Det eneste juletreét av sitt slag i hele verden…..!

I dag fant jeg ut at jeg ville ta turen ned til Filipstad kaien for å ta en titt på gaven som Stein Erik Hagen har gitt i gave til Oslo Kommune. Altså en gave fra en av Norges rikeste menn. Treet ble tent på søndag som var, altså 1 søndag i advent. Jeg var litt frem og tilbake på om jeg skulle ta turen på søndag for å se på da de tente lys i det for første gang. Men slo det pent i fra meg. Det fordi det mest sannsynlig ville være en ganske så stor folkemengde her for å titte på dette. Og jeg er ikke så veldig glad i disse store folkemengdene. Blir veldig stresset av dette og får litt angst av det også. Så derfor gikk jeg heller for å se på treet en tur i dag, når ting hadde fått roet seg ned litt….

Jeg må si at jeg syns dette treet bestående av 125 000 LED lys som skifter farge i til alle tenkelige vakre farger var utrolig vakkert å se på. Og helt klart et imponerende syn. Både på nært hold og på god avstand. Og jeg er enig i at området hvor dette treet er plassert, trenger litt lys og farger så passer dette 12 meter høye treet perfekt der det står på Filipstad kaien. Bare et steinkast unna Tjuvholmen. 27 tonn veier treet. Det er meningen at dette treet til 25 millioner kroner skal stå her i all sin prakt de neste 5 årene. Der det er Stein Erik Hagen som vil komme til å ta strømregningen for de neste 5 årene. Og jeg tipper at den månedlige strømregningen ikke blir liten. Det skulle vel egentlig bare mangle tenker jeg at Stein Erik Hagen tar denne regningen.

Men så kommer kritikeren i meg frem litt også. 25 millioner kroner for et tre med blinkende LED lys.?? Har Stein Erik Hagen virkelig ikke andre ting å bruke pengene sine på.? Men det er vel sånn det blir når man «vasser i « og nærmest svømmer over av penger at noe må de jo finne på å bruke de milliardene sine på. Ettersom dette og var en julegave til Oslo Kommune. Hadde det ikke vært mye bedre av Stein Erik Hagen å for eksempel donert pengene til noen som trenger disse pengene så så sårt.? For eksempel Fattighuset i Oslo.? Frelsesarmeen.? Til frivillige organisasjoner.? Ja til nærmest hva som helst nødarbeide eller lignende.? I stedet for å «kaste bort» 25 millioner på et tre med en haug med LED lys som ikke gjør noen nytte for noen på noen måte. Men Står bare der og pryder seg selv og viser seg også frem vakkert for den forbipasserende som måtte finne på å streife forbi. Jeg syns virkelig at dette er bortkastet og feil bruk av penger når disse pengene helt klart kunne vært brukt på en mye mer fornuftig måte enn dette. Men, det er vel også litt sånn blant de rike rikeste å vise seg frem litt på. Og det gjør jo Stein Erik Hagen med dette treet syns jeg.

Uavhengig av hva jeg måtte mene om dette, så er dette helt klart et veldig vakkert og imponerende syns på alle mulige måter. Så det er så absolutt verdt turen ned til Filipstad kaia i Oslo for en titt på dette. Og kanskje så er vi også de eneste i verden som har akkurat et tre som dette å vise frem….? Eller hva tror du.?

Under er en del bilder av dette fantastiske treet.!


Til vi høres igjen. Nyt disse vakre bildene av treet og ikke minst førjulstiden frem til jul som jeg mener er det koseligste med hele julen…..

Garman.❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg