Å krype inn i tørketrommelen med hele seg – er ikke bare bare å få til.!

De siste 2-3 dagene har jeg og min makker Sissel hatt noen veldig rolige og fine dager sammen på jobb. Vi er bare 113 stykker ombord på oljeriggen jeg jobber på. Men vanligvis så er riggen alltid helt full av folk. Det er sjelden vi ligger så lavt som 113 stykker ombord. Og hvorfor vi bare er 113 stykker nå, det vet jeg ikke. Vi har ligget på rundt 113 – 115 stykker de siste 2 ukene ombord her. Og det skal visst fortsette slik. Når vi er full rigg så er vi 130 stykker ombord. De 17 stykk mindre ombord merker man utrolig stor forskjell på. Tro det eller ei, både på klesvask, søppel, mat som spises, generelt renhold og mere til. Så jeg og Sissel nyyyyter denne roligere dagene som vi i cateringen har, for det er svært sjelden at vi har det såpass rolig som nå. Det er stille før stormen som vi pleier å si….

I går mens vi satt nede i vaskeriet og hadde oss 5 minutter pause før vi skulle opp på kontorene og gjøre litt kontorrenhold, så tikket det inn en snap på Sissels sin Snapchat. Og da var det to kollegaer av oss på søsterriggen som hadde sendt henne en snap. Det viste seg at de holdt må med morsomheter. De prøvde rett og slett å krype inn i tørketrommelen med hele seg. Og de klarte det.
Så i dag sa jeg til Sissel at også jeg hadde lyst til å prøve å få hele meg trykt inn i en tørketrommel. Så det gjorde vi og satte i gang. Sissel var første mann ut og klatret inn som om hun ikke hadde gjort annet. Selv gikk det veldig fint med meg også. Men jeg kjente at jeg var litt stiv i ryggen. Men jeg kom meg inn til slutt og lå nå der og vrei meg som en annen sammenkrøket ball i tørketrommelen. Heller ikke akkurat særlig behagelig å ligge inni der. Det var faktisk ganske ekkelt. For da vi omsider var kommet inn i tørketrommelen så begynte selve trommelen å bevege litt på seg, og det føltes et lite øyeblikk som om jeg da var i en karusell. Så litt småekkelt, så det var bare å komme seg ut av trommelen i en fart. Men morro å faktisk ha vært inni en tørketrommel. Slett ikke alle som har gjort det…

Nederst her i innlegget er noen bilder av meg i tørketrommelen.:

Ja, og slik ser det altså ut med meg skviiiiiset inn i en tørketrommel. Det er jo alt annet enn en tørketrommel som flere av dere (som jeg ikke har) kanskje har hjemme hos dere. Dette er store industritromler som vi har 5 stykker av her ute på oljeriggen som jeg er på. Disse tromlene går kontinuerlig 24/7 så disse maskinene er gode.

Nyyyt dagen. Den er din.!

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg