350 nyttårs smørbrød til lunsj offshore i dag.!

I dag har vært en av de travleste dag for oss son jobber i cateringen offshore. Til lunsj i dag hadde vi hele 350 smørbrød som skulle lages og gjøres klare. Vi hadde 4 forskjellige varianter smørbrød. Det var med røkelaks, med reker, med roastbeef og karbonadesmørbrød. Ekstrakokken som vi har ombord på riggen for jule og nyttårshelgen har i forkant produsert og kuttet opp diverse grønnsaker som agurk, tomater, sitron, paprika, eggerøre og mer garnityr som hører til på smørbrødene. Og det sparte oss for en masse tid i dag. Så det var bare å smøre skivene, legge på pålegget og alt garnityr som hører til på skivene. Så vi brukte litt over 1 time på 350 smørbrød. Vi var 4 stykker som gjorde dette.
Har du aldri laget smørbrød før, så er i utgangspunktet dette et arbeid som tar ganske lang tid før smørbrødet er helt ferdig påsmurt med pålegg og diverse garnityr. Brød/loff skal bakes og stekes. Og skivene smøres. Garnityr som agurk, tomater, sitron, rødløk, purreløk, fersk dill skal kuttes opp i skiver eller biter. Og alt skal legges fint på, slik at det ser ut som et smørbrød. Så har du ikke eller aldri laget skikkelige smørbrød helt fra bunn av, prøv det, og du vil garantert se hvor stort og tidkrevende arbeidd dette faktisk er. Selv lager jeg aldri smørbrød. Rett og slett fordi det er så altfor mye arbeid med det hele. Men i dag var dette veldig gøy å holde på med, fordi vi var så mange om å gjøre det. Da gikk det unna og man slapp å bruke «en evighet» på det.
Selv bestiller jeg smørbrød når jeg en sjelden gang skal ha smørbrød. Det er mange cateringfirma son lager flotte gode smørbrød. Det er bare å Google på nett så kommer det som oftest opp en haug ned cateringfirma som man kan bestille smørbrød av…..

Ha en stille, rolig nyttårsfeiring i kveld. Og hold dere hjemme er dere snille, i disse covid-19/Corona tider.

Godt Nytt År alle sammen.!

Garman. ❤️

2 kommentarer
  1. Ha et riktig godt nytt år offshore! Satser på at 2021 blir mye bedre enn 2020 har vært. Ble reint sulten av de lekre smørbrødene, til tross for at nyttårsmiddagen er vel fortært.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg