Det er MINST 20 år siden sist jeg eide et par av dette.!

I dag da jeg tuslet gjennom Arkaden Shoppingsenter så fikk jeg forbi en skobutikk som heter Roots som ligger inne på Arkaden. Og i det jeg passerer denne butikken så ser jeg en rekke støvler som stå plassert i et av utstillingsvinduene til Roots. Og det i flere forskjellige farger. Røde, grønne, mørkeblå, lyseblå og flere farger til. Jeg hadde absolutt overhode ingen som helst planer om å kjøpe hverken sko elle støvler i dag. Men det var særlig en farge av disse støvlene som fanget interessen min veldig. Og det var de særdeles lyseblå i en matt farge som fanger min interesse. Jeg tusler dermed inn i butikken for å se litt nærmere på de. Og det jeg likte dem jo bare enda mer da jeg så nærmere på dem.

Jeg spurte hun som jobbet i butikken om dette egentlig var dameutgaven av denne støvelen. Og det kunne hun bekrefte at det var. Og grunnen til at jeg spurte om det var det var på grunn av den noe spesielle fargen på disse skoene. De andre støvlene var litt mer «streite» i fargene enn denne som jeg hadde sett meg ut. Det eneste som var forskjellen på denne støvelen jeg hadde sett meg ut og de andre var prisen. Ellers var de prikk like i både design og utseende. Muligens var de andre årets utgave og dermed kostet 300 kr. mer enn hva jeg gav for mine. Men det som også var litt rart var at både dameutgaven og herreutgaven så prikk like ut. Jeg klarte iallefall ikke å se forskjellen på dame og herre….

Jeg spurte damen i kassen om ikke vi gutta også kunne bruke disse støvlene. Og hun sa at det gikk helt fint. Hadde hun sagt noe annet så hadde jeg likevel kjøpt de. Så sånn sett var det jo helt unødvendig av meg å spørre om dette. For har jeg først bestemt meg for at jeg skal ha en ting, ja da blir det ganske så enkelt sånn. Og så er jo jeg en av de som liker ting som er litt sånn utenom det vanlige. Og ikke alt dette her A4 sikre som så mange garderer seg inn under. Jeg er slett ikke en av de. Og gudskjelov for det…..

Under er et par bilder av mine nye vidundersrøvler. Håper også at du liker de…!

Og slik ser de ut disse kuuule Roots vannstøvlene mine. Jeg syns de var dødskule og jeg bare elsket fargen på disse støvlene. Og det var hovedgrunnen til at jeg kjøpte dem. De kostet 499 kr. Og noen andre par i andre farger som var prikk like kostet 300 kr. mer. Og hvorfor de gjorde det, ja det skal ikke jeg svare på…..

Og slik ser de ut på fotane mine. Størrelse 41 og utrolig gode og myke å ha på seg. Kjøpt på Roots på Arkaden i Oslo. Og om det finnes flere Roots i det ganske land, så selges de i alle fall på de butikkene der. 

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg