Det er så mange som får kreft – «Fuck Cancer» armbånd.!


Den siste tiden har jeg fått vite at flere slektninger, nære og kjente har fått en eller annen diagnose av kreft. En onkel som har fått prostatakreft. En kjent har fått kreft i magen med spredning, og en annen bekjent også med kreft i magen og med spredning. De to sistnevnte er to damer i slutten av 60 årene og begynnelsen av 70 årene. Dessverre er det lite de kan gjøre for hun med kreft i 70 årene. Hun i 60 årene er det litt usikkert med enda hva prognosene for henne er. Min onkel med prostatakreft oppdaget de i veldig tidlig stadium, så han ser det ut til å gå riktig så bra med. HELDIGVIS. Og en ung venn i 30 årene som jobber som daglig leder på et av sats sentrene her i Oslo, har slitt med kreft i lengre tid, men kommer nå forsiktig tilbake i jobb fra 1 februar. HELDIGVIS.  Det er også sånn at kreftforekomsten blant yngre/unge nå har økt dramatisk også de siste  årene….
For 2 uker siden så var jeg i en begravelse i Drammen til en kvinne på 74 år. En nær og god bekjent og farmor til flere av de jeg selv er onkel til. Hun døde av lungekreft etter å ha slitt med dette i over 4 år. En fantstisk kvinne på alle vis.

Det jeg prøver og vil frem til er at alle disse personene jeg har nevnt ovenfor, har alle levd sine ulike liv. Noen med en veldig sunn livsstil og noen med sunn livsstil og noen med en noe mindre sunn livsstil. Det virker som om for meg at «alle» får en eller annen kreftdiagnose, før eller siden…. Man hører ofte at dette med livsstil har en klar sammenheng for om man vil få en eller annen form for kreft eller ikke. Men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke helt vil tro på dette….. Jeg kunne ha nevnt enda flere ovenfor som lever de sunne livene med den beste livsstilen man nærmest kan ha. Men som likevel har fått kreft. Og sliter med denne sykdommen per dags dato. Er det nå livsstilen vi lever som først og fremst avgjør om vi får kreft eller ikke.? Jeg tenker at det nok er delvis riktig. Men tror også andre faktorer spiller inn. Som blant annet bruk av elektronikk, mobiler pc-er, Internett vi har over alt. All denne strålingen som disse produktene gir og stråling generelt som vi utsettes for, helt klart er minst like mye med på å avgjøre om vi får kreft eller ikke. Kanskje dette til og med er blitt en større kreftrisiko enn folks generelle livsstil…. Vi lever i et samfunn hvor vi er omgitt av stråling fra alle kanter, hvor enn vi går og hvor enn vi er så utsettes vi for dette. Og vi har aldri vært mer utsatt for stråling enn det vi er i dag. Og fremover i fremtiden tror jeg vi vil bli eksponert mye mer av dette. Og ergo også enda mer kreft. Mulig jeg tar feil om dette, men det er iallefall det jeg tror.

Den siste tiden med alle disse kreftdiagnosene som har dukket opp hos nære, folk jeg kjenner osv. har fått meg til å endre litt på tankegangen min. Dette året har jeg bestemt meg for å prøve å leve enda mer, reise mye mer. Oppleve og se mye mer og i det hele tatt leve livet mye mer, nærmest som om det var min siste dag. Det er målet og formålet mitt for dette året og årene fremover. Vi vet jo aldri når det skjøre livet vi har fått, enten snur opp ned på alt, eller vi plutselig ikke er her lenger. Begynne å leve livet mye mer hver dag, som om det var den siste. For før vi vet ordet av det, så kan det også være slutt….

I posten i dag så fikk jeg disse «Fuck cancer» armbåndene tilsendt i posten. Ved å kjøpe disse armbåndene så støtter man samtidig et godt formål og man støtter Kreftforeningen og det vanvittig viktige arbeide som de gjør for å finne mer ut av om kreft og kanskje til og med de etter hvert klarer å finne en kur for flere av krefttypene. Ønsker du støtte Kreftforeningen ved å kjøpe disse armbåndene så kan du gjøre det her.: https://nettbutikk.kreftforeningen.no/butikk/armband/armband-fuck-cancer/


Lev livet i dag som om det var den siste. Det har jeg så definitivt tenkt til å gjøre fremover.

Garman.💗

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg