Det er derfor jeg er frivillig for HIV Norge.!

Her har jeg da farget meg selv med regnbuefargestiften/pridefargene på kinnene mine. Og skulle du komme over disse stiftene så er det veldig lett å vaske bort når du fjerner det. 

I går var jeg hos HIV Norge midt i sentrum og hjulpet de med litt frivillig arbeid. Ettersom jeg selv er en av de som lever med HIV så syns jeg det er fint å gi litt tilbake til HIV Norge som gjør en så utrolig bra, viktig og meningsfull jobb der de blant andre informerer om HIV, hva HIV Norge arbeider med, hva de sloss for, og ikke minst det aller viktigste bortsett fra å informere andre om HIV. Så er de der for oss som lever med HIV og som må komme oss gjennom de utfordringene, stigmaet som det å leve med HIV medfører. Det er derfor jeg har valgt og er frivillig og hjelper til for HIV Norge så fort jeg har mulighet til det, og jeg er hjemme fra jobben min offshore. Kjempeviktig arbeid som det HIV Norge gjør. Mye viktigere enn hva folk flest aner og tror. Og jeg skulle ønske mange flere av oss valgte å være frivillige for en organisasjon. For eksempel Norges Røde Kors, Blå Kors, Natteravnene og mange flere viktige organisasjoner. De trenger virkelig all den frivillige hjelpen de kan få av oss.

I går var vi 4 stykker som hjalp til med å pakke kondomer og glid inn i små brune eller sorte esker som HIV Norge skal bruke rundt omkring på diverse stands i hele Norge og på diverse pride. En lite betydningsfull jobb vil  noen si, men den er faktisk veldig viktig det vi her sitter og gjør.

Etter 2 timers arbeid så var det denne haugen med kondomer og regnbuefargestifter som vi fikk gjort i  stand. Ganske vonde fingre etter å ha holdt på med dette i 2 timer. Og da var vi småleie også….

Slik ser da disse eskene ut som vi har brettet. Både forsiden og baksiden av eskene er det særdeles nyttig og viktig informasjon til noen og enhver, uavhengig av om du lever med HIV eller ikke.

Bli en frivillig hjelper du også. Du er til mer hjelp enn du selv vil tro. Samtidig som du gjør nor utrolig nyttig og viktig for andre som sårt trenger det. Og du vil så definitivt ikke angre på det.

Ha en nydelig dag.!

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg