Når ereksjonen og mangelen på sexlyst uteblir.! – Beundringsverdig jobb urolog/sexolog har….!

Som noen av dere sikkert har fått med dere i et tidligere innlegg som jeg skreiv her på bloggen min i forrige uke, så er jeg en av maaaaaange menn som sliter med ereksjonen. Altså ereksjonssvikt. Enten delvis, eller fullstendig. Hos meg er ereksjonen fullstendig borte. Altså en total ereksjonssvikt. Ikke bare det, men jeg blir heller ikke kåt. Jeg har ikke lyst på sex overhode. Jeg blir ikke tent, og jeg kan heller ikke sist huske når jeg var kåt eller hadde lyst på sex sist. Så med andre ord, sexlivet, lysten på sex, og ereksjonen er fullstendig dødt.

Så mandag denne uken var jeg hos Parsennklinikken på Majorstuen for en grundigere sjekk hos urolog/sexolog. Og det etter en henvisning fra fastlegen min så klart. Som sagt så gjort. Det ble til at urologen tok bilde av prostata med et instrument som han bokstavlig talt plasserte inn i rumpestumpen min. Dette var heldigvis veldig fort gjort. Han fant ut at prostata var normal og var som den skulle være. Og heldigvis for det. Hadde den ikke vært det så kunne det ha vært snakk om prostatakreft. Men det var utelukket at det var det. Deretter undersøkte han også penis. Altså han tok røntgen av blodårene til penis for å se om det kunne være avleiringer/tette blodårer i penis/til penis. Dette var også å utelukke, heldigvis.

Neste steg var å få tatt noen blodprøver. De ble ikke tatt hos urolog, men han ville at jeg skulle til Fürst i Oslo sentrum for å ta disse blodprøvene. Så neste dag ble det til at jeg gjorde dette. Når urologen har fått svar på dette, så får vi se hva neste steg blir sa han. Og det var det hele som skjedde hos urologen denne gangen. Jeg bare håper virkelig på at vi får noen svar på hvorfor jeg hverken har sexlyst, blir tent, ikke blir kåt osv. Senest tirsdag neste uke skulle jeg få svar på dette.

Da jeg hadde betalt og forsvant ut dørene hos urologen/sexologen så tenkte jeg med meg selv at du verden for en beundringsverdig jobb som disse urologene/sexologene gjør. Jaggu meg får de nå sett litt av hvert og gjør litt av hvert når den ene pasienten etter den andre kommer inn dørene der og må ned med buksene osv. Selvsagt ikke alle pasienter som må gjøre dette. Men en del vil jeg tro. Og undersøkelsene de da gjør i vilt fremmedes folks underliv foran og bak, er mildt sagt beundringsverdig. Selvsagt er jobben til en urolog/sexolog mye mer enn bare dette. Men jeg tenker at man er vel kanskje en smule spesiell når man har valgt et slikt yrke…….Eller er man ikke det.? Men uansett, så gjør de en utrolig viktig jobb for både meg og eventuelt deg dersom du har vært eller trenger en urolog/sexolog en eller annen gang i livet. Det er ganske beundringsverdig syns jeg den jobben som de gjør. Og jeg unner de og alle andre som jobber i helsevesenet all den lønnen og hederen som de bare kan få. I dag får de ikke nok syns jeg. Hverken av heder eller lønn.

I går fikk jeg svar på blodprøvene som fastlegen min hadde tatt. Og ikke de prøvene som jeg tok hos Fürst denne uken. Det viste seg at blodprøvene var fine og at alle verdier var som de skulle. Det var jo nesten som om jeg ble skuffet da han sa at blodprøvene var fine. Men det blir jo også helt feil av meg å bli. Jeg må jo være sjeleglad så lenge alt viser det de skal.
Fastlegen min satte meg opp på ny time hos ham den 23 mars. Fikk ikke time før hos ham, ettersom jeg i morgen reiser ut på jobb offshore til den 19 mars. Jeg er tilbake i Oslo igjen den 19 mars, så dermed passer det bra med time mandag 23 mars. Det neste han nå vil gjøre er å sende meg til en karspesialist. Altså en grundigere sjekk av blodårer i kroppen for å se om det kan være avleiringer eller andre karsykdommer som gjør at ting er og blir som det blir hos meg for tiden. Men dette skulle vi snakke om på legetimen den 23 mars. Det vil bli aktuelt med en hormonbehandling hos en hormonspesialist for å øke testosteronnivået i kroppen min. Dette kan være med på å hjelpe meg med å få sexlysten tilbake. Altså at jeg blir både kåt, tent og blir lysten på sex. Slik som det er nå, så har jeg ikke noe av dette på plass.

Men inntil jeg nå får svar fra blodprøvene i neste uke, og legetimen hos fastlegen den 23 mars, så kommer det ikke noen nye innlegg angående mangelen på sexlysten, ereksjonssvikten min osv.

Ha en flott dag videre til vi høres igjen.!

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg