Blir ikke hele poenget med å skrive sin egen blogg litt borte da.? – Tourn.com ønsker et samarbeid med min blogg.!

I går kveld ved halv 11 tiden så tikket det inn en e-post fra tourn.com. Egentlig en ganske hyggelig e-post vil jeg si. Kontaktpersonen i tourn.com ønsker å inngå et samarbeid med meg og min blogg, der jeg gjør sponsede blogginnlegg, og der jeg får betalt for å gjøre dette per blogginnlegg jeg skriver. Tourn.com har kontakt med flere kunder som gjerne samarbeider med bloggere. Videre er det sånn at når tourn.com får inn kampanjer som matcher prisen jeg vil ha for hvert innlegg jeg skriver. Jeg syns jo det høres veldig interessant ut. Men på en annen side så blir da ikke bloggen den private bloggen lenger som er min og bare min, der jeg skriver om det jeg ønsker, mener noe om og vil mene noe om. Dersom jeg har skjønt det riktig så skal jeg skrive blogginnlegg om diverse produkter blant annet, eller hva det måtte være og publisere dette i nun blogg, for så å få betalt for dette. Og da dukker det opp nye spørsmål i hodet mitt. Er dette noe jeg vil.? Og hvorfor skal jeg gjøre det.? Og for det andre dersom jeg skal skrive innlegg om andre annonsører og deres produkter, ja så forsvinner jo liksom min personlige blogg og det jeg mener om både det ene og det andre, å og det jeg skriver om i mitt daglige liv. Nå skal jeg i stedet mene noe om andre ting jeg kanskje til og med ikke har så mye greie på eller begreper om, samtidig som jeg får betalt for det. Blir ikke da hele poenget med å skrive sin egen blogg litt borte….? Selv liker jeg best å skrive mine egne bligginnlegg, der jeg skriver om hva jeg vil, og mener noe om hva jeg selv vil om det jeg skriver om. Føler at det blir litt borte nå dersom jeg inngår et samarbeid med tourn.com…… Men det er mulig jeg tar helt feil også. Og at dette faktisk kan være ganske så interessant. Det er derfor jeg er så usikker på hva jeg skal gjøre. Hva ville du gjort.?

Så da denne e-posten i går tikket inn så ble jeg først kjempeglad over at noen i det hele tatt har lyst til å inngå et samarbeid med meg og min blogg. Men så, da jeg fikk tenkt meg litt om, så vet jeg ikke om jeg syns det var så mye stas lenger likevel……Jeg binder meg jo til å skrive blogginnlegg veldig ofte, og da skrive om både det ene og det andre vil jeg tro….. Selv liker jeg å skrive om akkurat det jeg selv har lyst til å skrive om, og å mene noe om. Ja, alt mellom himmel og jord egentlig som jeg mener noe om. Og ikke hva andre syns hva jeg skal mene noe om.

Har du som eventuelt leser dette blogginnlegget noen erfaringer med tourn.com eller andre aktører som du eventuelt samarbeider med på bloggen din.? Hva syns du om det.? Er det mye press.? Mye press om å skrive blogginnlegg.? Hvor ofte skriver dere.? Eller bestemmer dere selv hvor ofte dere vil skrive.? Eller er det bare et stress/pes.? Og er det slitsom å mene noe, om noe du kanskje ikke har så lyst til å mene noe om.? Selv har jeg aldri hatt noen samarbeidspartner(e), så det er derfor jeg lurer på hvordan dette fungerer. Jeg hører gjerne deres synspunkter. Så skriv en kommentar om du vil det eller en melding. Jeg hører gjerne i fra dere.

Men uansett er det utrolig hyggelig at det er noen der ute som faktisk har lyst til å samarbeide med meg. Det syns jeg er ganske kult også. Så får jeg se hva jeg gjør med det etter hvert….

Under kan mailen som jeg fikk fra tourn.com ses.

Her er da den veldig hyggelige e-posten som jeg fikk av tourn.com ved halv elleve tiden i går kveld. En riktig så hyggelig e-post syns jeg.

Garman.❤️

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg