Bang & Olufsen – E8 2.0 hodetelefoner.!

I forrige uke så klarte jeg endelig å finne kvitteringen på hodetelefonene mine. Da jeg hadde en liten ryddesjau i skuffen i gangen.
Så i dag dro jeg ned til Bang & Olufsen butikken som ligger ved Rådhuset i Oslo med de gamle hodetelefonene mine, da de etter cirka er halvt års bruk, bare sluttet å fungere sånn helt uten videre.

Jeg syns jo det var litt drøyt at de ikke skulle holde lenger enn knapt nok et halvt år. De kostet tross alt godt over 3200 kroner. Og merket er heller ikke hva som helst, nemlig Bang & Olufsen. Og med sitt meget gode rykte og renommé så skal hodetelefoner eller hva nå enn man drar med seg ut av en Bang & Olufsen butikk, holde adskillig lenger enn det. Så det overrasket meg litt.

Iallefall vel fremme og inne i butikken, forklarte jeg hva som var problemet. Og jeg hadde ikke ventet meg det svaret som jeg fikk. Jeg fikk til svar at det visstnok var et velkjent problem at disse hodetelefonene plutselig sluttet å virke. Og mine var heller ikke noe unntak. Det var visstnok batteriet på baksiden oppi ladekoppen som var problemet. Dette batteriet hadde en tendens til å slutte å fungere i en del av disse hodetelefonene.

Hmmh, egentlig ble jeg litt overrasket over svaret hans, for jeg hadde vel ikke trodd at Bang & Olufsen laget så dårlige produkter som koster så mye, og som plutselig slutter å fungere. Det skjedde visst det samme med tidligere modeller også. Og det kan jeg og bekrefte ettersom en kollega av meg offshore, har modellen som er før meg, og de sluttet å virke, cirka 1 måneds tid før garantien gikk ut på de…hmmh.
Han var veldig hyggelig han i butikken, så han gikk rett bak på lageret for å se om han hadde samme modellen inne, slik at jeg kunne få helt nye. Og det hadde han. Og han gav meg helt nye, og med garanti på 2 år på de også. Og det syns jeg var supert. Jeg sa til ham, da jeg fikk de nye at hva om det samme skjer med de nye også.? Så flirte han litt, og ba meg om å komme til de igjen, så fikk vi finne en annen løsning sa han. Veldig blid, positiv, og ingenting var noe problem.

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er fordi, dersom du selv har disse hodetelefonene, og det samme har skjedd med dine, så dra til Bang & Olufsen med de gamle, så vil jeg tro det ordner seg på en eller annen måte for deg også. Enten med nye eller noe annet. Her i Oslo var de iallefall veldig behjelpelige. Og om du ikke har kvitteringen eller ikke finner kvitteringen så går det fint. For den papirutgaven av kvittering/garanti du får når du får med deg når du har handlet. Den trenger du ikke, da de allerede har alt registrert av kjøpsdato, navnet ditt og tlf osv liggende inne på sine PC-er. Men dersom du har gitt de i gave til noen andre, og de som har fått gaven opplever det samme som jeg, ja da må kvitteringen fremlegges. Men ikke dersom du skal ha de til eget privat bruk. Da ligger alt registrert inne på deg og ditt navn. Det hørtes også ut som om dersom hodetelefonene sluttet å fungere etter at garantien på 2 år var gått ut, så kunne du komme tilbake og de skulle finne en ordning. Det skulle vel nesten bare mangle og syns jeg, når man betaler godt over 3 000 kroner for et par hodetelefoner.

Sånn til info bare.! 😏

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg