Bare måtte ha den offisielle VM genseren.!

Rett før ski VM og langrenn startet i Oberstdorf i Tyskland, så såg jeg flere av de norske utøverne hadde VM genseren på seg. Og det hver gang de viste seg i TV ruta. Og det var jo en genser jeg syyykt hadde lyst på selv. Jeg har fra før av en OL genser så jeg visste hvor jeg skulle dra for å få fatt i den genseren. Det er Dale of Norway som år etter år lager disse genserne, både til OL og til VM. Også årets modell til ski VM.

Det er flere her som leser bloggen min og som følger meg på Instagram som har lurt på hvor det er jeg har fått tak i denne VM genseren. Jeg kjøper mine VM og OL gensere på Dale of Norway butikken som ligger på Karl Johan, nesten vegg i vegg med Hard Rock Café på Karl Johan. Genseren og flere andre flotte gensere kan selvsagt også bestilles på nett.
Følg eller kopier denne linken her.: https://no.daleofnorway.com/ullklaer-til-herre#/pageSize=15&orderBy=0 Og det blir definitivt ikke siste genseren som jeg kjøper. Neste år er det OL, så da får jeg kjøpe den også. Men kun om jeg liker den. Jeg kjøper de ikke bare for å kjøpe de liksom. Fordi om det er en VM genser eller OL genser. Jeg må like de for at jeg skal kjøpe de. De er også dyre nok også disse genserne.

Her er noen bilder av meg i denne flotte VM genseren. 😍😍

Her er 3 av de norske utøverne i årets VM genser. Og det med Therese Johaug i spissen. Flotte farger, og selvfølgelig er fargene i rødt hvitt og blått.

Og her er jeg selv i VM genseren. Utrolig god genser. Genseren koster 1999 kr. så ikke den rimeligste genseren dette. Men så er de utrolige gode også. Og av veldig god kvalitet.

Og her er det nydelige mønsteret som er i genseren. En vakker snøkrystall(er) som er på forsiden av genseren og på brystkassen. Og det med det norske flagget i midten av selve snøkrystallen(e). Flotte detaljer ellers også forøvrig.

Håper også du liker denne genseren.!

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg