Biola frukt + grønt fra Tine – KJEMPEGOD.!

I går da jeg var på butikken og handlet inn bittelitt diverse som jeg trengte hjemme og sånn. Så kom jeg over denne kjempegode drikken her. (Se bilder nederst i innlegget). Og det er en drikk fra TINE som heter Biola frukt + grønt. Rett og slett en drikke yoghurt. Og da jeg sto og så på den så kom jeg på at denne har det blitt kjørt reklame for på TV for lenge siden. Ikke nå lenger. Og da tenkte jeg at denne måtte jeg nå prøve. Det er en helt annen type drikke yoghurt enn alle disse andre variantene som finnes i butikkene….. Og jeg har også hørt at den visstnok skal være veldig sunn. Med tanke på hva den inneholder så burde den være sunn…… Her finner man rødbeter, eple, lime. Og i tillegg vitamin D som er bra for immunforsvaret i denne biolaen. Og ikke nok med det, den inneholder visst 30 % mindre sukker og…… Men hvilke produkter er det som ikke gjør det i dag da.? Så det der med det sukkeret styrer jeg unna å se på når jeg kjøper noe. For i over 72 % av det du og jeg som forbruker handler i matbutikkene så er det og finnes der sukker i en eller annen variant og form i matvarene vi kjøper. Skremmende nok det. Og om noen år vil nok denne prosenten skremmende nok være enda høyere også tror jeg…….

Men i alle fall. Denne biolaen smaker helt himmelsk. Og se bare på den lekre fargen som denne biolaen og har. Det er nok rødbetene her i drikken som har skylden for det. Og rødbeter i seg selv er også supersunt. Så jeg tror ikke dette er den dummest drikken å få i seg….

Har du ikke prøvd akkurat denne så syns jeg du skal prøve den. Og har du allerede smakt den, hva syns du om den.?

Slik ser da biolaen ut i melkeglasset. Er ikke fargen flott.? Og ikke minst, ser den ikke fantastisk innbydende og god ut.? Jeg elsker den iallefall. Og det er helt klart en ny favoritt hjemme hos meg.

Og slik ser kartongen ut, dersom noen skulle lure på det. Jeg har ikke sett den i alle matbutikker. Men svært mange har den. Du får sjekke butikkene i ditt nabolag å se om du finner den der…..

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg