om du selv ønsker bilder fra Lisa Aisato er det bare å følge linken her. Jeg kastet meg over nettsiden og fikk bestilt i en fart. Jeg ble selv veldig overrasket over hvor mange utrolig flotte bilder Lisa Aisato har på sin nettside. Jeg ble jo kjempefan med en gang jeg så de flotte bildene hennes. Planen er å kjøpe flere bilder av henne og få inn i rammer også. Og jeg skal også gi et par bilder tenkte jeg i gave etter hvert.

Slik ble altså da sluttresultatet av bilde fra Lisa Aisato. Dette bildet har tittelen «Kyss på Mulen» og er versjon 3. Altså 3 versjoner finnes av dette bildet. Og alle er å finne på nettsiden til Lisa Aisato. På dette jeg har, er det 2 gutter som viser kjærlighet. De andre 2 versjonene er med gutt og jente. Men ikke helt like. Selve bildet koster 600 kr. uten ramme og ordentlig paspatur. Jeg som elsker kunst, bilder, lerret malerier bare måtte ha dette bilde fra Lisa Aisato.

Veldig mange flotte detaljer på bildet syns jeg. Her et «close up» som jeg tok med mobilen for å vise litt detaljer på bilde. Kjempefint.

Garman.❤️

Slik fjerner du «sen/sener» fra kyllingfileten.!

Her om dagen var jeg på Kiwi og kjøpte First Price kylling som de selger der. Man får jo 6 store flotte kyllingfileter til en snau 100 lapp ved å kjøpe en sånn stor First Price kylling kartong. Og det var akkurat denne kyllingen som jeg også hadde kjøpt meg. Og det er ikke første gangen jeg har kjøpt disse. Det vil si det er disse som jeg vanligvis kjøper når jeg skal ha kylling.

Men så, vel hjemme så kom jeg på at i denne First Price kyllingfileten så finner man er «sen/sene» eller hva nå enn det rette ordet er. Hos oss kaller vi det i alle fall for en sen. Men nok om det, denne senen er ikke særlig god å spise. Den er for all del ikke farlig å spise om du skulle komme for det. Men den er heller ikke god. Veldig seig er den. Jeg stekte en kyllingfilet med denne senen i, og det opplevdes som sagt litt seigt/hardt å tygge på enn når den er fjernet bort. Så for all del ikke få panikk om du har spist denne senen.

I alle fall så er denne senen kjapt og enkel å fjerne. Du må gjerne skjære den ut med en liten skarp kniv, (noe også jeg gjorde før), men da skjærer man gjerne bort litt unødvendig godt kjøtt også. For å unngå det så finnes det en smartere løsning på å fjerne den. Og mye mindre svinn også. I alle fall synes jeg denne metoden er bedre og mye raskere også. Se bildene under med forklaring og det hele. Egentlig et ganske så godt tips syns jeg……

Gjerne slik finner du denne senen som går gjennom kyllingbrystet. Noen kan være veldig lange og noen kortere/korte.

Det kan være litt vrient å få tak i/holde fast i denne senen med et par fingre. Men det går stort sett greit. Skulle det være helt umulig, skjær bittelitt til med kniv slik at du får tak i senen og kan holde senen godt.

Deretter når du har fått tak med fingrene, stram til med senen, og plasser senen mellom en gaffels «riller/mellomrom». Deretter holder du gaffelen helt i ro. Drar med fingrene mens senen blir mer og mer synlig mellom gaffelens riller/mellomrom. Det er gaffelen og fingrene dine som her gjør jobben. Og senen løsner vanligvis veldig lett på denne måten.

Og slik ser denne senen ut når du har fått den ut av kyllingfileten. Ikke så veldig god å tygge på for og si det sånn.

I en slik eske/kartong fra First Price ligger kyllingfiletene i.
Jeg har ikke sett at Prior sine kyllingfilet produkter har denne senen i filetene. Det er vel kanskje derfor disse kyllingfiletene heter First Price, i og med at de har denne senen i seg….- og andre fra andre produsenter ikke har det.
Men jeg kjøper selvsagt mye heller kyllingfileten med senen i fra First Price når dette gode produktet som det de har med kyllingfilet fra First Price er minst like smakfullt som Prior og andre kyllingfilet produsenter. Sånn ut over det er det ingen forskjell i smaken på disse filetene kontra Prior sine. Vil faktisk også påstå at disse fra First Price er noe større enn de fra Prior også…….Prior sine er forøvrig også veldig gode da.

Garman.❤️

Spennende gavepakke fra Kondomeriet.!

Denne  julen har jeg vært på jobb offshore. Både jul og nyttår i år hadde jeg ute i havet. Det var rett og slett min tur til å jobbe i år. Men neste år har jeg fri både jul og nyttår. Så det blir bra. Men i alle fall så er det slik at hver jul er det noe som heter Julelotteri, som gjør at alle vi som jobber på plattformen jeg jobber på kan kjøpe lodd på dette julelotteriet. Og et lodd koster 100 kroner per stykk. Og i alt var det tatt over 750 lodd. Selv tok jeg 10 lodd. Og jeg hadde vel aldri trodd at jeg skulle vinne noe som helst på dette lotteriet. Og jeg har heller ikke for vane å vinne noe som helst. Kan ikke sist huske at jeg vant noe som helst. Men så, så gjorde jeg det denne gang. Jeg vant et pipesett til en verdi av 1000 kr, og en av hovedpremiene på 2000 kr. Og det var en gavepakke fra Kondomeriet. Ja, du leste riktig, fra Kondomeriet.

Da trekningen fant sted klokken 21.00 den 1 juledag, så var vi ganske mange som satt i messen og hørte på mens tallene ble trukket og vinnerne ble ropt opp. Selv satt jeg litt i min egen verden og hadde ikke noen tro på at jeg skulle vinne noe som helst. Helt til jeg hørte jubelen sto høyt i messa og med applaus og navnet mitt som ble ropt opp og at det da var denne gavepakken fra Kondomeriet jeg hadde vunnet. Jeg må si jeg ble veldig flau og sprutrød i ansiktet da jeg hørte at jeg hadde vunnet denne gavepakken. Og så skal det nå heller ingenting til før jeg blir det. Heldigvis ble den sendt hjem i post/hente på postkontor, slik at jeg slapp å åpne den opp der  ute. Hadde jeg ikke blitt flau før så hadde jeg iallefall blitt det da om den skulle åpnes opp ute på jobb på plattformen. Jeg tror ikke jeg hadde gjort det uansett.

Det kunne virke som på meg at flere av de om bord gjerne skulle ha vunnet akkurat denne gavepakken fra Kondomeriet. Mange av guttene ombord har sagt til meg og nevnt i flere dager etter trekningen at de gjerne skulle ha vunnet denne gavepakken. Og jeg fikk klar beskjed om at jeg måtte sende bilder av innholdet i denne pakken når jeg hadde pakket den opp hjemme. Og jeg må jo også få sagt at jeg syns det er litt spennende og også nysgjerrig på hva det er som kan være i den gavepakken. Har jo selv aldri handlet noe sexleketøy på noen måte. Og knapp nok vært innom Kondomeriet i mitt liv. Så ja, jeg skal ærlig innrømme å si jeg selv var nysgjerrig på hva som er i den gavepakken.

Så her for en ukes tid siden var jeg og hentet denne gavepakken. Og jeg må si at jeg ble jo da som vanlig ganske flau av å åpne denne gaven når jeg så hva det var som var oppi den. For og si det slik, det er ikke mye i den gavepakken som kommer til å bli brukt. Om i det hele tatt noe som helst. Under ser der dere i alle fall hva det var gavepakken inneholdt.
Var/er det noe her som kunne friste deg.?

Ja, 3 forskjellige størrelser dildoer lå i esken. Akkurat dette hadde jeg forventet at det i alle fall ville ligge 1 dildo i gaveesken. Men så var det altså 3.

To typer glidemiddel en for anal og en til vanlig bruk om jeg kan si det på den måten…. Ville vel kanskje sagt at glid er glid, men det er det kanskje ikke heller. Hva vet jeg…:)

En slags penispumpe/vaginapumpe til penis var også med. Aldri visste jeg at en slik pumpe kunne være så avansert….. Jeg mener, og jeg må si, å montere denne opp var rett og slett ikke noe som var gjort på 1,2 og 3. En laaang bruksanvisning fulgte med her og.

Og så har vi dette da. 3 gummi kukringer fulgte med. Og her kan jeg bare si at de er altfor små til meg. Så de er allerede gitt bort til en kompis som ville ha de. Godt han kunne få glede av de da. Og då denne buttpluggen da. Hjelpes så avansert sexleketøy er blitt i dag. Og den plugen er intet unntak. Den kan lades opp med egen lader som hører med til. Og den har om jeg husker riktig 5 ulike vibrator nivåer. Regner med denne kan vibreres i bruk både vaginalt og analt for de som trenger litt ekstra vibrasjoner om det enten er der eller der den brukes liksom….

Og så måtte jeg faktisk sperre opp øynene mine litt når jeg tok opp og ut denne «slam dunk» boxen fra esken. Altså dette er en krem/glid eller hva nå enn du møtte ønske å kalle det for, til bruk til de som har lyster litt ganske utenom det vanlige. En fistekrem/glid. Altså om du er glad i å få en knytteneve i deg vaginalt eller analt så er dette tingen å bruke…..Kan jo bare bekrefte at dette er en lyst og fornøyelse jeg ikke på noen måte er i nærheten av å være i nærheten av. Men morro å se at noen slikt kom i denne gavepakken da……

Ja, så har vi dette siste bilde her da. Altså massasje lys…. Hva skal dette lyset være godt for da.? Kan man ikke bare bruke helt vanlige stearinlys/telys da.? Er ikke det like greit egentlig.? Gjør ikke det samme nytten tro.? I alle fall dette lyset har jeg brukt. Og det var nå som hvilket som helst annet lys erter min mening. Ikke kom det noe duft/lukt fra det heller. Så dette var for mitt vedkommende bortkastede penger å bruke på er Kondomeri….

Så da er det vel bare å kaste av seg klærne da, og kose seg.? Eller hva.?

Garman.❤️

Er jeg 1 av de 100 000 som har antistoffer mot Covid-19, (Corona) viruset.?

For en god måned siden ble jeg kontaktet av Universitetsykehus i Oslo, om jeg kunne tenke meg å være med på det frivillige prosjektet angående antistoffer mot covid-19. Altså om jeg er en av de som kan være immun mot covid-19 (Corona) viruset. Jeg og 100 000 andre utvalgte har fått denne forespørselen. Og det var det klart at det kunne jeg jo ikke si nei til å være med på. Tenk at JEG liksom, jeg er en av dem de vil skal være med i denne testen og det syns jeg er litt kult da…… Dessuten så er det jo litt spennende for meg å vite også om denne testen skulle vise om jeg har antistoffer mot covid-19 viruset. Tenk om jeg hadde hatt det.? Hva hadde de da foretatt seg på sykehuset dersom jeg hadde gjort det.?

Men i alke fall i dag kom testen i posten så jeg satte i gang med å ta testen med en gang. Det var veldig enkelt å gjøre dette. Alt som var av prøveutstyr og hvor prøvene skulle sendes til lå i en liten covid-19 eske forsendelse. Det ble gjort et nålestikk i langfingeren som det sto beskrevet i bruksanvisningen. Og så var det bare å smøre seg med litt tålmodighet slik at en bloddråpe og to dryppet ned på den røde stiplede sirkelen på prøvearket. Og dette tok faktisk litt tid, men det gikk fint.
Så var det bare å pakke testen/prøven inn i en spesialforsending og få den avgårde helst samme dag, men senest neste dag. Jeg forsvant ut dørene og fikk sendt den med en gang. Så er jeg sikker på at jeg da ikke gjør noe feil også.

I løpet av de neste 4 ukene vil jeg få svar på om jeg har antistoffer mot covid-19 viruset eller ikke. Det blir spennende å se om cirka 4 uker, uansett hva svaret på testen måtte være. Jeg lover å komme med svaret på den testen når den ligger klar.
Under er noen bilder fra testen og utstyret de gav meg.




Vi høres snart igjen.!

Garman.❤️