Cola Zero med ny smak – Altså Cola zero vs Cola Zero.!

I dag da jeg var på butikken på Kiwi for å handle inn litt mer laks og kyllingfilet som det går utrolig mye av i huset her. Så måtte jeg også ha litt mer brus. Og det er særlig en variant jeg bare må ha. Og som jeg drikker en boks av daglig. Ja, du leste riktig. Jeg drikker kun en boks til dagen, da for mye brusdrikking som vi alle vet er skadelig. Godt mulig det er minst like skadelig å bare drikke den ene boksen jeg drikker daglig også. Men nok om det.

Overraskelsen var i allefall stor da jeg kom hjem og skulle plassere boksene med cola zero i kjøleskapet. Jeg hadde kjøpt en sånn kartong med 10 bokser i pakken. Og da jeg åpnet den og tok boksene ut, så såg jeg at her var cola zeroen i helt nye bokser med nytt design og i det hele tatt. Ikke bare det, men på de nye boksene så sto det også at de nye cola zeroene var med ny smak. Jeg begynte å tenke med en gang. Hvorfor i all verden ville Coca Cola Company tukle med et allerede så svært populært produkt.? Hvorfor begynne å rote med det.? Ville de gjør den mindre søt.? Selv om den ikke er særlig søt fra før.? Pepsi Max er til sammenligning mye søtere. Derfor drikker ikke jeg den. Eller er det mengden av søtningsstoffet aspartam de vil redusere.? De kloke hoder strides her på nettopp dette om aspartam er skadelig for oss mennesker eller ikke. Eller er det en kombinasjon av det hele som gjør at Coca Cola Company ønsker å endre smaken på Cola zero tro.?

Ikke bare er Cola Zero et populært produkt, men det er også en av de mest solgte brus sortene i Norge. Jeg tror Pepsi Max og Coca Cola er de mestselgende i Norge nå….Andre tanker som gikk gjennom hodet mitt var. Tenk om de nå har ødelagt hele smaken på cola zeroen, til det nærmest ugjenkjennelige.? Hva gjør jeg da.? Det er tross alt favorittdrikken min av alle drikker de her roter med. Det er nesten så det er krise. Og det er slett ikke bare min favorittdrikk heller. For det er maaaange av oss som elsker nettopp akkurat denne drikken fra Coca Cola.

Jeg ble jo veldig spent på hvordan denne nye Cola Zeroen ville smake. Så det ble til at jeg la en av boksene i fryseren i en times tid, fordi jeg ville smake på den ordentlig kald. Så hva syns jeg om den nye Cola zeroen. Først og fremst en mye kulere og mer tiltrekkende boks enn den gamle. Veldig kult med helt rød boks og med sort Coca Cola skrift. Den fanger oppmerksomheten min mye mer enn den gamle boksen. Kanskje kan det og bare være for at det er en helt ny boks og ny design som gjør at den fanger oppmerksomheten min. Og ikke den gamle, fordi den er jeg så vandt med nå, at jeg knapt ser på den når jeg skal ha en Cola Zero.

Så til den nye smaken. Jeg syns vel ikke at smaken var noe særlig stor forskjell på….. Men for meg virker det som om de har fjernet litt mer av alt…. Syns den var noe mindre beisk/bitter i smaken enn den originale smaken. Det virker som om det er litt mindre aspartam i den. Å og litt mindre kullsyre i den. Men, jeg syns fortsatt at den er god. Ganske så god. Så den blir ikke byttet ut med en ny leskedrikk for mitt vedkommende. Den er alt i alt litt tammere på alle måter…. Men jeg syns ikke den er bedre enn originalen. Men her vil nok sikkert mange være enige og uenige med meg. Men sånn er det. Smaken er som baken. Men dersom flertallet skulle være enige med meg i dette. Hvorfor i all verden vil da Coca Cola lage/selge et annet produkt..? Og et eventuelt dårligere produkt.? Hmmh.

Jeg nyter min andre boks av den nye cola zeroen. Jeg kjenner forskjell men den går ned på høykant for det om. Og den er god.

Ny og gammel cola zero boks. Den til venstre er den gamle om noen skulle lure på det.
Prøv den du også da vel.!

Og nyt dagen dere.?

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg