Aller første gang på cupfinale – Spent stemning – Cupfinale billetter i boks – Haugesund – Viking.!


De siste dagene har det vært en nervøs stemning blant meg og min søster. Vi har gått og ventet på at denne dagen skulle komme. Og endelig var dagen her. Klokken 09.00 ble billettene til cupfinalen lagt ut på Ticketmaster sine hjemmesider for salg til publikum. Bare 2750 billetter ble lagt ut. Så det var ikke mange billettene som ble lagt ut for den vanlige mannen i gata for og si det sånn. Så her var det virkelig første mann til mølla. Og ikke bare det, jeg var veldig spent på om jeg i det hele tatt ville klare å få billetter. Jeg ville ha 3 stykker. Til meg selv, min søster Elisabeth og til hennes mann Christian. Spent som bare det var jeg da klokken slo 09.00 i dag. Og tro det eller ei, men jeg kjente hjerte slå litt fortere enn normalt. Ville jeg få billetter.? Isåfall, hvor mange.? osv. var spørsmål som for gjennom hodet mitt like før 09.00 i morges. Det gikk faktisk lettere enn jeg hadde forventet. Jeg fikk kjøpt 3 billetter ved siden av hverandre til 600 kr. per stykk da jeg ba om at Ticketmaster fant de « beste tilgjengelige» billettene på Ullevål. Og jeg fikk billetter på den ene langsiden. På langsiden som Kongen sitter på. Og det er jo helt perfekt. Jeg prøvde først å velge billetter selv, men da fikk jeg en billett her og en billett der. Og ikke samlet på et sted. Så jeg gikk fort ut igjen og ba om å få de «beste tilgjengelige» billettene tilgjengelig. Og da gikk det veldig bra. Ville ikke bruke mer tid på å prøve å finne 3 billetter selv, for da er det ikke en gang sikkert at jeg hadde fått billetter i det hele tatt, ettersom det var så få billetter lagt ut her. Resten av billettene er blitt fordelt mellom de to klubbene som er kommet til finalen. Altså mellom Haugesund og Viking. Jeg hadde gitt beskjed til stuerten/sjefen min på jobb at jeg sneik meg unna litt før klokken 09.00 i dag for å prøve å få tak i billetter. Det nikket han til, smilte og sa var helt greit.

Selv har jeg aldri vært på en cupfinale på Ullevål. Jeg har vært på fotballkamp der før for mange herrens år siden. Det er så lenge siden at jeg ikke en gang husker når tid det var. Nå skal det også være sagt at jeg ikke er av de som er mest interessert i fotball. Men ettersom at jeg selv er fra Rogaland og traktene Stavanger og Haugesund så er det jo litt morro å skal få sett en cupfinale der det i tillegg blir et skikkelig vestlandsderby mellom Haugesund og Viking. Og når jeg da er fra de traktene, heier på Viking, har bodd i Stavanger i 10 år. Lagene møtes på Ullevål. Jeg bor 4 t-bane stopp fra Ullevål. Og jeg i tillegg bor i Oslo. Og ikke minst jeg er hjemme i Oslo den helgen lagene møtes i cupfinale på Ullevål. Da er det nesten min plikt å gå på denne kampen.? Er det ikke.? Jeg har liksom ingen unnskyldninger for å ikke gå på denne cupfinalen.

Det nye i år er at årets finale går veldig sent. 8 desember er finalen på Ullevål. Aldri før har en cupfinale noen gang gått så sent som i år. Og selv må jeg si at jeg syns dette er i aller seneste laget. Det vil mest sannsynlig være iskaldt i Oslo den 8 desember. Så dette kan bli en riktig kald fornøyelse for noen og enhver. For oss på publikum og ikke minst de lettkledde spillerne på fotballbanen. Så for min del så skal jeg jaggu meg kle meg godt. Og ikke bare det. Mye værmessig kan skje på den tiden av året i Oslo. I verste fall et skikkelig snøvær som kan gjøre at hele kampen blir avblåst/avlyst. La oss nå for enhver pris håpe på at det ikke blir tilfelle.

Jeg kjenner at jeg både ser frem til og gleder meg litt til denne fotballkampen. Jeg har som sagt aldri vært på en cupfinale. Men det er vel en første gang for alt. Og heller ikke vært der sammen med så mye familie til stede. Storebror, 3 nevøer og min søster og hennes mann skal alle på denne kampen. Det gjør det ekstra hyggelig å dra på denne kampen når så mange familiemedlemmer fra Vestlandet kommer en tur over fjellet for å være med meg og å se denne cupfinale kampen. Jeg gleder meg.!

Da er det bare å glede seg. Kle seg godt, og ikke minst håpe på at dette blir en flott fotballfest for alle oss rogalendinger som står på tribunene og heier på våre favoritter. Måtte det beste laget vinne.

Heia Viking.🤪

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg