Årets første dag på Huk – Stephane, en fransk mann jeg ble kjent med.!

I dag da jeg sto opp så lurte jeg på om jeg skulle ta meg en tur på stranden for å slikke litt sol og varme. Det hadde jeg veldig lyst til. Men så var jeg litt frem og tilbake om jeg skulle ta sjansen på om jeg skulle ta turen til Huk eller ikke. Da jeg var på butikken i morges ved 10 tiden så syns jeg det kjentes litt for kaldt ut til å ta turen til Huk og nyte litt sol og badeliv. Det er tross alt bare 20 april så jeg regnet med det ville være for kaldt å dra dit. Men jeg tok sjansen sånn ved 12 tiden. Og det, det skulle jeg ikke angre på ett sekund. For det har vært en mildt sagt fantastisk flott dag ved sjøen.

Da jeg kom til Huk og var kommet ned til sjøen, så var stranden allerede relativt ganske så bra med folk. Til å skrive 20 april så var det overraskende mange på stranden. Og etter hvert som timene gikk, desto flere ble det på stranden. Så tidlig i sesongen så overrasket det meg litt. Men mest av alt veldig gledelig. Jeg blir glad når jeg ser folk kommer ut i solen. Det var flere som faktisk våger seg ut i sjøen også. Jeg var så definitivt ikke en av dem. Da jeg syns at 10 plussgrader i vannet, er LITT i kaldeste laget for min vinterbleke kropp. Litt beundringsverdig at noen klarer å bykse uti så kaldt vann syns jeg. Jeg må i alle fall ha 20 varmegrader dersom noen skal få meg plaskende ut i sjøen for et  aldri så lite bad. Ellers er det helt uaktuelt. Før var jeg selv en isbader og begynte alltid badesesongen i januar/februar måned. Men ikke nå. Sikkert fordi jeg er blitt mye eldre og kanskje til og med litt mer pysete. Det er godt mulig….

Etter en stund kommer det en mann å legger seg bittelitt bortenfor meg på stranden. Og nysgjerrig som jeg er på andre mennesker så begynner jeg å prate litt med ham. Det viser seg at denne hyggelige mannen er på påskebesøk i Oslo denne helgen. Han heter Stephane og er 44 år. Han kommer fra Frankrike og bor i Paris. Jeg beklager det triste som skjedde med Notre Dame katedralen overfor ham før vi prater videre. Brannen der var helt vanvittig.  Han sier han skal være her til tirsdag i neste uke. Han forteller videre at han jobber med film i Paris. Når jeg begynner å prate om hva jeg gjør, blir han veldig overrasket. Særlig når han hører all fritiden jeg har. Da sier jeg at da jobbes det også til gangs for de friukene. Jobben offshore betyr at jeg er på jobb 24/7 i 2 uker når jeg er på jobb. KNALLHARDT arbeide.

Etter en stund finner vi ut at vi skal gå og tusle litt rundt ute på Bygdøy. Han har lyst til og se litt. Og det skjønner jeg, ettersom han aldri har vært i Oslo før. Han er jo turist på besøk i Oslo for påsken. Så jeg er mer enn gjerne med ham og tusler rundt litt. På bildene under kan dere se litt av oss. Jeg har lovet ham at vi skal treffes imrg også så skal jeg vise ham rundt litt. Det ville han gjerne. Se bildene i bunn her av oss to.

Meg og Stephane på litt sightseeing på Bygdøy da jeg viste ham rundt litt. Så koselig som det var.

Og her er vi og spaserer litt ved Frognerkilen. Vi gikk fra Huk og helt hjem inn til Aker Brygge. Fra Aker Brygge tok jeg 21 bussen min hjem til Løren.

To blide gutter på spasertur på vei hjem fra stranden.

Og denne flotte trepalttingen ved Frognerkilen lå helt nede i sjøkanten. Legg merke til fjorårets flotte lange strå/siv til høyre på bildet her. Det var utrolig flott.

Måtte jo bare forevige denne flotte gamle trebåten som tøffer seg forbi naturiststranden på Huk i etter isdag i dette nydelige sommerværet uten så mye som et vindpust eller en sky å se heller.

Og disse utrolig vakre gule blomstene (som jeg ikke vet navnet på), gikk forbi på vår vei inn mot byen fra Bygdøy. Fantastisk flott og fir en nydelig gulfarge og busk.

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg